Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Felicitari Marunzika!!!!

quote:
Originally posted by joxy

REZULTAT FINAL CUMULAT:

1. Micuta Domnisoara 8.456621005
2. Afectiune 8.167267484
3. Culeg Fericire 6.187695266
4. Cercul vietii 4.842137227
5. A venit primavara 4.792357606
6. Baietel la apus 4.538812785

Cu respect,
G.

www.desprecopii.com

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Neatza si de la noi!

Noi suntem bine, eu mai stresata....de ieri a inceput sa ma doara(suportabil) o masea, mi'e frica sa nu fie infectie ca nu vreau sa merg aici la doctor....poate imi trece pana pe 23 cand plec in tzara sa merg atunci la doct. mea. Parca mi'e frica si cu alaptatul si antibiotic sau anestezie(daca o fi sa scot). Sper numai sa imi treaca. In rest suntem bine sanatosi, Robert ma uimeste in fiecare zi, acum stie sa faca ciao...e asa dragutz cum face cu manutza Daca e cineva mai necunoscut isi ascunde fatza si zambeste

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor neata!!!
Ce biscuiti dati la bebei???
Cris Face 8 l si am zis sa introduc si biscuitii!!! Nu stiu de care sa iau.Am auzit multe mamici ca ar folosi Petit Beure, ce parere aveti????/

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Adimercedes am o intrebare la retate ta cu somon pt bebici....
Are voie cascaval...ca am vazut ca trebuie pusa branza de cedru sau cascaval....

Inca ceva...mamicilor cu bebici mai marisori...voi dati bebicilor gluten? Vreau sa ii dau si eu biscuiti sau alte cele si vad ca toate au gluten....ierti de exemplu am fost la IKEA si Mario se uita la noi cum mancam si intindea mana spre o bucatica de paine si mi-a fost mila de el si i-am dat putin...ar mai fi vrut saracu, dar mi-a fost frica

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Noi ne pregatim sa plecam, trebuie sa duc fata la tuns, sa ma spal si eu si sa imi indrept parul si apoi cu mititelul la analize si ORL. Imi e groaza ce va fi pana ii ia sange, dar nu avem ce face din pacate. Trebuie sa vedem ce este cu el. Oricum azi e cumintel....deocamdata. Alerg continuu sa securizez perimetrul ca nu se mai poate cu misunatorul meu.

Melania, imi imaginez pe Tudor asa iubitor. Al meu ma iubeste mai cu nabadai. Dar la jucarii vad ca are cam aceleasi preferinte cu al meu.

Lavinia, mamica suparata si fetita agitata de vaccin. Eu zic ca de la vaccin nu papa bine, asa ca ai putina rabdare. Iar cu papuceii nu e problema, si a mea avea 16 pe la 8 luni si ii cadeau mereu din picioare. Oricum la varsta asta nu e obligatoriu sa poarte incaltaminte, chiar am citit recent asta intr-o revista despre copii.

Prisi, si ce voiai sa faci cu gelul de dush daca nu erai singura?

Carpatina, te intrebasem daca ai vazut postarea de dincolo, intrucat exact asta le intrebasem pe fete acolo, cum a fost cu garderoba si cum arata pielea dupa. Oricum nimeni nu parea preocupat de asemenea chestiuni minore, numai kilele sa se duca. Iar de mers la medic voi merge. Pana una alta, pana sa ajung la neurolog, o sa fac mare scandal azi sa imi ajute cumva baiatul cu problema cu urechile ca nu mai putem nici noi si nici el.

Betty, eu nu i-am dat nimic cu gluten dar o sa incep sa ii dau. Nu stiu insa cand, deocamdata cat e marait si bolnav cica sa nu ii introduc nimic nou.

Crishtina, sper sa nu fie nimic serios la masea.

Andreea11, nu am dat nici un biscuite pana acum. Insa intrebasem si eu fetele si ziceau de Nestle.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Nana, uite un mare de la noi pentru voi... mai ales pentru tine.. ma gandesc ca tare ti-e greu... Hai, speranta si rabdare!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

[floare]

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi nu am plecat inca la Constanta asa ca am intrat sa va salut.

Andreea, eu ii dau Petit beure( in ambalajul rosu).

Betty, legat de gluten sti ce mi-a zis dr mea la 6 luni.....daca copilul ar avea vreo problema se vedea de mult(eu intrebam de biscuiti), deci pot sa-i dau cate un biscuite, eu ii dau de vreo 2-3 sapt biscuiti(cand iesim afara) roade la ei(papa sau ii rupe si arunca jos), paine nu i-am dat.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Nana, sanatate lui Andrei! Copilutii bolnaviori nu papa...asta e lege. Se pare ca nemNCAREA LA BOALA E CEVA F BUN, PT CA EI LUPTA CU BOALA SI DIGESTIA LE-AR INCETINI ACEASTA LUPTA. aSA E SI LA ANIMALUTE, SI LA OMU MARE NEPERVERTIT.
scuze capsu da nu editez de pe zapp, ca-mi ia minute.

cat despre cap...Andrei are la 7luni 42 si Sofia la un an avea 43:)) Gh avea la 6 luni jumate 41. deci relax

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Gata m-am potolit, ca citisem si in Capraru si scria ca la 6 luni trebe 42-43 , la 9 luni 44cm. Pe urma mi-a amintit sotul ca ne-a zis dr din America, ca din cauza steroizilor se incetineste cresterea ptr ca se comprima si creierul cat timp e sub tratament. Sidaca ma uit in fisa de la circa, asa e. A crescut mai putin dupa tratam cu steroizi. Uffff.
Merci din suflet.

Cecilia, Melania

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cin’ sa fie, cin’ sa fie
Sub www.flickr.com/photos/16792873@N07/2458860618/in/photostream/" target="_blank">aceasta palarie ?

E vreun www.flickr.com/photos/16792873@N07/2454645644/in/photostream/" target="_blank">muschetar vestit
Ce 8 luni a implinit ?

Ori www.flickr.com/photos/16792873@N07/2458029283/in/photostream/" target="_blank">sofer vitezoman
Ce n-ajunge la volan ?

Poate pisoi jucaus
Ce-n ligheane www.flickr.com/photos/16792873@N07/2454719592/in/photostream/" target="_blank">sta ascuns ?

Ori vreun www.flickr.com/photos/16792873@N07/2454642010/in/photostream/" target="_blank">mare mancacios
Care vrea ceva de ros ?

Sunt convinsa c-ati ghicit:
E Vlad, ieri sarbatorit !

Urez La mai multe lunite ! dragilor nostri sarbatoriti de ieri :
frumosul Vladutz de slippers
voinicul Albert Raoul de mirella76
plimbareatza Miruna de danuta36
cocheta Lisa de adimercedes
dulcea Alexandra de daniela76
dulcetzica Flavia Maria de pitic-03
dulcetzica Ioana de anomar12
papanashul Luca de Katrin

Sa cresteti mari si sanatosi, papaciosi si norocosi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Carpatina, te intrebasem daca ai vazut postarea de dincolo, intrucat exact asta le intrebasem pe fete acolo, cum a fost cu garderoba si cum arata pielea dupa.

Pai nu avem noi o legatura speciala?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput