Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor va multumesc frumos pt aprecieri.

Am facut si noi vaccinul de 6 luni intr-un final la aproape 8 luni din motive medicale..ba amigdalita ,ba rosu in gat de-mi vine sa ma duc in lume.
bineinteles ca mi-a facut temperatura azinoapte,dar i-am pus supozitoare cu paracetamol tot la 8 ore.saracuta i sa inrosit si sa umflat putin zona unde a facut vaccinul desi i-am pus compresa cu apa statuta.
si ca sa ma mai plang putin,nu mai vrea sa pape lapte deloc
azi a papat doar 100 lapte,am incercat sa-i dau suplimentar supa sau ceai dar nu a fost prea incantata.
citesc din urma si revin.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Si ca sa ziceti ca sunt dusa bine cu pluta vorba pediatrei mele...pana acum aveam treaba cu greutatea fetei...acum mi-a intrat un ghimpe ca are fata piciorul prea mic...in sensul ca la papucei tre sa-i iau 14-15 sa-i fie buni si avem 8 luni...nici nu gasesc asa mici pt umblat doar de la 17.ce fac? sa-i pun 2 sosete?
voi ce papuci a-ti cumparat de la vreo firma anume?
ca eu habar nu am de care sa cumpar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by laviniaN

Fetelor va multumesc frumos pt aprecieri.

Am facut si noi vaccinul de 6 luni intr-un final la aproape 8 luni din motive medicale..ba amigdalita ,ba rosu in gat de-mi vine sa ma duc in lume.
bineinteles ca mi-a facut temperatura azinoapte,dar i-am pus supozitoare cu paracetamol tot la 8 ore.saracuta i sa inrosit si sa umflat putin zona unde a facut vaccinul desi i-am pus compresa cu apa statuta.
si ca sa ma mai plang putin,nu mai vrea sa pape lapte deloc
azi a papat doar 100 lapte,am incercat sa-i dau suplimentar supa sau ceai dar nu a fost prea incantata.
citesc din urma si revin.

A ajuns si Miru la etapa NO MILK???
Ce ne facem cu ei? Bataita!!!

Daca citesti din urma o sa vezi ca avem aceeasi pb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:

Si ca sa ziceti ca sunt dusa bine cu pluta vorba pediatrei mele...pana acum aveam treaba cu greutatea fetei...acum mi-a intrat un ghimpe ca are fata piciorul prea mic...in sensul ca la papucei tre sa-i iau 14-15 sa-i fie buni si avem 8 luni...nici nu gasesc asa mici pt umblat doar de la 17.ce fac? sa-i pun 2 sosete?

Marimile variaza de la o firma la alta...
Tudor are niste adidasi de la FOX nr 19 care il strang in lateral si in lungime sunt putin mari, niste ghetute nr 19 nu stiu firma sunt de la Miniblu care ii sunt mari si niste adidasi tot 19 cu arici care ii vin f f bine.Eu zic ca f mult conteaza modelul...tb sa fie usor de incaltat si din materiale moi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Melania pupam micutul mancacios, despre jucarii ce sa zic, astea sunt si preferatele noastre, dar in mod special sticla de jumatate de la apa , o intoarce pe toate partile si o roade

eu i-am cumparat cana de la avent sa o invat sa bea lapte, nici o sansa, cana e f buna, dar de ros, ii place sa roada cauciucul dar cand da cu gura de lapte parca e pelin asa urat face...cred ca o sa se multumeasca cu papa si apa peste zi fara laptic

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

quote:

noi avem mai mult botosi si pantofi fara talpa tare, avem doar unii 18 de la KridoKids, cei de la Orchestra aveau frumosi si toate marimile cred ca de la nr 16 dar erau ffffff scumpi

poze

Mergi la inceput

fetele, azi printre altele mi-am luat un gel de dush de la Bourjois cu ciocolata , anti stres, e super fain si miroase super bine, nasol e ca sunt singura acasa

poze

Mergi la inceput

am plecat si eu la somn, maine ne trezim devreme, sper sa fie liber prin oras, sa nu ma apuce pranzul pana ajung in Otopeni
nu cred ca mai reusesc sa intru maine dimineata , asa ca va doresc sa aveti un weekend placut , iar celor bolnaviori multa multa sanatate

pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ripley, multa sanatate micutelor tale! Sper ca sunteti mai bine

Prisi, gel de dus cu ciocolata? Esti inca la dieta si ti-e dor de ceva dulce?

Roxana, de pastile n-am citit la subiectul cu pricina - nici nu stiu care e ala si abia am timp sa citesc subiectul asta, asa ca nu "colind" dupa altele.. - am citit ce ai scris aici.
Cat despre mersul la doctor... si eu sunt pe principiul - mai bine verific acum decat sa-mi para rau mai tarziu....

Am revenit la schimbul 3... deh, daca mama-i in "vacanta".. Mai e cineva pe aici? Fac cafea sau ma duc la culcare?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ripley, horror!! Sanatate fetitelor, sa se faca repede bine!!
despre ce pastile vorbiti voi colosha?
Carpatina, eu is la cafea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput