Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Melania, am citit despre Tudor si statul in fundulet. In primul rand nu cred ca e cazul sa te ambalezi, nu are nici 7 luni implinite. Alexandra mea, mare sturlubatica in prezent, a stat abia pe la 7 luni jumatate. Si a mers repede, si este f f energica. Motiv pentru care nici la Andrei nu m-am agitat pana la 8 luni. Dar acum e deja prea mult cred eu. La voi e inca devreme, la varsta asta 2 saptamani e mare lucru. In rest ce sa zic, nu cred ca e vital sa il pui pe burta. Al meu numai pe burta a stat de la nastere, de la inceput isi intorcea singur capsorul, si de atat mers de-a busilea si stat pe burta cred ca eu ca are spatele mai tare ca al meu, si totusi nu sta in fund. Nu pica de tot, nu isi prinde mainile, si le foloseste, dar nu se indreapta de tot.
Apropos de stat in fund. Azi l-am pus pe iarba si a stat f bine, dar numai pentru un minut. De ce? Pentru ca nu i-a placut sa atinga iarba cu mainile si si-a indreptat imediat spatele. Asadar poate. Dupa un minut insa s-a aruncat pe spate, ca de-a busilea nu a vrut tot pentru ca punea mana pe iarba. Parca e sora-sa. Cand invata ea sa mearga toti copiii de varsta ei erau pusi pe iarba si o asezam si eu. Ma alegeam cu super urlete si nu se potolea pana nu ajungea pe asfalt. Vad ca nici Andrei nu e departe.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Si Gheorghe a adormit. fara baie, ca astia sa-u dus la plimbare la 9 seara (dupa o zi cam nebuna , am fost toti cam irascibili....) asa ca l-am pus la tzi si gata. Sper sa doarma...ca am uitat sa va zic, nu prea mai doarme bine, se scoala uneori incepand cu ora 3
dar lasa, ca am auzit una buna. OI mamica la bb 3 a zis ca a inceput sa savureze sculatul noaptea pt alaptat, pt ca sunt mpmentele de intimatre totala cu bebelusul cel nou . Iata ca exista si o parte frumoasa:)))
Roxana, imi pare rau ca Andrei e inca torturat de durerea aia nesuferita. Dar ai vazut ca poate sa stea in fund? nu stiu de fapt de ce atata agitatie, e adevarat ca unii au dovedit ca-s mai precoce, dar asta nu e norma, e exceptia. mama mereu imi spunea ca sunt unii care mai intai merg si dupa aia stau in fund
ma culc si eu si va pup.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
Sabina trebuie sa fie super dulce Sofia cand ii zice "snitelul meu", cred ca e emotionant
Rox eu sunt operata, am jumatate de glanda scoasa, dar cica pastilele alea inhiba pofta de mancare
multa sanatate micutului Andrei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Hristos a inviat.
Pastele nostru o fost de cosmar. Cu venit de la munte in noaptea de inviere cu Iris sufocandu-se si Ana cu febra peste 40 si vomat tot in masina, (din senin ambele) ne-am intalnit cu salvarea la 15 km de Cluj, Iris nu se oxigena suficient, am crezut ca imi moare in brate, Ana era cu febra imensa si vomata toata... sunt si acum bolnavioare si mi-e tare greu. Tati si cumnatu au mers la cabana dupa bagaje, au umplut 2 masini mari.... eu perind intre re-facut bagaje si urgenta (deja am pile la 112), ana e acum mai bine insa i s-au dublat dozele de antitermice, antibiotice...
Asta a fost atunci, acum suntem mai bine, pe antibiotice ambele fete, noi obositi, nevrozati, ingrijorati. Aspiram la Iris la max,. 2 ore tone de muci, tot mai grosi, diversificarea e in pom.... toate merg greu.
Iris sta in fundulet ne-sustinuta daca e fte atenta la ceva, altfel nu. Insa se intoarce pe toate partile, vrea sa se ridice in picioare, in 4 labe deja e plictisita, se trage de orice apuca.
Cred ca fiecare copil are etapele lui de dezvoltare, si atat timp cat se incadreaza in limite normale, nu e de cautat pe la medici.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Roxana_G spune:
Ripley, multa sanatate fetelor, sa le treaca repede. Parca povestesti de asa zisul concediu la schi al nostru de prin ianuarie. Tot muci, febra 40 si vomitat in masina. Si tot asa ambii bolnavi. Imi pare tare rau ca aveti asa probleme, sper sa fie sanatoase repejor, poate cu antibiotic sa fie bine. La Alex fusese ceva viral, nici cu antibiotic nu am scos-o atunci la capat. Inca o data multa sanatate fetelor si multa putere tie.
Rox ,
Poze
![](images/user_woman.png)
melaniatud spune:
Roxana m-am mai linistit!
Vroiam sa te mai intreb daca la Andrei in partea de jos se observa mai proeminent coloana cand stain fundulet?
Roxana_G spune:
Prisi, inhiba pofta de mancare, asa e. Probabil ca odata intrerupte te cam arunci la haleuri si asa se explica kg in plus. Nu stiu ce sa mai zic, dar ma gandesc ca tineam eu inainte in disperare dieta aia daneza si speram sa slabesc 6-8 kg in 2 sapt si acum sa nu ma risc eu la 6 kg in 6 sapt. Hmmm. Incerc!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Prisi, apropos de inhibatoare din astea, am tinut mai demult si programul acela de slabire de la Forever. Lasand la o parte ca nu suportam gelul ala cu aloe, de abia ma abtineam sa nu il vars, asa zisul inhibator al foamei imi taia pofta de mancare mai putin pofta de a mea exact lichidul ala care era delicios. Asa ca il beam, si apoi ma foiam murind de pofta sa imi mai fac unul.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, stiu ca am exagerat, dar am asa o grija in suflet si prefer sa o scot de acolo. Cat despre suferinta lui, ma doare sufletul ca nu il pot ajuta.
Melania, nu inteleg ce numesti proeminenta. Normal se vad vertebrele cand curbam spatele, si la noi adultii. La Andrei chiar mai putin, ca e mai durduliu. La Alex care e mare se vad toate oasele, poti preda anatomia. Nu mi s-a parut nimic ciudat la coloana. Maine studiez mai bine.
Gata, ma duc sa culc fata si la nani cu mine, ca nu se stie cat timp va dormi Andrei bine.
Rox ,
Poze
![](images/user_woman.png)
melaniatud spune:
Sa va mai spun ce e nou in meniul lui Tudor...deci papam carne de vita cu multa placere
in piure de cartof, dovlecel, telina si putin morcov, ieri i-am pus si pastai si cateva boabe de mazare si s-a cam strambat...a mancat dar cred ca ii era prea foame. Branzica o vrea acum numai blenduita si o mananca cu mar copt sau Hipp de piersica.Am papat si iaurtel dar max 4 lingurite si se stramba parca ii dau lamaie...o sa ii pun ceva fruct oricum am incercat doar. Galbenusul de ou il adora...il pun in piure de cartof cu putin putin morcov si branzica si unt...Este innebunit dupa combinatia asta ...pacat ca nu i-o pot oferi mai des. Seara papa gris de porumb cu vanilie de la Humana.Lapte dimineata la 4 si la 10 incercam...daca nu simplu atunci incerc cu cereale ...
El e bine, vioi si vesel si ii place f mult sa chiuie...parca doarme si mai bine de la o vreme si am scapat si de constipatie nu ma intrebati cum dar dupa o luna de chin cu supozitoare, ceaiuri si siropuri si-a revenit de la sine.
Este foarte afectuos cu mami si tati...l-am invatat sa ne pupe si o face in felul lui...ne pune manutele pe fata si deschide gurita si ne linge pur si simplu pe obraz
si apoi rade...e adorabil..mai ales cand pune capul pe umarul meu si ma strange in brate...iar cand sta pe spate si ma aplec asupra lui ma mangaie si ma priveste fix in ochi ca de cele mai multe ori imi dau lacrimile de bucurie.Nu-mi vine sa cred ce privire patrunzatoare are.
Si e foarte atent la tot ce se petrece in jur si curios...are o privire iscoditoare...ca tati ..
La capitolul jucarii preferate mentionam:pungi, ambalaj servetele umede, etichete sticle fanta, cutii de Cappy,castronelul de mancare dupa ce l-a golit, capacul de la biberon, degetele de la picioare pe post de suzeta, sosetelele, pampersul folosit, paturica....cu fiecare dintre acestea petrece mult timp jucandu-se
La manastirea Neamt unde am fost de Paste s-a simtit bine ...l-am tinut aproape toata ziua afara si a dormit la greu...aerul de munte l-a doborat ca de altfel si pe noi.Si eu m-am relaxat ...a fost superb ...de cand asteptam o astfel de iesire...fara tv si tel...nici nu le-am simtit lipsa.Minunat...pacat ca ne-am trezit prea repede din vis.
Ma opresc aici ca deja am facut un roman...