Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by betty78

Adimercedes am o intrebare la retate ta cu somon pt bebici....
Are voie cascaval...ca am vazut ca trebuie pusa branza de cedru sau cascaval....

Inca ceva...mamicilor cu bebici mai marisori...voi dati bebicilor gluten? Vreau sa ii dau si eu biscuiti sau alte cele si vad ca toate au gluten....ierti de exemplu am fost la IKEA si Mario se uita la noi cum mancam si intindea mana spre o bucatica de paine si mi-a fost mila de el si i-am dat putin...ar mai fi vrut saracu, dar mi-a fost frica

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty mie imi cumpara un var din Italia produse Plasmon fara gluten si acolo am gasit biscuiti...uite site-ul daca cunosti pe cineva acolo si iti poate trimite http://www.plasmon.it/#/biscotti/biscottino-granulato-senza-glutine.aspx

Dar cred ca de la 8 luni poti sa-i dai cu gluten si apoi astia pe care ti i-am recomandat se fac cu lapte, sunt granule nu intregi Intregi chiar ca am vazut numaicu gluten ...si la Nestle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cu mancarea stam bine, zic eu.
Nu amm facut schimbari majore, ca n-am mai ajuns la doctor la controlul de 8 luni. Din cauza mea, ca nu m-am invrednicit sa-i fac programare din timp. I-am facut pe 15 mai, cand o sa aiba aproape 9 luni ( atunci am gasit liber ).
Dimineata, pe la vreo ora, o ora si jumatate dupa ce se scoala, papa un mar ras in care am amestecat o lingurita de cereale sau 1 borcanel de fructe de 125 g ( caise sau piersici sau pere ). Cand am, langa marul ras mai rad si un sfert de para.
La pranz, papa piure de morcov+cartof+carne de pui facute la steamer, de miercuri i-am blenduit si broccoli ( cumparat proaspat, nu congelat ) . Alte ori, cand am, ii pasez dovlecel. Intentionez sa mai incerc cat de curand si conopida. ( la recomandarea pediatrei )
A inceput sa manance bine, cu placere. Nu am masurat, dar eu zic ca sigur mananca mai mult de un borcanel de 125 g.
Dupa ce venim din parc, pe la ora 17, papa un borcanel de iaurt Tnuva 150 g, ii place mult.
Iar seara, inainte de baie, ii dau 1-2 linguri de cereale, uneori i le amestec si cu 1/2 mar ras. Uneori nu mai ajungem la cerealele astea, daca am venit tarziu de afara si a papat iaurtul dupa ora 18.
Bineinteles, seara ne culcam la tzitzi, papam si in cursul noptii de vreo 2 ori. Iar dupa masa de dimineata, mai primeste iar tzitzi ( asa o adorm)

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca la masa de pranz, de 2 ori pe saptamana inlocuim carnea cu galbenus de ou.

Mergi la inceput

Yaia, bine ati revenit !

Mergi la inceput

ata, am fugit, s-a trezit printesa. Ma duc sa-i curat legume si sa mananc si eu ceva, ca ma scurggggg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Cu mancarea stam bine, zic eu.
Nu amm facut schimbari majore, ca n-am mai ajuns la doctor la controlul de 8 luni. Din cauza mea, ca nu m-am invrednicit sa-i fac programare din timp. I-am facut pe 15 mai, cand o sa aiba aproape 9 luni ( atunci am gasit liber ).
Dimineata, pe la vreo ora, o ora si jumatate dupa ce se scoala, papa un mar ras in care am amestecat o lingurita de cereale sau 1 borcanel de fructe de 125 g ( caise sau piersici sau pere ). Cand am, langa marul ras mai rad si un sfert de para.
La pranz, papa piure de morcov+cartof+carne de pui facute la steamer, de miercuri i-am blenduit si broccoli ( cumparat proaspat, nu congelat ) . Alte ori, cand am, ii pasez dovlecel. Intentionez sa mai incerc cat de curand si conopida. ( la recomandarea pediatrei )
A inceput sa manance bine, cu placere. Nu am masurat, dar eu zic ca sigur mananca mai mult de un borcanel de 125 g.
Dupa ce venim din parc, pe la ora 17, papa un borcanel de iaurt Tnuva 150 g, ii place mult.
Iar seara, inainte de baie, ii dau 1-2 linguri de cereale, uneori i le amestec si cu 1/2 mar ras. Uneori nu mai ajungem la cerealele astea, daca am venit tarziu de afara si a papat iaurtul dupa ora 18.
Bineinteles, seara ne culcam la tzitzi, papam si in cursul noptii de vreo 2 ori. Iar dupa masa de dimineata, mai primeste iar tzitzi ( asa o adorm)

PUPAM MARIUCA
EU I-AM DAT CONOPIDA LUI TUDOR INAINTE DE CARTOF SI I-A PLACUT .AM VAZUT LA TV O EMISIUNE DESPRE DIVERSIFICARE PE ANTENA 2 SI SPUNEAU MEDICII ACOLO SA LE DAM DOVLECEL LA FIECARE MASA PT CA ESTE F BUN PT MUCOASA INTESTINALA SI PT DIGESTIE SI POATE FI FOL PT A SUBTIA PIUREUL .DE ASEMENEA SPUNEAU DE PRAZ ...DA DE PRAZ NU TE MIRA CA ESTEF SANATOS PT EI ...AM PUS DOAR O SONGURA DATA PUTIN...NU A SESIZAT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina, eu n-am castigat nimica numa primii doi castiga.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

ORICUM FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Da' admiratia noastra ce-i? Apa de ploaie?

p.s. io' de unde sa stiu cine ca castiga... ca de regulament n-am dat

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Buna fetelor, si Hristos a Inviat!

Va urez cu intarziere pentru ca am fost plecata la ai mei de Pasti (unde chiar daca am avut net, am preferat sa stau afara cu Miruna).

Despre noi, ce pot sa spun, tot nu avem niciun dintisor, nu mancam legume cu carnita deloc, doar fructe, branzica si iaurt. A inceput sa doarma toata noaptea fara sa se trezeasca sa manance (se culca pe la 10 seara si se trezeste la 8 dimineata), sper sa o tina D-zeu asa. Daca ar manca si legumele cu carnita nu as mai cere nimic de la ea .

Va multumim si pentru urarile de ziua printesei.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput