Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
greyeras spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va salut si am vazut mai multi bebei suferinzi. Sper sa treaca repede.
Dupa ce ieri a fost atat de frumos afara, ca-mi venea sa nu mai intru deloc, azi lenevim in casa. Bine, vorba vine, daca tot nu mai alaptez am pus la foc o fasolica, nu de alta dar n-am mai mancat de cand aveam vreo 5 luni de sarcina. Si apoi azi ne-am trezit toti la 11:50, cand m-am uitat la ceas nu-mi venea sa cred. Eu ma resimt dupa noptile nedormite din cauza durerii, iar acum a inceput sa ma doara iar, pastilele astea sunt apa de ploaie. S-a dus efectul injectiilor si e cam nasol. Apropo dupa ce mi-au facut injectiile ma simteam de parca ma drogasera, parca pluteam, nu mai puteam nici sa merg.
Aduta si-a facut un program cam nasol in sensul ca se culca pe la 12 noaptea si se trezeste pe la 10, exceptie face azi cand ne-am trezit toti mai tarziu, iar acum doarme cu tati.
Diseara avem program de distractie, mergem la o onomastica.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
greyeras spune:
Apropo si eu vreau sa-i incep sa-i dau biscuiti, tot Petit Beure, dar o sa-i iau varsati, asa mi s-a recomandat. Am tot cautat fara gluten, dar nu am gasit. Intr-adevar am si eu pe cineva in Italia si mi-a zis ca acolo se gasesc numai fara gluten ca italienii sunt obsedati de asta.
In plus Aduta a inceput sa cam tuseasca si azi cand s-a trezit era cam ragusita, asa ca i-am curatat nasucul si ii voi da niste Eurespal dupa ce papa. E vremea asta atat de schimbatoare ca nici organismul nu mai stie ce si cum.
greyeras spune:
Ma duc la mancarica, sa nu radeti de mine dar abia astept sa mananc.
ANDREEA11 spune:
Azi Cris a molfait un biscuit Petit Beure. cred ca i-a placut tare mult. In general dc ii dadeam ceva in manuta numai la gura nu ducea. EEEEEEEEE sa vedeti cum musca el iepurasul din biscuite!!!! Cam are zahar, insa unul pe zi molfait nu cred ca strica. I-as fi luat de la Nestle insa nu e mare diferenta, doar ca sunt cica imbogatiti cu niste vitamine si costa enoooooorm!!!!
In rest suntem cat de cat ok. Putin maraiti si de cand se ridica nu-l mai tii neam jos. Se catara peste tot si pica ca bolovanul. Ieri si-a spart buzita!!!
Am fost la Cernica de 1 mai si Cris s-a simtit f bine. Am avut patutul de voiaj cu noi, si nu l-am simtit. A dormit 3h pe melodia broastelor. Nu-mi vine sa cred ca acum face 8l. Doamne ce repede cresc!!!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
melaniatud spune:
Daca vreti sa vedeti tentativele lui Tudor de a sta in fundulet puteti sa le admirati aici
http://good-times.webshots.com/photo/2766995680103026645AdmVqz
sau aici
http://good-times.webshots.com/photo/2259182230103026645jbRUec
Iar daca vreti sa vedeti cu ce dulcetele s-a jucat de Paste priviti aici
http://good-times.webshots.com/photo/2608370730103026645fXKFpl
si aici
http://good-times.webshots.com/photo/2522845000103026645emlZXd
Dar cel mai dulce ramane somnul
http://good-times.webshots.com/photo/2081037020103026645MBChGP
melaniatud spune:
Si nu ma pot abtine sa va arat niste fete de parinti responsabili
http://good-times.webshots.com/photo/2249330500103026645WzIWaV
Poza asta imi aduce aminte de Annisia
Chiar mamico Annisia ce sporturi extreme ai mai practicat de Paste?
In afara de excesul de miel si oua!!
Yaia spune:
Luy, multumesc! Draguta ca intotdeauna!
Carpatina, multam fain de strigat. Oricum intram cand aveam un moment liber, ca-mi era dor!
Prisi, sa stii ca astia de la companiile aeriene cam obisnuiesc sa plaseze bebelusii catre coada avionului. Nu stiu motivul, poate ca sa deranjezi cat mai putin?!? Daca vrei sa stai mai in fata, trebuie sa-ti rezervi online locurile, asta in cazul in care iti faci rezervarea biletelor online. Ma gandesc acum ca poate te plaseaza in spate in speranta ca acolo mai raman uneori locuri libere si te poti desfasura.
Acum despre noi. Inainte de plecare am fost super ocupati cu pregatirile. Drumul a fost mai usor decat ma asteptam, cel mai greu a fost schimbatul in baia micuta din avion (de, fii-miu mi-a tras cate un kk la fiecare drum!). A dormit cam cate o ora si la dus, si la intors. L-am pus la tzitzi la decolare si aterizare si totul a fost ok.
La internet nu am avut acces, nu am avut loc de nepotii mei. Imi cer scuze ca nu am intrat sa va urez Sarbatori fericite, dar sper ca le-ati avut asa si fara urarea mea.
Partea cea mai urata a calatoriei a fost faptul ca nu am gasit scutece Libero. Am luat in schimb Happy si la fiecare kk se umplea tot. Noaptea se uda mai mereu, nu tinea scutecul tot pipi. M-am enervat la culme, dar cu supararea asta am ramas, deci a fost bine.
Am mancat multe bunatati, nu am gatit mai nimic si nu am spalat niciun vas, am fost rasfatati si ne-am bucurat de timpul petrecut cu familia (prea scurt, ca de fiecare data).
Danuta, iti promisesem niste poze din Onesti. Imi cer scuze, dar nu am apucat sa fac niciuna. Am stat acolo doar cateva ore pe care le-am petrecut cu tata si nu am avut timp si de mers prin oras. Data viitoare promit sa nu le mai ratez.
Cu ocazia vizitei i-a luat nasa si din mot acum, ca nu ne mai vedem in octombrie si tinea neaparat sa-i taie motul. Eu tin neaparat sa-l tund, asa ca s-a potrivit bine.
Din pacate cat am stat in tara s-a trezit noaptea ca nu era obisnuit cu patutul de voiaj, iar peretii aratau altfel decat acasa. Evident ca in ultima noapte nu s-a mai trezit, se obisnuise cu locul.
Un alt lucru mai neplacut pentru mine e ca nu am reusit sa merg la un shopping in Bacau. De, cu sarbatorile astea... Partea buna e ca am fost la inviere, a ramas sotul acasa cu Tudor si unul dintre nepoti. Chiar mi-a placut ca am ajuns la inviere.
Ca stire de ultima ora de dupa intoarcere, a venit primavara si aici. Vreme superba, cald, in sfarsit il pot scoate pe Tudor mai usor la plimbare. Si de 2 zile i-am diversificat si a doua masa. Pe la 10 avem masa de fructe, cand mananca chiar binisor, cam 100g, iar pe la 16 avem masa de legume (eventual cu carnita), cand mananca in jur de 60g si apoi cere tzitzi. Dar parca doarme mai bine ziua de cand cu 2 mese. Sau poate i-a fost doar dor de patutul lui.
In final vreau sa urez multa sanatate bebelusilor bolnaviori, sa se faca ei repede bine, ca tare rau mai e sa fii bolnav!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Uau, ce m-am intins in mesajul anterior!
Mai vrwau sa-i mai zic doar Nanei o vorba: iubita, rabdare multa. Eu tocmai am descoperit in tara ca tine si de tehnica succesul diversificarii. Am vazut acum cum l-a hranit sora-mea (mamica experimentata de 2 flacai mari deja) pe Tudor: baga lingurita, apoi o folosea ca sa stranga de la gurita ce iesea si baga imediat ce strangea inapoi in gurita lui Tudor. Se murdarea si Tudor mai putin, manca si mai mult ca nu se irosea pe bavetica si era si mai cuminte ca sora-mea nu-i dadea decat maxim o jucarie in timpul mesei. Iar lingurita o baca si cand o scotea era trasa oarecu oblic si in sus, ca sa opreasca buza de sus ce era in lingurita. Progresele nu s-au vazut imediat, dar de 2 zile mie imi mananca mai bine cand aplic tehnica mai sus descrisa.
Evident, cand sunt dureri de dinti, e alta poveste. Si acu bea si apa in timpul mesei, chiar ii place (din biberon).
Poze
Yaia spune:
Inca una si ma duc (vorba adica).
Am uitat sa va spun ca eu ii dau lui Tudor sa roada pufuleti intre mese. Musca din pufulete si apoi suge mai putin incantat de consistenta din el, dar da gata 2 pufuleti. Mentionez ca aici gasesc pufuleti fara sare, numai din porumb, arata ca pufuletii de Baia Mare , doar ca sunt putin mai lungi, cam cat un deget de adult.
Poze
cecilia L spune:
Noi nu am mai plecat la mare,, tati pleaca maine, dar noi nu mai mergem, mi-e frica ca o stau in camera din cauza vremii.
Am fost in parc la plimbare si ne-a prins ploaia, dar a apucat baiatul sa faca uta-uta, daca a luat putin aer, l-a intoarcere ne-a demonstrat ce baiat mare are mama.
Daca tot am vorbit de noi realizari ale micului mare baiat, priviti ce a facut ieri...micul sofer.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze