Fulguleti de nov-dec-06 (171)
Raspunsuri - Pagina 15
ruxandra_sb spune:
(din capitolul prostioare, prostioare)
cautand filme cu bb inotand (pe bune! era related la "baby spa" ) barbatu dadu peste:
www.youtube.com/watch?v=mrTYk1agtJk&feature=related" target="_blank">SEXO SEX CHICA DESNUDA GIRL
enjoy
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
asa, revenind la lucruri serioase..
www.youtube.com/watch?v=a1wLVmgChOc&feature=related" target="_blank">aici se vad ce progrese se pot face, incepand inotul devreme, devreme... ca sa nu zic exact la tzanc
bb www.youtube.com/watch?v=UYhHyIcht3g&NR=1" target="_blank">asta e de-a dreptul mortal, cum scoate capul afara sa respire.
iar www.youtube.com/watch?v=Aq4ZnrdtEGc" target="_blank">aici de pe la Asiza, prin vecini .. unde o dna explica f bine de ce te ineci de fapt.. adica de frica, intrand in panica, nu mai respiri&co.. si cum vor sa-i ajute pe copii sa se descurce la o adica. Plus ce bine le prinde la dezvoltare, incepand cu cea fizica, pan la..
si in final www.youtube.com/watch?v=aseQsDBJS6c&feature=related" target="_blank">dovada ca bb poate invata sa pluteasca daca cade accidental in apa.. mai inghite apa, da nu se duce la fund ca bolovanu si-si pastreaza "prezenta de spirit" , ba mai plange si usurel, cat sa cheme ajutor
Gata, mi-a ajuns atata balaceala. Adevarul e ca inotul este musai sa inveti, ca mai devreme, ca mai tarziu.. La cate beneficii aduce, preferabil mai devreme.. off de ce nu avem si noi piscine la tot pasul.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
deeaA spune:
uite si eu pe aici maidandusule imi este un drag de tine ,numai fericire radiezi,imi dai si mie pofta de viata
iulia stefy tin pumnii pt.maine la cresa..offf..cand ne-o veni si noua randul
adeju pupez motanu sa-i treaca buboasele!
asiza spune:
quote:
Originally posted by Donia
asiza, ce baga si Denis la cuvinte! "besc"...
"Bavo" a fost primul cuvant al lui Cristi, adica altul decat mama sau papa. Zice si acum cate un Baaaaaaaaaaaaavo! luuung cand termina cate unul dintre noi de mancat
Si mai zice tare de tot BYYYYYYYE! Povestea sotul ca ieri toata lumea din supermarket s-a simtit datoare sa ii raspunda, atat de tare a strigat
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Daaa, cunoastem...."Byyyyeee" zice si Denis cam la toata lumea. ...si cand suntem in magazin (eu cu Denis si cu Cristi) striga tataaaaa, tataaaa (daca e cu mine), daca e invers si e cu tat-su, ma striga pe mine...noi ne localizam intotdeauna in supermarket unul pe altul ca il auzim pe Denis cum striga
Kikineata si noi crestem in gradina doua vulpi ...mai, da' mie mi-e chiar frica de ele ca multe-s turbate si au ajuns oamenii la spital din cauza muscaturilor de vulpe...
Ma duc sa mai citesc si mai vin...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
deeaA spune:
wow,ruxandra sunt super filmuletele,dar parca mi se strange inima cand ii arunca asa in apa,dar ei par a se simti in largul lor
deeaA spune:
aaaa si in legatura cu vorbitul,mai,da ne complexati nu gluma,in afara de a face ca Tarzan in jungla,zgomote ceva de genu',mai zice mamaaaa si la tot ce misca si zboara zice miauuuuu...si atat
lizzy spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Dianarus, ce-ati patit? Muciti? Sunt convinsa ca-i dai de cap. Ei, altadata sa iei asternuturi de acasa. Deci tot acolo sau acasa?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
n-am patit nimic nou, ianis are bronsita de 2 saptamani juma' iar marc a facut si el bronsita imediat dupa ianis, dar in forma astmatiforma. deci muci si tuse. over and over again
de aseara suntem acasa...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
quote:
Originally posted by madalutaquote:
Originally posted by danutz
Madaluta, pai nu tot tu ne explicai la odisee ca trebuie musai sa fie colul macar putin deschis ca sa aiba pe unde sa iasa lohiile?!!! Sau nu tu?!!!...ca parca a trecut 100 de ani de atunci...
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
mai da ce memorie ai....da eu va explicam asa pt k asta e parerea doctoritei mele, desi sincer e singura persona pe care am auzit-o sustinand astfel de teorie...
Madalina37
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
nu chiar mami. 2 cezariene 'la rece' = a se citi 'fara travaliu' au inceput cu deschiderea fortata (cu deshtiu') a colului cel lung si inchis cu care m-am mandrit de fiecare data. si exact pt treaba cu lohiile. si apoi a fost sonda, branula, anestezia si operatia in sine.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
recunosc cu mana pe inima ca sunt impresionata de cate zic copiii vostri. al meu doar 'mama' cu adresa. atat. si cateva silabe si gangureli fara noima. mai e vreunul ramas de carutza?
ruxandra, cand ai cumparat saruri, cum exact se numesc, de unde le-ai luat?
cu junk-ul... decat mc, mai bine imi fac singura (mie sau lor) un junk mai natural... faptul ca's bune de mancat fix numa' alea 10 min si dup-aia au gust si consistenta de cauciuc mie mi-e destul. si sper sa ocolim cat mai mult 'zona'
a_deju, shake cu paiul, asa cum zicea dandusa, ai incercat?
iulia, tinem pumnii sa fie ok maine...
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
Teutz spune:
Salutare, dragele mele!
Urez si eu cu intarziere, dar din inima: La multi ani Kiki de Auras! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa!
M-am delectat cu pozele a trei fulguleti frumosi foc: motanul, Adinuta si Maria-sa.
Dia, va dam noi cateva bucle, ca avem destule.
Dianarus, sanatate multa lui Marc! Sa va fie de bine vacanta!
Donia, spor la treaba, ca aveti nu gluma! Dulci tare Roxana si Cristinel!
Ruxandra, pupici si multa sanatate baietilor, sa se refaca burticile cat de repede! Supeeer mishto filmuletele cu bebei inotatori! Am avut niste emotii la ultimul filmulet… dar piticul n-avea nici o treaba, plutea bine merci!
A_deju, sanatate multa motanului!
Iulia-Stefy, bafta Stefaniei maine la cresa!
Laura, insanatosire grabnica lui Dani!
Madaluta, de-abia astept sa scot majoretele!!! Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! Mai ai putin si iti tii bebelina in brate. Nastere usoara si o fetita sanatoasa!
De Aelita mai stie cineva ceva? Ar cam trebui sa nasca si ea tot in mai.
La capitolul vorbit, ce intelegem eu si ta-su:
mama, tata, caca
taci (m-a auzit pe mine cand ii spuneam Natashei)
brrrum-brrrum (masina sau motocicleta)
ce (pe care-l foloseste ca intrebare de o mie de ori pe zi, aratand cu degetelul in toate partile )
ch! (mizerie, gunoi, masina de gunoi)
mam (ham!)
mea (miau!)
ma (mac!)
papa (si pentru apa si pentru mancare)
pa-pa (la revedere)
na-na-na (la-la-la)
Cam atat. Uneori am impresia ca mai inteleg si alte cuvinte de-ale ei, dar eu stiu? O fi asa sau doar mi s-o parea... Oricum, pe limba ei vorbeste nonstop.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)