Fulguleti de nov-dec-06 (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianarus, ce-ati patit? Muciti? Sunt convinsa ca-i dai de cap. Ei, altadata sa iei asternuturi de acasa. Deci tot acolo sau acasa?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Iulia-stefy sa ne spui cum a fost la cresa. De ce zici ca e cresa...e de stat sau e gradi particulara? Auzi n-ai emotii, nu-ti tremura genunchii (rima e alta dar mi-e rusine ). Mamaaaa io cand ma gandesc deja plang instant, sa-mi zici neaparat cum decurge, cum e programul. Ar tb sa o dau si io pe Garga ..ar trebui...mai vedem...

Kiki, sunt stresata, agitata... dar ce sa fac? E cresa de stat. Pe la gradi particulare mi-au spus ca e cam mica, poate din toamna lui 2009. Asa ca am ales cresa de langa casa, care am inteles ca e bunuta. Am vazut ca au bucataria lor... m-am interesat intai, dar nu stiu daca am prins toate aspectele. Sper sa fie bine. Ea plange cand vede halatele albe, ca ii e groaza de spital de mama mama. O sa va scriu maine cum e, dupa ce o sa-mi revin din miorlait. Ca sigur ca o sa plang mai mult ca ea. Am emotii.Tineti pumnii sa fie bine.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neatza! ploo, ploo...si babele..la sezatoare..:))

dianarus, sanatate!

iulia_stefy, vrei sa spui ca educatoarele au halate albe? dar de ce?

kiki, ce prezenta neobosita pe forum in ultimul timp ..:))

dandusa, arata-mi si mie o poza in care arati tu rau, si mai ales in care ti-ai/am putea da mai mult de 18ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by Donia

madaluta, ce putin mai e, ce emotii am! Tu cum esti?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Da mai e foarte putin..nu-mi vine sa cred k a trecut asa de repede... parca ieri l-am nascut pe darius si acum din nou...
Sunt mai emotionata, mai nelinistita mai ingrijorata decat prima data, desi ma asteptam sa fie tocmai invers. Tot ma gandesc si ma rog sa fie sanatoasa caci de cate ori merg la echo si imi spune k e micuta nu ma gandesc decat la tampenii.. Sper sa fie bine totusi..

adeju: o sa dam de stire in toata constanta cand se intampla evenimentul...Eu sper sa stau tot la una din rezervele in care am stat noi data trecuta , dar sa vedem...

Madalina37
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by danutz

Madaluta, pai nu tot tu ne explicai la odisee ca trebuie musai sa fie colul macar putin deschis ca sa aiba pe unde sa iasa lohiile?!!! Sau nu tu?!!!...ca parca a trecut 100 de ani de atunci...
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

mai da ce memorie ai....da eu va explicam asa pt k asta e parerea doctoritei mele, desi sincer e singura persona pe care am auzit-o sustinand astfel de teorie...

Madalina37
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

kikineata, m-ai facut sa rad de cu dimineata "v-ati mutat langa o gradi zoo?" si iar rad... nu, nu ne-am mutat langa gradina zoo, dar Canada pare uneori asa, poti sa vezi atatea animale salbatice, dar care traiesc printre oameni... veverite (astea ar trebui sa ajunga pe drapel pana la urma, ca dai la tot pasul de ele), caprioare, ratoni, iepuri, castori, gaste, rate... am tot zis ca o sa-mi fac un album foto cu toate animalele pe care le-am vazut pe la marginea drumului sau prin gradini...
Aozi, hai ca esti de belea azi... emotii/genunchii

asiza, ce baga si Denis la cuvinte! "besc"...
"Bavo" a fost primul cuvant al lui Cristi, adica altul decat mama sau papa. Zice si acum cate un Baaaaaaaaaaaaavo! luuung cand termina cate unul dintre noi de mancat
Si mai zice tare de tot BYYYYYYYE! Povestea sotul ca ieri toata lumea din supermarket s-a simtit datoare sa ii raspunda, atat de tare a strigat

iulia-stefy, mult succes cu cresa! Fii barbata! Cate ore o sa stea?

bebinuta, ce surpriza frumoasa, ma bucur sa te mai citesc! Ce cantareata e Ada, fredoneaza linia melodica? Adica poti sa recunosti cantecul? Ca si Cristi e cantaret, dar nu recunosti melodia, insa el insista ce drag imi e!
Cum mai e Ada cu gradinita?

dandusa, ce tonica esti in dimineata asta. Bravo tie, eu ma uitam ieri in oglinda, ciufulita, prafuita... parca eram o stafie. Dar las' ca vin si vremuri mai bune...
Oh, pare rau de julitura. Roxana si la varsta asta mai are vanatai sau julituri... pana la urma iti par frumoase si astea, pe piciorusele copilului tau
Si din pacate, durerea e necesara, ii invata sa isi urmeze instinctul de conservare, adica sa evite pe viitor situatiile care provoaca durere...

Bambo, multumesc ce draguta cred ca e Antonia vorbareata...
Pe la noi e soare azi, dar ieri a plouat si a fost si o furtunita, noroc ca n-a tinut mult.

madaluta, chiar daca e micuta, trebuie sa fie bine. E tare bine ca ai dus sarcina bine, ca nu ai nascut prematur... atunci ai fi avut griji mai multe. Insa e normal sa iti faci griji, niciodata nu esti complet linistita... Vai, imi dau lacrimile de emotii, ce bucurie o sa traiesti in cateva zile! O sa tii gagalicea in brate... neaparat sa ne arati si noua poze multe!

danutz, ce faine pozele cu Maria-Sa, ce mutrita poznasa are! Cred ca a fost innebunit dupa ouale rosii, nu?

Daca puteti sa va imaginati... eu tocmai am auzit o frantura de melodie la TV si mi s-a facut dor de Teazaurul Folcloric... ma duc sa-mi caut ceva pe youtube...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Intors acasica; incredibil.. da am avut un drum gol (fatza de criminala aglomeratie de la dus ), iar baietii au dormit aproape tot drumul. Si e vorba de DN1..

Aseara am pompat in Matei juma de litru de apa+saruri si si-a revenit in mod vizibil. Saru' mana Donia, spusesesi la un moment dat ca i-ai dat -parca lui Cristinel- saruri cand era mai moale, lesinat. Multumesc si pt pontul cu pipi la max 12 ore; e bine de stiut. Oricum l-am urmarit, da bagat acu asta la cap. Acu e mai bine, molicel, da amandoi inca cu burtica bulita. In schimb Grigore n-are nici o treaba si un tonus bunicel.

Se pare ca 38,1 grC (cat avea axial) era de la deshidratare; m-am abtinut sa nu-i dau nimic si mai incolo ii scazuse semnificativ; apoi n-a mai crescut.

Multumim frumos pentru gandurile bune.

Super pozele de la intalnirea noastra! La mine mai dureaza..

Porumbita, sa dai din timp de stire de faci, la vara, excursie la capitala.

Chinico, Beoaca cu balta. Mai ca-mi faci pofta de un plici-placi prin balti.. Ah, si unde anume ati periclitat viata urecheatului?? Pe camp, la voi in curte sau cum?

Danutz, sa-i purtati sanatosi. Admirat pe Maria Sa, mai ales plimbarea din parc. Apropo in care parc erau leaganele galbene? Rugaminte: mai intoarce din poze.. ca pe la numita Omu' asta nu se ma termina din crescut?!!! mi-am lungit gatul pe lateral.

Asiza, uff.. se pare ca la voi perioada de la mare e batuta in cuie. Eu as mai baga o tura la mare, dar deloc nu ne iese perioada.

A_deju, tare mult placut la mine poze cu motan la nisip; au un aer special. Ptiu, da ce mare e. Asa.. mai ales, de departe, arata ca un copilas de 2-3 ani.. si alura, si statura. Cum mai sunteti cu bubitele?

Raluca_u admirat (inca) nora Adinuta. Adic daca ne mai vrea dupa ce tot calcam stramb cu alta superbitate.. Da niscaiva poze de la Italia nu pui??

Dianarus, sa va fie de bine vacanta la Sovata. Pare bine ca v-a uns la suflet. Cat despre McSheet.. de ce sa nu prestam?? Recunosc ca -ocazional- am pofta de junkfood si cateodata mai scapa si Matei; asa la vreo 2-3 luni o data. Mai ales ca multe aniversari ale copiilor se tin acolo.

Dandusa, bravo! S-o tineti tot asa cu somnicul. Iar cu treaba ailalta.. poate ne-om nimeri la anul.. ca si-asa mor de ciuda ca deloc nu s-o brodit cu Dia. Si nu vroiam mult.. macar o zi, doua..

Bebinuta, . Cum se mai impaca Ada cu gradinita?

Donia ce mortala e Roxana cu "tiganca". Nu-s de ce mi-a adus aminte de un film.. unde cei doi amorezi, care erau si agenti secreti in al 2lea razboi mondial aveau un cod de identificare.. "si dansa printesa tiganca langa foc".. l-am vazut cand eram mai mica.

Kikineato, la munte fuseram; nimic special. Cand o fi ceva mai exotic anunt cu surle si trambite. Uau, ce globetrotter fusesi mata, batand strazi de capitala. Pare bine ca v-ati simtit bine si la dus si va asteptam si data viitoare.. vorba Dandusei.. ati intrat in hora; nu mai e loc de-ntors.

Iulia-stefy, bafta maine la cresa. Sa ne povestesti cum a fost.

.. si chiar asa: Roxanicoooo!!! Floreeee!!!

iar tu Ralumat fusesi si te dusesi?? la David.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Asa, sa nu uit sa ne laudam si noi:

mama, tata, Matei (sau Atei), babu (bunica), tataie (bunicul), Maya, nenea, Titica (catelusa noastra Maritica)

te=uite
miii=mie (spus pe un ton imperativ.. asta cand vrea ceva musai.. adica mai mereu )
apa, papa
manama=banana
cana
pacapu=capac
mana
nani
baia=baie
baca=barca (canta amandoi cand il plimba tati prin apa, ca pe-o barca)
popou
caca
buza=bluza
badii=body
nino=masina
poica=popica
ampa=lampa
ham-ham=caine
cocona=gaina/cocos
caca=vaca (alta intonatie)

Si ultimele "realizari": isi pune in picior cate un pantof/papuc de-al nostru si merge cu el. Sa-l fi vazut cu bocancu lui ta-su , era juma cat el. Ah, si azi au facut exercitii de catarat in padure.. caci, cum a ajuns acasa, s-a pus pe escaladat canapea. I-a iesit din prima.

Matei se uita la meci, eu fug sa le pregatesc de dupa baita. Noapte buna!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am ajuns acasa. a fost tare, tare bine in deplasare. pt dani. pt mine tare obositor, dar frumos, toata ziua cu puiul meu. si s-a simtit. adica, adoarme singurel, peste noapte nu mai vrea in pat cu noi, deci, clar, aceste gesturi erau de dorul nostru. ma ia groaza cand stiu ca de maine o luam de la capat. dani e totalmente indragostit de bubu, l-a strigat nonstop, abia se aseza omul ca il striga si cauta, cand pleca prin oras era jale mare. cu stefi si matei s-a jucat minunta, s-au iubit, au impartit jucarii, chiar nu ma asteptam. cu matei s-a iubit atat de mult incat a luat raceala, rosu in gat, tuse urata si conjunctivita. ce sa-i faci si cu dragostea asta. sper sa trecem cu bine peste ele, adica fara antibiotice. de mancat nu mancam nimic, lapte cateodata, cand nu mai poate de foame. il doare f tare in gat, cand il intreb unde e buba imi arata gatutul. vine la bucatarie si cere de mancare, dar nu deschide gurita la nimic, doar iaurt ff rar, cam o data la 2 zile, cate 50gr.
a facut si o alergie f urata, e plin de bubite, iar de ieri a aparut in floare si dermatita atopica. dar vor trece toate astea.
in seara asta am chemat bona, si i-am lasat singuri vreo 2h, ca sa se reobisnuiasca, dupa 1h1/2 ne-a sunat bona ca nu mai reusea sa il linisteasca, atat de tare plangea dupa noi. mi-e tare frica de ziua de maine si de cele care vor urma. mi-e tare tare mila de puiul meu, nu stiu cum si in ce fel sa ii mai explic ca il iubim si ca mereu vom veni acasa la el. sunt f trista, ingrijorata, imi vine sa plang, sa imi bag picioarele in servici, dar stiu ca nici asa nu e ok, ca tot va veni si momentul in care va trebui lasat singurel (cu bona sau la gradi/cresa), ma tot gandesc ca daca dani a facut efortul acesta pana acum sa nu dau inapoi....habar n-am ce sa fac.
sorry daca v-am plicitisit cu ale mele. am citit f putin, vreau doar sa ii spun madalutei ca ma gandesc la ea si ii tin pumnii. oare porumbita cum e?
va pup, n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

saliu, saliu, cum zice frantuzu' :) iaca si je pe inserat, se pare ca numai la ore de-astea se mai exista niste timp (bineee..ar trebui sa fac o baie, sa iau niste rufe de la uscat si sa intind alta tura, sa spal vreo 3-4 farfurii...asa am un cheeeef...se vede, nu? :)) ). spalat si culcat copchil, cu ceai, desi am vrut sa incerc lapte cu nesquick, i l-am si prezentat in varianta de "ceai nou, mami, bun bunut!!", dar..nope..m-a trimis una doua dupa ceiutu' vechi, pe care l-a intampinat cu chiote, urale si "da da daaaa" :)) nu mai vrea lapte, si cu asta basta, nush pe cine incerc io sa mai amagesc... pe de alta parte, vad ca mananca bine, bucati bucatele si bucatoaie, dupa caz, ba chiar nici la mar ras si para furculitionata vaz ca n-a strambat din nas, asa ca..ce sa zic..incerc si io s-alung asta cu laptele ca pe-o musca bazaitoare care-mi flutura prin creier :)
cu bubitele stam bine, is la locu' lor, n-au mai avansat (in ideea ca tot pe bust au ramas, cateva pe buculite, cateva la subsuori..si-atat..pe fata nema, deci e de bine :) ), probabil ca o sa merg maine cu el in recunoastere la dna dr, sa vad ce-mi zice si ea.. e posibil sa prefere sa-l vada acasa, ca vb ceea, la doctor mai merg si oameni sanatosi, ar fi nasol s-o dam mai departe la altii care vin doar pt un vaccin, sa zicem... deci momentan nu stiu a spune ce tip de viroza e, care-i faza cu vaccinu', pot sa spun insa ca intr-adevar e o forma foarte usoara. din ce vede ochiul meu, si anume :)
..gata, ma cheama datoriile :) pupez cu drag efectivul de minunate si fulguletii din dotare!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput