Fulguleti de nov-dec-06 (171)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

m-am trezit azi dimineata,m-am dus la baie,m-am spalat m-am aranjat si dupa toate astea ma privesc luuuung,aveam o fata odihnita si draguta,un pic de rimel m-ar face sa arat de 20 de ani...,asta am sa si fac!ma simt atat de bine,atat de odihnita...,atat de frumoasa

La multi ani,Kiki,scumpa
sa cresti mare,sanatoasa
Auras,te asteptam cu drag sa ne mai povestesti despre familia voastra minunata

Donia,
abia astept sa aranjati totul,sa faci poze si sa ni le arati si nouachiar imi era dor de perlutele Roxanei si ale lui Cristinel,binentelesde fapt parca imi este dor de voi...,daca ai scris asa putin in ultima vreme,am impresia ca ati tot calatorit...,abia astept sa reintri in activitatea zilnica si sa ne pui pe ordinea de ziTeo este Teutz(care ne va lipsi enormmmmm cand vom pleca la c-ta...zi de zi,ne facem programul una dupa alta...,care vrea sa plateasca factura de lumina...,care vrea sa mearga la cumparaturi...,care nu iese afara ca ploua nu mai iese nici cealalta...,offf ce dor imi va fi de ele...)
Madaluta,
normal ca-mi doresc sa-mi vad puiutul...,dar nici nu ma pot duce saptamanal la eco...,nu-s curioasa ce este,sanatos sa fie...,pe 7 sau 8 venim la c-ta la control
Danutz,
am admirat flacaul,l-am vazut si pe Lucapozele sant facute in IOR?

ne mandrim cu prima julitura in genuchinu alerga...,mergea de manuta,cand s-a impiedicat si s-a julit...,asta-i of-ul meu cel mare cand ma gandesc la ce urmeaza...,as vrea s-o protejez cu niste genuchiere dar marimea 's' ii sant f mari ei,poate doar un ciorap taiat special sa protejeze zona care va cea mai expusa juliturilor vara asta...,daca acum s-a julit destul...,nici nu vreau sa ma gandesc prin alergare ce buba iese

Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Vreau soare m-am saturat de

Si noi am patit-o cu deschisul usii la masina din mers chiar daca inchidem toate usile pe interior tot se deschid
Donia-felicitari pt casa noua ,
Dianarus-ma bucur ca e bine la sovata multa sanatate la muschetari
kiki de auras
avem si noi cuvinte noi in vocabular :
-doi=doi
-inci=cinci
-baby=gabi
-bai=baie
-pii-pii=pui-pui

Madaluta-deci vineri scoatem majoretele de la naftalina tinem pumnii sa ai nastere usoara
Ruxandra-multa sanatate la boieri sa treaca repede burticile
Lavinia-ce mai faceti?

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

la multi ani kiki sa cresti mare ,sa fii sanatoasa si la punga groasa!

Mergi la inceput

Ruxandra,
cum de santeti doar voi 4?ati plecat deja in concediu?
cu gandul la voi,aseara am visat ca incercam sa-l conving pe Claudiu sa vanda masina mai ieftin si sa mergem cu voi in Antalyade vandut mai ieftin cred ca reusesc sa-l conving...,dar sa cheltuim banii pe concediu,nu sant sigura ca reusesc

Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Deea,
bauuuu,ce mai faceti familie frumoasa?

Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, hai ca nu apucati cu ruxandra sa plecati in antalya, ca imediat pleca, prin 20 mai ... dar dc va straduiti, ne prindeti pe noi, ca plecam (sper) pe 6 iunie... sper sa gasim bilete la charter, ca e plin-oki la alea din tm, asa ca am emotii... tineti pumnii
bebinuta, veniti cu noi la mare?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

dandusa, hai ca nu apucati cu ruxandra sa plecati in antalya, ca imediat pleca, prin 20 mai ... dar dc va straduiti, ne prindeti pe noi, ca plecam (sper) pe 6 iunie... sper sa gasim bilete la charter, ca e plin-oki la alea din tm, asa ca am emotii... tineti pumnii

nu stiu ce sa fac...,sa ma rog sa gasiti bilete din Tm sau sa ma rog sa nu gasiti decat din Buc...(prietenii stiu de ce)
nici n-ai idee ce mi-ar placea sa merg...,ar trebui sa-mi folosesc toate 'armele' sa-l conving pe Claudiu pt ca anul asta noi chiar nu avem bani de concediu,noroc ca stam la c-ta...
da' pana una alta da-mi si mie un link sa salivez ca am auzit ca-i marfaaa acolo unde mergeti voi

Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Iulia-stefy sa ne spui cum a fost la cresa. De ce zici ca e cresa...e de stat sau e gradi particulara? Auzi n-ai emotii, nu-ti tremura genunchii (rima e alta dar mi-e rusine ). Mamaaaa io cand ma gandesc deja plang instant, sa-mi zici neaparat cum decurge, cume programul. Ar tb sa o dau si io pe Garga ..ar trebui...mai vedem...

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Io-te c-a rasarit soarele la Dandusa..doarme de rupe...sa nu cazi in extrema cealalta ....Ti-am zis ca azi esti chiar frumoasa...da-ti putin rimel..hai bine si ruj.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sa ma plang… sa nu ma plang… mai bine nu ma plang…

ruxandra, mc?? ntz, ntz… nu credeam ca prestati. eu am o obsesie anti-mc.
anyway, sanatate cat mai repede. unde sunteti? la munte? am ratat cred…

a_deju, cabana e construita din caramida, dar capsusita cu lemn de ai mai buna calitate prin toate gaurile. adica e una de pe vremea lu’ ceashca, era a unui mare bengos al vremurilor respective. o adevarata casa de vacanta perfect amenajata.
sotu’ zice ca de la asternuturi i se trage, ca juma de noapte s-a foit pe altceva decat cearsaful de acasa… oricum, inceput tratament pt criza acuta de DA si e mai bine. (pt cine nu stie, asta e pt noi: zyrtec oral si locoid unguent si mustela cu kilele)

danutz, nu prea mai vroiam sa zic, da’ daca tot ai intrebat, pai nu sunt bine deloc. bronsita in continuare, nici mai bine, nici mai rau. dar o tinem numai cu sirop de tuse de la bun-inceput. oare este totusi necesar antibiotic??

bebinuta, mi-era dor sa aud despre voi. ma bucur ca va merge bine in deplasare!

dandusa, sa inteleg ca ai dormit toata-noaptea? crinutza a dormit si ea neintoarsa?

kikineata, da’ de ce (sau de cine) ti-e rusine draga?! rima era chiar dragutza! si elocventa pt situatie!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput