Fulguleti de nov-dec-06 (171)
Raspunsuri - Pagina 12
kikineata spune:
Ruxandro, pare rau ca stati rau cu burticile. Refacere rapida. Dar tot n-ai zis pe ce coclauri esti??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
danutz spune:
Neatza,
Cam multa liniste pe aici...nimeni cu cafeaua...
Pus niste poze! De Paste, plimbari si alte activitati
Si revin...
danutz spune:
Madaluta, pai nu tot tu ne explicai la odisee ca trebuie musai sa fie colul macar putin deschis ca sa aiba pe unde sa iasa lohiile?!!! Sau nu tu?!!!...ca parca a trecut 100 de ani de atunci...
Ruxandra, pare rau de burticile boierilor...trece trece repede!
Dianarus, ai tai cum mai sunt?
A-deju, eram sigura ca tre sa fie ceva boala eruptiva...Nu ai ce sa-i faci...trece de la sine!
Ce copii vorbareti aveti?!!! Asiza, e mortal Denis! Si Crinuta cu culorile ei!
Maria-sa vorbeste pre limba lui non-stop...numai ca io nu pricep nika, adica pricep dar din semne, mimica si gesturi, nu din cuvinte. Oi fi io batuta in cap si nu-mi inteleg copilul?
Si ploua, ploua, ploua...iar tac-su cica se duce azi la meci pe stadion...
danutz spune:
Auras_v, hai mai des pe la noi...uite cate urari pt Kiki a ta!
La multi ani Kiki, sa cresti mare si frumoasa!
iulia-stefy spune:
Kiki
Auras, sa-ti traiasca printesa.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by kikineata
A-deju, voi n-ati facut vaccinul ROR?
Kiki, eu am inteles ca desi sunt vaccinati, bolile copilariei tot le fac, dar intr-o forma mai usoara. Daca n-ar fi vaccinati pericolul ar fi foarte mare.... Asta mi-a zis, asta scriu. Eu am intrebat cand a facut baietelul unei cunostinte, la 2 ani si la 15 luni fusese deja vaccinat.
poze din Copou
Poze Stefy
iulia-stefy spune:
Noi suntem bine, ne pregatim intens pentru marea intalnire cu cresa. Adica maine domnisoara merge la cresa. Eu sunt deja stresata, nu stiu cum va fi casa fara ea. Sper sa se acomodeze si sa-i fie bine.
Sanatate fulguletilor bolnaviori.
poze din Copou
Poze Stefy
iulia-stefy spune:
Uitasem ,o pentru mamicile de fulguleti.
poze din Copou
Poze Stefy
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by danutz
Pus niste poze! De Paste, plimbari si alte activitati
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
ce mare a crescut maria sabarbatel ce mai
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bebinuta spune:
Hop si eu,
Hristos a Inviat!
Ma bucur ca am reusit sa mai intru pe aici si am mai citit si vazut poze cu fulguleti frumosi.
Noi suntem bine, suntem intr-o mica vacanta la Maramures, Ada se simte foarte bine aici si e foarte prietenoasa;
Noutati despre ea, o multime; vorbeste foarte mult si tot mai bine; repeta toate cuvintele pe care le aude si le foloseste tot mai des; ne intelegem cu ea foarte bine: raspunde , aproba, dezaproba; e o minune de fetita; danseaza si canta tot timpul; fredoneaza toate melodiile cutiutelor muzicale; ma surprinde pe zi ce trece.
Gata cu laudatul....
Ma bucur pentru Donia ca s-a mutat; Asiza am vazut ca vine la mare in Romania; Madaluta sta sa nasca; Dianarus e la Sovata; Bambo a fost la cumparaturi; Flore in Italia?
Noi vrem sa mergem cu Ada luna asta la sfarsit sau inceputul lui iunie undeva la mare, mai ales pentru aerosoli, ca ii curge nasucul din iarna in fiecare zi; mai e cineva in aceasta perioada la mare? sau merge cineva in alta tara la mare?
Raman prin zona zilele astea.
Va pup si mai vorbim
Si apropo de discutiile cu blocatul usii de la masina, pot sa va spun ca si eu m-am numarat printre cei care au blocat usa dupa ce Ada a reusit sa o deschida in mers, noroc ca eram intr-o zona de blocuri si mergeam cu 20km/h. Oglinda tocmai imi picase dimineata pe partea dreapta si am simtit aer rece in masina...cand ,m-am intors ea se distra uitandu-se afara.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada