Fulguleti de nov-dec-06 (171)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

uff, face netu asta figuri si eram gata, gata sa nu apuc sa-i urez, chiar daca cu intarziere -da, macar una rezonabila-

Kiki!

Auras, sa-ti traiasca fetita cea mare si sa va aduca multe bucurii. Ce mai faceti? Hai mai vino sa ne povestesti despre voi.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ruxandra, ce mila mi-e de saracul Matei! Pentru orice eventualitate, eu mai zic o data ce mi-a zis medicul: daca nu face pipi o data la 12 ore, atunci trebuie mers la perfuzii de hidratare.
Roxana varsa mult in prima zi, nu tine nimic in burtica. Dar a doua zi e mereu mai bine, sper sa nu tina nici la voi prea mult.

iulia-stefy, deci exista robin si pe la noi? Eu pana n-am ajuns aici n-am vazut pasarea asta. Are burta roscat-cafenie si restul penajului e negru, e interesanta.

madaluta, ce putin mai e, ce emotii am! Tu cum esti?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Acum mi-am reamintit ca eu am restante si mai mari.

asiza, am lipsit de la chefuiala, dar primeste pupaturile astea de la mine si inca o mie de imbratisari! Sa gasesti fericirea oriunde te-ai uita, sa ai parte de dragoste si sa te napadeasca numai lucruri placute si frumoase!

La multi ani printesa Kiki!
auras, 8 anisori ati sarbatorit? Sa-ti traisca si infloreasca fetita! Nu ne mai povestesti cum se joaca fetele?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

sara buna! tot cu ploaie, ce-i drept, da' macar buna :)

dianarus, imi pare tare rau ca-i vremea cum e..si de saracu' marc..s-ar putea sa reactioneze asa tocmai de la umezeala, daca-i si cabana de lemn... off...

ruxandra, sanatate maxima boierilor!!!

madaluta..doamneee..nu-mi vine sa cred ca mai e asa putin!! sa-mi dai si mie un sms ceva, sa stiu la ce camera vin sa va vizitez :)

..si nu in ultimu' rand..cine e kiki, bre??? ca io am sarit ca arsa c-o fi fost ziua lu' kikineata si pe mine m-a lovit amnezia :))) da' nope, verificat, fata e-n ianuarie... so..ca sa-l citez pe nenea michael jackson..who is it?? :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

gata, noroc cu donia, ca m-am edificat :)) la multi ani si de la noi !!
... si, apropo, teo e teutz a noastra. sau a crinutei, se pare :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

bineinteles ca am uitat sa zic ideea principala... motanu' e bubos :)) iaca rasarira si ele, la o sapt dupa febra, nu stiu a zice de-o fi pojarel, varsat, sau ce mama lui o fi, cert e ca-i bubos :) nu da semne ca l-ar manca, sau deranja in vreun fel, nu-s mari, punctulete mici micute pe tot bustul, mai mult pe piept si burtica, parca sa zic ca unele au si un varf miiiicut alb, da' la dioptriile mele, poate doar mi s-a nazarit :)
gata, acu' c-am zis-o si pe-asta, fug la nani in ropote de ploaie :))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

bineinteles ca am uitat sa zic ideea principala... motanu' e bubos :)) iaca rasarira si ele, la o sapt dupa febra, nu stiu a zice de-o fi pojarel, varsat, sau ce mama lui o fi, cert e ca-i bubos :) nu da semne ca l-ar manca, sau deranja in vreun fel, nu-s mari, punctulete mici micute pe tot bustul, mai mult pe piept si burtica, parca sa zic ca unele au si un varf miiiicut alb, da' la dioptriile mele, poate doar mi s-a nazarit :)
gata, acu' c-am zis-o si pe-asta, fug la nani in ropote de ploaie :))

Sa fie rubeola? zis si pojarel?
Il duci la medic pentru confirmare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dejule, e clar o rubeoala! e al nu-stiu-cate-lea caz cu simptomele astea ...si verdictul a fost mereu acelasi ..trece de la sine, fiti fara griji.

auras, la multi ani pt printesa! mai zi-ne si noua ceva...

nu stiu care de la cine s-a molipsit, dar si aici e o vreme...sa nu scoti cainele....ma delectez cu programele romanesti ..cu povesti de la 1 mai..

julia a ras o farfurie de ciorba de salata si acum roade la o para...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Sara buna, fete dragi!

Donia, multumesc frumos de urare....se primeste, se primeste, cum sa nu, ca doar ai zis de bine chiar daca e cu intarziere!
Sa aveti noroc de noua casuta!....Si Roxana zice ca e tiganca, 'ai??? ce m-am mai distrat!!!

Auras, sa-ti traiasca Kiki!! La multi ani! ...Ce mai faci?
A_dejule, sanatate multa motanului bubos...macar bifati una dintre bolile copilariei si capata imunitate...na, asta-i partea plina a paharului! Aveti grija de voi!
Dianarus, multa sanatate si lui Marc! Saracutul de el!

Oooo, ce povestitoare mare e Crinuta!!! ...

Denis a bifat la cuvinte noi:
- "besc" = te iubesc
- "ioi, iooooi" = cu intonatie specifica ioiu-lui ardelenesc
- " chichi" = Cristi (ca ma tot auzea cum il strig pe iat-su)
- "Ama" = Oana, adik io
- "oke" = ok
- "bavo" = bravo

In rest, toate alealalte care le zicea deja....

Pai voi sunteti deja la cumparat triciclete...eheeheeee, nu stiu cand 'om ajunge si noi acolo...ca inca cumparam carucioare ...azi i-am tras un McLaren tare fain...e usor de manevrat si comod...Acuma sper sa mai si stea ceva vreme in el...

Roxanicoooo, hai musai poze in rochita verde, da?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

A-deju, voi n-ati facut vaccinul ROR? Sa stii ca si io am avut impresia ca...poate poate e ziua mea...dar ce zi? ca sf. Cristina e prin iulie si Mihaela-adik tot io e prin septembrie, parca. Dar intr-o fractiune de sec mi-am adus aminte de Kiki mica (asa imi canta tata...Kiki a lu' tata mititel plangaret si frumusel...si io topaiam ce topaiam si cand zicea frumusel plangeam de mama focului) si apoi Donia m-a luminat total.Asa ca La multi ani, Kiki!

Donia, ce zici tu acolo de ratoni si pitigoi...v-ati mutat langa o gradi zoo?

Roxanixo dc nici azi nu apari sa vezi tu ce patesti, hai c-ai intins coarda la maxim!! SE poate??

Danduso, ishii, ishii...da' Garga vrea si castraveti! Ii plac tare, acus acus bag s-o ceapa verde. Ea de vreo doua zile o da cu "the", frumos asa cu limbuta intre dinti si balele aferente ca sa ne chinuie caninii astia...

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput