Fulguleti de nov-dec-06 (171)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
uff, face netu asta figuri si eram gata, gata sa nu apuc sa-i urez, chiar daca cu intarziere -da, macar una rezonabila- Kiki!
Auras, sa-ti traiasca fetita cea mare si sa va aduca multe bucurii. Ce mai faceti? Hai mai vino sa ne povestesti despre voi.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Donia spune:
Ruxandra, ce mila mi-e de saracul Matei! Pentru orice eventualitate, eu mai zic o data ce mi-a zis medicul: daca nu face pipi o data la 12 ore, atunci trebuie mers la perfuzii de hidratare.
Roxana varsa mult in prima zi, nu tine nimic in burtica. Dar a doua zi e mereu mai bine, sper sa nu tina nici la voi prea mult.
iulia-stefy, deci exista robin si pe la noi? Eu pana n-am ajuns aici n-am vazut pasarea asta. Are burta roscat-cafenie si restul penajului e negru, e interesanta.
madaluta, ce putin mai e, ce emotii am! Tu cum esti?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Acum mi-am reamintit ca eu am restante si mai mari.
asiza, am lipsit de la chefuiala, dar primeste pupaturile astea de la mine
si inca o mie de imbratisari! Sa gasesti fericirea oriunde te-ai uita, sa ai parte de dragoste si sa te napadeasca numai lucruri placute si frumoase!
La multi ani printesa Kiki!
auras, 8 anisori ati sarbatorit? Sa-ti traisca si infloreasca fetita! Nu ne mai povestesti cum se joaca fetele?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
a_deju spune:
sara buna! tot cu ploaie, ce-i drept, da' macar buna :)
dianarus, imi pare tare rau ca-i vremea cum e..si de saracu' marc..s-ar putea sa reactioneze asa tocmai de la umezeala, daca-i si cabana de lemn... off...
ruxandra, sanatate maxima boierilor!!!
madaluta..doamneee..nu-mi vine sa cred ca mai e asa putin!! sa-mi dai si mie un sms ceva, sa stiu la ce camera vin sa va vizitez :)
..si nu in ultimu' rand..cine e kiki, bre??? ca io am sarit ca arsa c-o fi fost ziua lu' kikineata si pe mine m-a lovit amnezia :))) da' nope, verificat, fata e-n ianuarie... so..ca sa-l citez pe nenea michael jackson..who is it?? :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
gata, noroc cu donia, ca m-am edificat :)) la multi ani si de la noi !!
... si, apropo, teo e teutz a noastra. sau a crinutei, se pare :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
bineinteles ca am uitat sa zic ideea principala... motanu' e bubos :)) iaca rasarira si ele, la o sapt dupa febra, nu stiu a zice de-o fi pojarel, varsat, sau ce mama lui o fi, cert e ca-i bubos :) nu da semne ca l-ar manca, sau deranja in vreun fel, nu-s mari, punctulete mici micute pe tot bustul, mai mult pe piept si burtica, parca sa zic ca unele au si un varf miiiicut alb, da' la dioptriile mele, poate doar mi s-a nazarit :)
gata, acu' c-am zis-o si pe-asta, fug la nani in ropote de ploaie :))
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_deju
bineinteles ca am uitat sa zic ideea principala... motanu' e bubos :)) iaca rasarira si ele, la o sapt dupa febra, nu stiu a zice de-o fi pojarel, varsat, sau ce mama lui o fi, cert e ca-i bubos :) nu da semne ca l-ar manca, sau deranja in vreun fel, nu-s mari, punctulete mici micute pe tot bustul, mai mult pe piept si burtica, parca sa zic ca unele au si un varf miiiicut alb, da' la dioptriile mele, poate doar mi s-a nazarit :)
gata, acu' c-am zis-o si pe-asta, fug la nani in ropote de ploaie :))
Sa fie rubeola? zis si pojarel?
Il duci la medic pentru confirmare?
Ktrinel spune:
dejule, e clar o rubeoala! e al nu-stiu-cate-lea caz cu simptomele astea ...si verdictul a fost mereu acelasi ..trece de la sine, fiti fara griji.
auras, la multi ani pt printesa! mai zi-ne si noua ceva...
nu stiu care de la cine s-a molipsit, dar si aici e o vreme...sa nu scoti cainele....ma delectez cu programele romanesti ..cu povesti de la 1 mai..
julia a ras o farfurie de ciorba de salata si acum roade la o para...
asiza spune:
Sara buna, fete dragi!
Donia, multumesc frumos de urare....se primeste, se primeste, cum sa nu, ca doar ai zis de bine chiar daca e cu intarziere!
Sa aveti noroc de noua casuta!....Si Roxana zice ca e tiganca, 'ai??? ce m-am mai distrat!!!
Auras, sa-ti traiasca Kiki!! La multi ani! ...Ce mai faci?
A_dejule, sanatate multa motanului bubos...macar bifati una dintre bolile copilariei si capata imunitate...na, asta-i partea plina a paharului! Aveti grija de voi!
Dianarus, multa sanatate si lui Marc! Saracutul de el!
Oooo, ce povestitoare mare e Crinuta!!! ...
Denis a bifat la cuvinte noi:
- "besc" = te iubesc
- "ioi, iooooi" = cu intonatie specifica ioiu-lui ardelenesc
- " chichi" = Cristi (ca ma tot auzea cum il strig pe iat-su)
- "Ama" = Oana, adik io
- "oke" = ok
- "bavo" = bravo
In rest, toate alealalte care le zicea deja....
Pai voi sunteti deja la cumparat triciclete...eheeheeee, nu stiu cand 'om ajunge si noi acolo...ca inca cumparam carucioare ...azi i-am tras un McLaren tare fain...e usor de manevrat si comod...Acuma sper sa mai si stea ceva vreme in el...
Roxanicoooo, hai musai poze in rochita verde, da?
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
kikineata spune:
A-deju, voi n-ati facut vaccinul ROR? Sa stii ca si io am avut impresia ca...poate poate e ziua mea...dar ce zi? ca sf. Cristina e prin iulie si Mihaela-adik tot io e prin septembrie, parca. Dar intr-o fractiune de sec mi-am adus aminte de Kiki mica (asa imi canta tata...Kiki a lu' tata mititel plangaret si frumusel...si io topaiam ce topaiam si cand zicea frumusel plangeam de mama focului) si apoi Donia m-a luminat total.Asa ca La multi ani, Kiki!
Donia, ce zici tu acolo de ratoni si pitigoi...v-ati mutat langa o gradi zoo?
Roxanixo dc nici azi nu apari sa vezi tu ce patesti, hai c-ai intins coarda la maxim!! SE poate??
Danduso, ishii, ishii...da' Garga vrea si castraveti! Ii plac tare, acus acus bag s-o ceapa verde. Ea de vreo doua zile o da cu "the", frumos asa cu limbuta intre dinti si balele aferente ca sa ne chinuie caninii astia...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)