Fulguleti de nov-dec-06 (171)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianarus, sanatate multa si lui Ianis! Offf, saracutii de voi! Si eu am avut cezariana la rece, dar mi-au lasat colul in pace, nu l-au deschis cu forta. Doctori si doctori!

Aseara a fost concert (Voltaj si Bonnie Tyler) in parcul de langa blocul nostru si ne-am dus si noi pentru vreo ora. Am vazut si focul de artificii, am mancat si mici (doar eu si Cezar, bineinteles). Alexia a fost incantata, am dansat cu ea in brate tot timpul. Nu stia incotro sa arate cu degetelul mai intai! Ce? Ce? Ce? Cum se opreau aia din cantat, incepea ea, suparata: "Eeeehhhh!"

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

dianarus offff.sanatate multa la amandoi flacai,sa se faca bine odata...si cum am spus si mai sus si noi suntem de carutza
Gata,fug la somnic,nb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Teutz
Alexia a fost incantata, am dansat cu ea in brate tot timpul. Nu stia incotro sa arate cu degetelul mai intai! Ce? Ce? Ce? Cum se opreau aia din cantat, incepea ea, suparata: "Eeeehhhh!"

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

...sunt mortali copiii astia!!!

Dianarus, fata draga, mai poti??? Da' n-ai ce face, TREBUIE sa poti...te pup cu drag si sper sa-si revina si Marc si Ianis repede repede!

Ruxandra, da, asa e...cu cat ii dai mai repede la inot cu atat e mai bine...super filmuletele...imi pare tare rau ca nu am ajuns cu Denis la inot...a inceput un curs deja pentru bb-ici la piscina de langa noi, da' e muult prea lung, dureaza pana in august si noi revenim pe plaiuri mioritice undeva in iunie, asa ca n-avea rost sa ma inscriu si sa iau locul unui alt copilas care ar frecventa cursul cap-coada...da, asta e unul dintre marile si multele neajunsuri romanesti, si anume ca nu sunt piscine pentru bb...Pacat...Si, da, oriceine trebuie sa stie sa inoate, poate face diferenta dintre viata si moarte...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by asiza

Dianarus, fata draga, mai poti??? Da' n-ai ce face, TREBUIE sa poti...te pup cu drag si sper sa-si revina si Marc si Ianis repede repede!

da' ma-ntreaba cineva daca mai pot?! se pare ca mai pot din moment ce nu se termina!
las' ca toate trec mama lor de raceli si muci si tuse ...

bine ca sunt intregi si normali si ca suntem impreuna...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

uitati-va repede ca maine vin altele

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

Intrati si voi aici daca aveti timp si semnati petitia asta ca poate poate s-o intampla vreo minune...

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by asiza

uitati-va repede ca maine vin altele

Gand la gand cu bucurie!
Ce bine ii vin ochelarii Iar tu esti supla si frumoasa... super!
Si sa va traiasca MacLarenu', eu credeam ca ii zici asa in gluma, cand colo chiar asa ii spune...
Da, da, asa si noi prin magazine, daca ii pierd astept sa aud tignalul ca numai ce incepe "maaamaaaa"
Am ras in seara asta cu Byeeee, am fost la restaurant si Cristi le facea cu mana la toti care treceau pe langa noi... iti dai seama, bufet chinezesc... se inghesuiau oamenii sa treaca pe langa masa noastra Si a bagat Cristi in el ca spartul! Carne de pui, paine, broccoli, pepene... "ne-ne-ne", fugi si mai umple-i o farfurie... si el plateste doar 2 dolari, dar a mancat cat patru copii de varsta Roxanei!

Teutz, ce draguta Alexia la concert!

Ktrinel, anul asta cum stai cu papadiile? Sau le-ai starpit pe toate anul trecut?
Sa stii ca ma gandeam la tine, am vazut un nene care pret de vreo 3 ore a umblat in genunchi pe gazon si a smuls papadie dupa papadie. Avea un instrument special, ca un fel de surubelnita lunga si curbata, una-doua scotea cu tot cu radacina.

mamaana, si voi luptati cu papadiile? La noi e usor deocamdata, ca gazonul e mai mult lipsa , trebuie sa ne ocupam de el, sa-l revigoram. De cate ori am vazut casa era tot cu zapada, de abia tarziu am vazut ca o sa avem de munca la gazon, stiam noi de ce am negociat asa de strans

dianarus, multa putere in continuare, cum te tii tu tare pe baricade! Sa isi revina repede micutii tai

ruxandra, ce faza faina cu fata nuda
La vara ma inscriu neaparat si eu cu Cristi la curs de inot. Am mai mers la piscina si i-a placut.
Ce-mi place cocona, un compromis perfect .
Ma bucur ca e spre bine si Matei, vad ca Grigore e pe metereze.

deeaA, "miau la tot ce zboara"
Las' ca eu muncesc cu el de nu stiu cand la sunete de animale si a inceput sa spuna Ham doar dupa ce a apucat sa mangaie mai multi caini reali, ca aia din poza nu il convingeau.

Laura, multa sanatate lui Dani! Of, mi se rupe inima de el... si de tine

a_dejule, daca mananca bucati si bucatoaie, bagi si cascavaluri, branzeturi, etc? Ca de exemplu in 50g de Cedar (sau alt exemplu de cascaval tare) se afla 350 mg Calciu, iar intr-o cana de lapte cam 290-300 mg. Deci daca ii dai cascaval, v-ati scos cu calciul si nu trebuie sa mai numeri biberoanele. Uite www.dentalgentlecare.com/Calcontfood" target="_blank">aici sau www.idfa.org/facts/milk/milkfact/milk6.pdf" target="_blank">aici cum stam cu gramajul.
O alta smecherie ca sa cresti continutul de calciu ar fi sa adaugi lapte praf sau cascaval ras la alte mancaruri, tocanite, ciorbe, ou fiert, dupa cum s-ar potrivi gustul.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Noi azi am fost si ne-am plimbat la Niagara, sa vedem in primul rand narcisele (mai ales cei mari), sa ne jucam la jocuri mecanice (mai ales cei mici) si in mod surprinzator am gasit si aleea de magnolii in toata splendoarea, cea pe care o pandeam si o vizitam anul trecut, ba zilnic, ba la doua zile, insa in mod ciudat n-am vazut decat 3-4 flori de fiecare copac. Anul asta insa, o splendoare!
Aici cateva poze.
Si o dedicatie speciala pentru kikineata, o bucatica din zoo care ne inconjoara

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Huh, cam incepe sa ma enerveze o anume burtica boiereasca.

DeeA, hai ca esti mortala cu totul e miau. Ah, si nu va mai "grabiti" cu vorba.. la un moment dat ati vrea sa ma dati o leaca timpul inapoi.. sa fie.. mai liniste.

Madaluta, eu am avut bucati bune de travaliu inainte de ambele cezariene; dar si eu stiu ca exista riscul ca lohiile sa nu se poate scurge daca este inchis. Unei mamici era gata, gata sa i se deschida fortat dupa cezariana, ca trecusera nu stiu cate ore si nu incepusera sa i se scurga lohiile.

Dandusa, tot uit sa-ti zic ca-mi pare bine ca shake-urile plac domnisoarei cu acei ochi tulburatori. Si Matei a baut o vreme buna, dimineata, shake de lapte+banane.. eh, da dansul servea din biberon.

Dianarus, de la farmacie, de la Humana, Humana Electrolyt se numesc; folii cu 4 pliculete. Aseara ne-am reimprospatat proviziile si i-am cam lasat pe nenicii aia cam fara.. ce-s eu de vina daca in ditamai farmacia nu erau decat 7 folii?? din care noi am luat 6. Ca sa-ti dai seama copiii mici si scolarii (nu bb) pot avea nevoie de pana la 5 pliculete/zi. edit: se pot comanda si de pe net, de la bebelusul. Vezi la lapte praf, parca. Si-s si mai ieftine.., da eu vazut aseara. La fel, cu laptele hn.

Teutz, eu is convinsa ca intelegi multe alte "cuvinte" de-ale Alexiei.. si nu conteaza numai literele emise, ci si cum suna, intonatia, cum pune accentul, tonul vocii, contextul, lalala. Tare Alexia la concert.. promite.

Donia, deci pe bune Cristinel a papat la chineji mai mult ca Roxana?

Asiza, multumim frumos ca ne-ai informat . E cazul!! Aoleu si cum e cazul.

Ma duc sa ma delectez cu poze.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel
iulia_stefy, vrei sa spui ca educatoarele au halate albe? dar de ce?

Ktrinel, cresele tin de ministerul sanatatii si acolo tot personalul poarta halat. Din pacate alb. Era bine daca ar fi fost de alta culoare. Asa copii asociaya cu asistenta care le face injectii. Nu stiu altii, dar a mea asa gandeste.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput