Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 7
dayanara spune:
dbunny da! exact din aia ce se poarta cu bluze vaporoase! o sa ma duc azi cand se trezeste ivan prin zara berska ...tot grupul inditex :)))
eu cand mananc rosii crude , ceapa etc ma doare stomacul de mor
ivan si dayanara
am luat revista mi bebe azi ca vine cu o husa pt carucior dintr.un fel de prosop si mi.e f utila si pt scaunul de masina, vara
Mirona spune:
nu ma dati disparuta - bolesc, bolesc si iar bolesc.
suntem home de prin 30. am bagat rapid o intalneala cu Roana , Alex si tatic de Alex - impresii si poze cand oi fi mai in putere.
De la intalneala si pana acasa abia am reusit sa ma "tarasc". Da. asta e cuvantul potrivit - si de atunci maiculita ... zac in pat si abia ma misc de pe o parte pe alta - nu cred ca e oscior din mine care sa nu ma doara, febra, tuse, muci - ce mai - tot arsenalul - ba mai am si CM pe cap - urasc acel pat - dar iaca - fug inapoi in el.
am trecut pe la voi numai sa va pup si sa va spun ca nu am dezertat - si ca va iubesc mult.
Nu am citit nika in urma - ca imi fug ochii printre randuri ... zic merci ca am putut scrie vre-o doua. (nu vreti sa stiti cu cate corecturi).
va pup pe toate si pe curand
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Dbunny spune:
Mironaaaaa pai numai ce-ai iesit dintr-o boleala...iar? sanatate multa iti dorim si putere de scris, cetit si pus poze
Dayanara mersi de pont, am sa caut revista, ca nu-mi place materialul - acoperitoarea scaunelului de masina...
am luat azi in Mercadona un fel de Actimel pt bebei dar de la marca Hero Baby, iaurt d'ala de baut cu brebioticos si nu mai stiu ce care ajuta la imunitate...cica...sa vedem ce zice Danielu' ca alea el le cam bea de dragu paiului...nu de ce-i in sticluta...ii pt bebei de la 6 luni in sus...
Am pe foc o tocanita de pipote...oare ii ok pt Dani?
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
bamboletta spune:
Salutare
Azi a fost zi de cumparaturi sotul cu Antonia la centrul de joaca si eu cu cumnata la magazine ce bine a fost mi-am luat 2 bluze,1 pereche de pantaloni,vopsea,crema de corp
Alexandra-bine ati revenit astept cu nerabdare pozele
Dbunny-frumos cadoul de ziua mamei
Mirona-multa sanatate
Mephala30-Adevarat a inviat,nu stiam de cabinetele mihalache,am salvat adresa,in ce zona se afla?
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
lizzy spune:
marc este cu noi la sovata de azi de la pranz. un zambet si o bucurie continua! printre accesele lui de tuse de astmatic, dar ce mai conteaza?! zau ca se simte nemaipomenit aici! prietenii nostri au un baietel de 2 ani si 2 luni, si se inteleg de minune. e cooperant, e vesel, e haios, e atat de tonic! ma uit la el si nu-mi vine sa cred cat de bine se simte, in ciuda bolii care-l sacaie. sa vedem noaptea cum va fi, ca ziua a fost bestiala, desi a plouat non-stop :)
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
mephala...checu l'am luat pre-preparat de la Lidl...dar m-am inselat..am crezut ca numai oua trebe si bagat la cuptor...da' pe yoya...si oua, si unt, si lapte...si mixer, dupa cate m,i-am dat seama on plicuri veneam doar faina amestecata cu praf de copt si zahar...dar macar a iesit bun! iote www.flickr.com/photos/dbunny/2457803930/" target="_blank">sectiunea!
intr-adevar, fain... putin cam sfaramicios?
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Mephala, bine ai revenit. Unde v-ati mutat?
intr-un apartament cu 3 camere, :).
_
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by dastefa
mephalamultumesc de recomandare.Ieri am fost la RODERMA(unde am mers prima data)dar recomandarea lor de a repeta acelasi tratament m-a facut sa incerc si parerea altui dermatolog.Asa ca ieri am mai mers la un cab in Bucsinescu dar bineinteles ca nu era nimeni(de ,oamenii se respecta sunt in concediu pana pe 5 mai)
imi inchipui ca esti obosita cu mutatul dar daca te muti la mai bine e un stres f placut.deci spor la treba!
multumesc, ,da, ne-am mutat la mai bine, :), la mult mai bine...si gata! am terminat cu aranjatul, .
_
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Mephala30-Adevarat a inviat,nu stiam de cabinetele mihalache,am salvat adresa,in ce zona se afla?
in Tatarasi (la 2 baieti)
_
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Mirona
nu ma dati disparuta - bolesc, bolesc si iar bolesc.
sanatate, sanatate si iar sanatate, .
_