Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 8
mephala30 spune:
scuzati modul in care am raspuns, dar is franta, si daca tot am citit, am zis ca e musai sa raspund, daca nu, ramaneam cu restante, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Lorym spune:
Angi si eu eram oprita anul trecut pe scara si intrebata de ce plange asa mult rianna si la fel am mers anul trecut si de 3 ori pe luna la medic!Angi a avut gurita de 2 ori plin de sange doar uitandu-ne la ea.
Dbunny chiar vroiam sa-ti scriu cand ai zis ca a papat rosie ca am o revista in care scrie ca sunt interzise rosiile pana la 3 ani; probabil din conserva e k , eu asa fac - ii pun in ghiveciul zilnic rosii decojite din conserva. Si apoi am citit ca i-a fost putin rau
Danita multa putere sa trecti peste hopul asta!
Dodo pui e bine ca v-ati incarcat bateriile!
Miro m-am intors! Multa sanatate!
Bambo cred ca te simiti super dupa o tura de shopping! Noi ieri cat a plouat am facut shopping pt ria ca erau reduceri la fox si i-am luat pt. la vara 2 costumase; apoi cand am iesit din carrefour se oprise ploaia si am mers in gradina botanica unde era o nebunie la lalele si narcise si am stat pina la 8 cand s-au inchis portile si chiar nu era asa frig. Am fugit dupa o veverita, ne-am facut ca purcisorii ca abia plouase dar a fost super.
Dastefa deci medicul pediatru alergolog o cheama Maxim. Are cabinet in policlinica mare de linga spiridon la parter si are si cabinet particular cica pe undeva pe linga cinematograful dacia. Miine mergem ni recuonastere sa vedem unde e exact si daca nu gasim mergem intii la policlinica sa aflam exact unde e ca nu vreau sa o duc in policlinica. Nu stiu in ce va consta , stiu ca tb sa depistam la ce e alergica si probabil tb sa facem testul acela complex. Nu stiu nici eu inca.
Noi ne confruntam cu DA de la 3 luni . Intii am luat in tragic apoi am luat ca atare stiind ca vom tine din scurt.Ca tratament am folosit trixera de la avene pe fata cam de 3-4 ori pe zi si pe tot corpul dupa baita de cand am aflat si pina acum si vom folosi mult timp de acum inainte iar pana la 1 an in apa din cadita oilatum. Trebuie tinuta din scurt pt. ca poate da in astm, rinite alergice etc.
Eu cand vedeam bubite credeam ca daca va lua tratament va scapa imediat dar tb avuta rabdare.
In legatura cu bubitele intr-adevar pot fi si piscaturi de purice sau paianjen. Noi am patit-o si credeam ca e vreo boala de copilarie.
In prima faza medicul ne-a dat pt DA zrtec care e antihistamicinic, Vit C - 5 zile , 7 picaturi si calcium .De cate ori va mai avea izbucniri de DA sa mergem pe combinatia asta. Oricum nu are ce-i strica . Pt. orice nelamurire sunt aici.
de Catrinel Rianna - 7 noiembrie 2006
poze Rianna
Lorym spune:
Pe cat e de terorista cu somnul saraca ria papa ce-i dau. Mama ei denaturata nu a avut chef sa mai faca budinci acum seara si i-am blenduit un avocado cu almette si un iaurt si saraca a papat desi eu nici batuta si nu as manca.
Si dupa gurita plina de sange am facut si un exudat si rezultatul e negativ luat azi, iar analizele la sange sunt k .
Noapte buna! Oare cum o fi noaptea asta ca cea trecuta a fost un cosmar si trezita de la 6! Of of , mai mai!
poze Rianna
Dodo-pui spune:
Buna dimineata drageor,
Poftiti la o cafa si o gustarica .
La Ct a plouat si este innourat.
intregul .
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Lorym spune:
Neatza! Inca o noapte de cosmar si trezita de la 6! Am tras o tura de plans si m-am trezit. Pur si simplu nu stiu cand se va opri cosmarul asta; merg efectiv din inertie.
Dolores mami daca nu apari pe mess te sun; sper ca sunteti k.
Deci poftiti la cafea!
poze Rianna
Lorym spune:
Dodo mami in acelasi timp am dat cafea; lasa ca e buna una dubla!
Mai fetelor poate fiica mea si-a gasit un job bun si vrea sa plece de dimineata , asa de pe la 6
poze Rianna
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Lorym
Neatza! Inca o noapte de cosmar si trezita de la 6! Am tras o tura de plans si m-am trezit. Pur si simplu nu stiu cand se va opri cosmarul asta; merg efectiv din inertie.
Dolores mami daca nu apari pe mess te sun; sper ca sunteti k.
Deci poftiti la cafea!
plans cine? tu sau ria?
eu m-am trezit la 5.30..apoi la 6.50, si trezirea finala la 8...pe paco l-am auzit mergand la dani la 2.30...
acu-mi sta in brate, papa faramituri de chec si cere caca oa...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Lorym
Dodo mami in acelasi timp am dat cafea; lasa ca e buna una dubla!
Mai fetelor poate fiica mea si-a gasit un job bun si vrea sa plece de dimineata , asa de pe la 6
poze Rianna
Nu-i singuraal meu "Don' "aproape patru ani a avut un astfel de "servici"
Cat despre cafea sa fie cat de multa ...caci are cine sa o bea
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
desiree spune:
va pup pe toate.....
maine plecam acasa, revin cu forte noi....
miro, sante!!!!
dodo, multzam pt cafea, aveam nevoie, mi-a fost puiul deocheat rau, va pove pe indelete cand vin, eu nu credeam in trasnaile astea, acum cred cu tarie ca rugaciunea face minuni...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dastefa spune:
a mai ramas vre-un pic din de dimineata? mareee nevoie as avea
pe aici e asa o vreme de betie(ma rog sau de numarat banii si facut copii,la cine e cazul)
lorym astept si eu vesti despre intalnirea cu dr Maxim(auzisem de la o colega ca a cam luat-o pe ulei ,dar poate e doar o barfa,nu vreau sa te descurajez).In iasi cioca ar mai fi un medic alergolog pediatru(la Pol. studenti si elevi)
noi inca nu am ajuns la nici una din ele ,ptr ca probl e recent aparuta si am prins si perioada cu ac sarbatori
la noi a mai scazut un pic stresul cu bubitele(am luat cu tratamentul din timp si nu a mai evoluat ca prima data)dar si-a gasit Daria cu ce sa ma streseze:e inebunita dupa melci(la care le canta mec,mec codibeac) si ieri a gasit un melc mic pe care mi-era frica sa nu-l bage in gura asa ca i l-am luat ....si scandalul a fost asigurat pt vreo ora.Noroc ca era seara sio a urmat lapticul si somnul.Dar ce credeti,dimineata am luat-o de la capat asa ca a mers taicasu i-a adus un melc ,l-am pus intr-un borcan si toata dimineata l-a zapacit pe bietul melc-ar fi vrut ea sa i-l scoatem de acolo dar daca a vazut ca nu are incotro ,s-a multumit si cu atat.
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006