Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 6
Dbunny spune:
Dayanara mare grija cu apartamentele/casutele...ca vara trecuta ne-au tras tzapa...ziceau ceva de tip acomodare/vivienda rural...si erau niste apartamente asa de mici ca nu puteam deschide la noi in dormitor patutul lui Dani...nu era casa visata cu curte si piscina, ci apartamente care imparteau o minipiscina ridicula..si ca sa urcam la apartamente trebuia sa urcam un etaj fara lift..cu carutz, rotobil, patut, etc...
alexandra...baga linku!
ma tot gandesc la koko...oare o s-o ia spre casa cu pruncutu beteag? nu-i mai bine sa astepte sa se faca bine de tot? nu care cumva sa se inrautateasca situatia pe drum
Am uitat sa va spun ca i-am luat la Dani ursuleti Haribo...au cel putin 3 E-uri...sunt cam tarisori...deci nu se topesc in gurita, trebe mestecat pe ei mult si bine, ceea ce Dani nu agreeaza, asa ca azi am dat ursuletii verisoarelor...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
angi_m spune:
Lorym, m-am trezit si eu cu Iulia ca avea gura plina de sange intr-o dimineata cand ne spalam pe dinti. M-am speriat si eu foarte tare insa mi-am amintit repede ca avea o gingie foarte foarte umflata (asteptam din zi in zi sa sparga maseaua) si m-am prins ca de acolo era. A mai sangerat si zilele urmatoare la spalatul dintilor apoi a trecut. Parerea mea ca Rianna s-a lovit in gingie, o fi muscat ea mai tare in gingia aia, a presat puternic pe ea de a sangerat. Si probabil ca a si durut-o de a avut reactia asta.
Dbunny, eu am auzit ca este bine sa setezi sensibilitatea la baby-phone cat mai mica, astfel incat sa nu te duci la copil la fiecare miscare a lui. Probabil ca este valabil si in cazul tau care te duci imediat la Dani sa vezi de ce a miscat. Baby-phone-ul nostru este setat pe cea mai mare sensibilitate, insa m-am obisnuit cu zgomotele de le face ea si ma duc la ea doar cand este cazul (asta daca se intampla ceva pana merg eu la nani, ca eu dorm cu Iulia in pat)
Danita, imi pare tare rau ca aveti probleme. Sper ca mama ta sa se faca bine cat mai repede
Dodo, ce iepuras darnic ati prins voi... Nu-l trimiti si pe la Craiova?
Dastefa, Iulia a facut alergie la cateva chestii si bubitele treceau in cateva zile (adica aproximativ o saptamana) fara sa dam cu nimic. Eu stiu ca provoava mancarimi mari, insa pe Iulia nu am vazut sa o manance. Oare nu stie ea sa se scarpine?
Noi in schimb avem o dermatita care ne chinuie de la 1 martie. Au aparut niste bubite in jurul gurii. Am fost la medicul de familie si la un medic dermatolog. Ambii au zis ca este o dermatita usoara, din cauza laptelui. Cica Iulia ar fi baut lapte mult. Pe vremea aia ii dadeam lapte cu 3.5% grasime. Ne-a dat o alifie numita diprogenta. Dupa 4 zile de aplicare a alifiei, bubele au disparut. Am inceput sa ii siluam laptele, bubele au reaparut. Am schimbat pe lapte cu 1.5% grasime, l-am diluat si pe-asta, bubele au continuat sa apara. Am schimbat inapoi pe lapte praf de care a baut ea atatea luni inainte de lapte de vaca, i-am redus mult mesele de lapte, bubele au continuat sa apara. Am schimbat laptele cu Humana HA (hipoalergenic), se pare ca bubele au dat un pic inapoi, insa are in continuare bube multe la gurita. Sa vedem cum merge si cu laptele asta, si daca nu ne place ii dam Humana SL (fara lactoza). Am uitat sa pun ca intre timp am taiat din meniul ei branza, cascavalul, untul si iaurtul. I-am facut deja o cura de calciu ca sa fim siguri ca e totul ok din punctul asta de vedere.
Voi ati intalnit astfel de manifestari (dermatite)?
Dianarus, ma bucur ca ati reusit sa va faceti timp si pentru voi.
Mephala, bine ai revenit. Unde v-ati mutat?
Alexandra, ine ati venit
Dbunny, nici Iulia n-a vrut sa puna gura pe ursuletii aia cand a vazut cat sunt de tari. A tras concluzia ca sunt jucarii
Am plecat la nani. Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
alexandra_25 spune:
Am incercat sa incarc pozele...sunt prea mari..ramane pe maine...va pup...noapte buna!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
dayanara spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Dayanara mare grija cu apartamentele/casutele...ca vara trecuta ne-au tras tzapa...ziceau ceva de tip acomodare/vivienda rural...si erau niste apartamente asa de mici ca nu puteam deschide la noi in dormitor patutul lui Dani...nu era casa visata cu curte si piscina, ci apartamente care imparteau o minipiscina ridicula..si ca sa urcam la apartamente trebuia sa urcam un etaj fara lift..cu carutz, rotobil, patut, etc...
pai alea au pozele destul de clare, apoi sunt noi, din 2007 sunt facute si avem recomandari sigure :)
stiu si eu oameni care n.au fost multumiti de anumite casute sau apartamente
ivan si dayanara
dayanara spune:
m.am pus de.am citit despre DA si m.am lamurit , posibil sa aiba ivan o forma usoara , de asta nu ma agit deocamdata, daca alea apar si dispar nu.mi fac probleme nu.l voi duce la doctor, sper sa nu se agraveze
eu sunt tare panicoasa si cred ca daca l.as vedea cu gura plina de sange as tipa cred, de frica
ivan si dayanara
dayanara spune:
dbunny (off topic) ai idee de ceva magazine unde gasesc leggins dar daca se poate sa fie impreuna cu bluza larga adica pereche sau si separat dar sa fie bluza care sa mearga la leggins astia de se poarta, ca sincer nu ma pricep la asa ceva dar am tot vazut la altele si au inceput sa.mi placa (tu porti?)
ivan si dayanara
Dodo-pui spune:
Buna dimineata dragelor,
poftiti la cafa si o gustarica .
Va doresc o zi frumoasa ca voi.
quote:
Originally posted by angi_m
Dodo, ce iepuras darnic ati prins voi... Nu-l trimiti si pe
la noi e mai darnic iepurasul pentru ca doar de paste mergem la rude in Braila .Si logic toti care ne iubesc prind iepurasi in functie de posibilitati pentru noi,doar ne vad o data pe an.
intregul fara exceptii si va trimit si multe
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dastefa spune:
mephalamultumesc de recomandare.Ieri am fost la RODERMA(unde am mers prima data)dar recomandarea lor de a repeta acelasi tratament m-a facut sa incerc si parerea altui dermatolog.Asa ca ieri am mai mers la un cab in Bucsinescu dar bineinteles ca nu era nimeni(de ,oamenii se respecta sunt in concediu pana pe 5 mai)
imi inchipui ca esti obosita cu mutatul dar daca te muti la mai bine e un stres f placut.deci spor la treba!
angi nu stiu ce sa-ti spun de bubitele de la gurita (de fapt stiu pe cineva care are un cu ceva probl asemanatoare dar nu cred ca a incercat cate ai incercat tu;daca aflu ceva nou iti spun)
nici Daria nu stie sa se scarpine propriu-zis dar iti dai seama f bine cand exista mancarimi
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
Lorym spune:
Dastefa raspund cand sper sa adoarma ria. Sunt aici dupa o noapte de cosmar si trezita de la 6 de ria. Pup
de Catrinel Rianna - 7 noiembrie 2006
poze Rianna
Dbunny spune:
Ati pus ibricul? ca eu am lins o cafea cu lapte condensat la baru' din colt...eu la scarbici, barbatu-i liber, face revizia tehnica la masina, schimba uleiuri una alta...Dani la cresa...aseara l-au chinuit niste gaze urate... si am ajuns la concluzia ca salata a fost de vina...am citit undeva ca cruditatile dau gaze..mai mult sau mai putin si Dani ieri a papat salata de cruditati de la noi, rosie, salata verde, putin porumb din conserva...
Dayanara leggins d'aia semitransparenti? sau opaci? sau? eu mi-am luat o pereche din piata si i-am purtat de vreo 3 ori asta iarna cu cizme inalte...set cu partea de sus sincer n-am vazut nicaieri...este tip mai sport? sau mai elegant? cumnatele mele poarta leggins negru opac sau semitransparent cu bluzica lunga larga, vapoaroasa cu multe culori...am impresia ca-i cumpara in Berska...sau Stradivarius...sau in piata!
Mai, multe sunteti incercate cu bubitele alea...