Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 11
Mirona spune:
salutare fetele,
azi ma simt ceva mai bine - am reusit chiar si un dus ... dar acum ma resimt.
dupa 5 zile de bolit ... febra inca mai am - seara; muci la greu - iar de tuse nu mai spun ... ca acusi imi bat vecinii in pereti.
am slabit 4 kg - nuca mi-ar parea rau dupa ele ... dar sunt sigura ca nu din slaninute am dat jos - ci din masa musculara ... pe care n-am folosito zilele astea.
sunt tare slabita ... dar marefac eu - incet incet.
va pup pe toate.
P.S.
1. am vazut ca avem o noua mami printre noi - un bun venit dastefa. Le cunosti pe celelalte iesence?
2. salut si eu revenirea Loredanei. Lorym - multi multi
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
violeta69 spune:
buna,
si Hristos a inviat!
am aparut si eu
dupa o asa vacanta am venit la munca...
n-am apucat sa citesc tot...doar la inceput putin,oricum am vazut ca au aparut fete noi,le si pe celelalte evident
noi suntem bine,am fost plecati din Bucuresti,am mai revenit pt marti si miercuri (ca am lucrat) si am plecat din nou....
azi suntem la datorie....si Mihnea la scoala!
sper ca sunteti toate bine si puiutii la fel,
va imbratisez cu drag
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
lizzy spune:
lorym, noi ajungem uneori la varianta 'carne vie', asa urat arata eczema. pete rosii (nu bubite) sub forma de insule. burta, brate, picioare, gat... la care nu se poate decat cu cortizon pt ca sufera efectiv, ori se scarpina ori il doare... si forma de criza apare la antibiotice, infectii, in general pe sistem imunitar f.solicitat. adica la 1-2 luni, la marc
cat despre somn... parca uneori as vrea sa fiu obosita dar sa fie mai sanatos si mai rezistent... la cate trag cu el nu ma pot bucura deloc de odihna. stiu ca nu e o consolare pt tine acum, dar cu ianis am tras-o cu somnul de la 7 luni la 1.5 ani, cu 3-4 treziri in fiecare noapte, baut ceai si leganat pe brate sa adoarma la loc. si ziua eram la birou 10 ore. dar apoi s-a rezolvat brusc cu somnul cand am scapat de dinti...
mephala, merci de link. eu nu prea citesc pe culinar, chiar nu apuc decat vreo 2-3 subiecte pe dc si atat. si asa ar trebui sa mananc numai monti...
miro, iei si medicamente, da? sanatate multa!
bun re-venit celor care au... revenit din vacante!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
marani spune:
zic si eu Hristos a inviat!
Multumesc pt griji, sunt mai bine, mi-am permis sa scriu ca a venit sotul acasa. Trebuia sa stau chipurile doar in pat dar sotul a plecat de joi pe munte...si bubamara mica doar pe a ei muma beteaga o are!
Nu vreau sa zic prea multe...povestea e super lunga, asa ca pe scurt: fost la control periodic la ginecolog - toate bune si frumoase, plecat de acolo si lesinat pe strada, dupa cateva ore de stat cu supozitoare in popou din cauza durerilor ma simteam mai bine, mers la baie cu plodul dupa mine, cazut peste fata in baie si nu m-am mai trezit, chemat ambulanta dus la spital, diagnostic fals de sarcina extrauterina si trebuia operatie, spurcata de mine refuzat vehement, venit dr mea si remarcat: chistuletz spart in urma controlului; urma operatie cu laser dar facut tratament acasa....acu tot mai am dureri....miercuri merg la control.
F mult a suferit al meu copil din cauza plecarii mele...nici nu va puteti imagina...sotul s-a descurcat exemplar si-si reveni bubamara in cele din urma. Acum suntem lipite, nici 2 secunde n-am voie sa plec in alta incapere.
Si sapt viitoare sper...sper sa fiu sanatoasa si sa putem pleca.
va pup si sper sa mai intru luna asta....A!!!!!! pe 1 mai facuram 4 ani de casnicie....
desiree spune:
multumim, asijderea, dianarus..
revenit de tot,restante multe dar inainte de a va da un pupic la fiecare va povestesc despre exeprienta cu deochiul..
nu stiu daca a fost deocheat de vreo baba, caine sau tanti tanta de la 2..cert e ca asa ceva nu am mai trait..el avea mucisori n acea seara, cu greu a adormit si dupa o jumatate de ora s-a trezit cu nasul si gatul plin de muci, neputand sa respire..si pune-te pe urlat..vreo 2 ore..in asemenea hal octavian nu a urlat niciodata..plangeam cu el in brate, langa el, cu coloana in pioneze caci l-am tinut tot timpul, nevrand sa se duca nici la bunica-sa si nici pe jos...nimic din ce functiona cu el cand era suparat sau cu muci nu a functionat in acea seara..pus muzica la calculator, strambat la el, pus muzica populara, cantat eu pentru el, pus la san si refuzat, dat bibe cu apa, refuzat,..urla si urla pe aceeasi tonalitate si se oprea doar sa respire..pus pt nas solutie salina, deja de atata plans nu mai avea muci, ii inghitise de mult..si el tot urla..pus la san...scuipa, ceea ce pt el e neobisnuit, sanul il linisteste in orice situatie...deja intrasem in panica,era fleasca de atata efort de urlat si nimic nu parea sa-l linisteasca nicimacar pt cateva secunde...urla continuu...asa a tinut-o vreo 2 ore...i-a zis mama TATAL NOSTRU odata in dormitor, eu de 2 ori in baie si in sufragerie, facut semnul crucii..era singura solutie ramasa, rugandu0ma si in gand sa se linisteasca odata ca nu mai pooottt!! mi se rupea si sufletul si coloana de atata tinut in brate.fetelor, eu nu credeam in chestiile astea, dar am zis ca o rugaciune nu are ce sa-i strice..la mai putin de un minut dupa ce am facut semnul crucii pe fruntea lui, a vomat tot continutul stomacelului pe jos, toata cina, laptele si apa ce le bause..absolut tot...adica foarte mult...si mai apoi, dupa ce s-a linistit dupa voma...a inceput sa rada la bunica-sa in hohote caci saraca ramasese cu un pampers pus pe cap in incercarea sa de a-l amuza putin...si a ras la ea vreo 5 minute, ea tot ii facea nebunii pe la spatele meu si el radea...si s-a potolit...nu mi-a venit sa cred si m-am si ingrozit in acelasi timp..nu stiu daca a fost coincidenta sau deochi, dar m-am ingrozit de efectul rugaciunii asupra lui..nu sunt bisericoasa, desi sunt credincioasa, nu evlavioasa pana la prasele, dar asa ceva pana nu ti se intampla tie personal, parca nu iti vine sa crezi..noi am tot intrat in contact cu persoane diverse in aceasta vacanta, cu toti vecinii si babele din orasul maica-mii si chiar nu stiu ce sa cred....de fapt stiu ce sa cred..m-am rugat si puiul meu s-a linistit..asta e tot ce stiu...e singurul adevar, atunci cand nimic nu a functionat...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
mephala30 spune:
...vazut poze cu frumusica Ana de Mayaione
...citit despre experienta lui Marani si m-am cutremurat, multa sanatate si sper sa-ti revii.
am zis ca nu ma bag, dar hai c-o fac, pana la urma. Iustin a avut DA, l-am hidratat bine...ce n-am facut, nu i-a trecut decat cu tratament homeopat (Drenor cutanat- CH 30). Slava Domnului c-am scapat si n-am mai avut probleme de atunci.
Dianarus, pe culinar e un topic special cu mancaruri/dulciuri Monti. Cred ca stii de el, .
Am tinut si eu un timp, imi pare rau c-am renuntat, chiar slabisem vreo 2-3 kg intr-o luna.
E un mod sanatos de viatza.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
violeta69 spune:
desiree,pupici lui Mihnea pui mic...
sa stii ca sunt oameni care deoache involuntar!
asa pur si simplu....nu stiu cum,dar posibil asa o explicatie stiintifica sunt persoane care absorb energia pozitiva de la cei "curati"!!!
bine ca a functionat rugaciunea...daca o mai fi vreodata(Doamne-fereste!) sa-i ziceti din prima "tatal nostru"!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dayanara spune:
marani ma bucur sa aud ca te faci bine usor usor :)
dbunny - noi nu ne facem cadouri , nu ne place, pur si simplu ne cumparam ceva, mai mult eu si il pot numi ca e cumparat de ziua respectiva, asa ca ieri mi.am luat leggins din berska , o bluza din corte ingles formula joven si o pereche de pantaloni mai scurti sub genuchi tot din berska (marimea 34 :))
eu anul trecut i.am luat o pereche de sandale foarte foarte bune si comode 9 euro din chicco , astea de anul asta imi par cam tari
desiree - eu cred cu varf si indesat in deochi dupa ce mi s.au intamplat cazuri clare
chiar ma intreba ce.o face violeta :) ca n.am mai citit.o demult
eu de obicei merg cu ivan in parcuri cu cauciuc pe jos, rar de tot la nisip si azi am fost intr.unul unde avea putine jocuri si mult nisip si s.a umplut, acum nu ma deranjeaza doamne fereste ca am ajuns acasa si i l.am scos din gauri dar ma intreb o avea ceva de.i intra in ochi nas? pt ca efectiv ia nisip cu pumnul si si.l pune in cap, exact cum cititi si repeta asta de multe ori
si inca una, aveti vreo idee cam cand incep sa mearga cumintei dupa carut sau de manuta?
ivan si dayanara
dastefa spune:
angi mi-au placut pozele cu iulia si am apreciat f mult parul ei lung.Daria s-a nascut cu par lungut,dar am tuns-o de vreo 4 ori pana acum,ultima data pt ca ii venea parul in ochi si nu voia nicicum sa i-l prind
lorym eu abia acum incerc sa citesc despre alergii(nu stiu daca la daria pot vorbi de DA, nu am gasit o descriere mai completa a manifestarilor DA).Oricum m-am uitat mai atent pe prospectul ultimei creme folosite(FUCICORT) si scrie ca este din grupa glucocorticoizilor deci probabil are cortizon.
stiu ca atunci cand esti lesinata de oboseala nu crezi ca vei mai ajunge si tu sa dormi o noapte intreaga si totusi va veni si ziua aceea
mirona multumesc si multa,multa sanatate
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006