Regasiri (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am pus aici niste poze cu sandalele

dastefa da, aici la chicco mereu este o oferta unde gasesti intr.o parte a magazinului pantofi de copii la 6 euro toate modelele, rabadare sa cauti tre sa ai :)

azi am fost de mi.am luat in sfarsit si eu niste haine de vara sa nu fie blugi asa ca n,am ajuns la geox pt ivan...data viitoare sper :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Feliz día de la Madre!...adica La Multi Ani mamicilor!
Dayanara capatat-ai ceva? yo o orhidee d'aia de 1,40 de la Carrefour...nici macar radacina n-are dar la vremurile care le traim ...

Sa purtati sanatosi sandalele...raportul calitate pret e super bun!! Anul trecut cumnata i-a luat lui Dani sandale chicco la 30€(ertau reduse de la 52€) si dupa 2 purtari il jenau , de-atunci nu mai vreau Chicco...chit ca-mi plac...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dragele mele.am fost plecati din bucuresti 4 zile..deci suntem intregi, acasa la noi. revin mai pe seara ca abia l-am adormit pe david care era frant, iar eu la fel, pic din picioare

va pupam

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetelor
Am revenit si eu pe-aici. Nu ma intrebati ce-am facut zilele astea ca zau ca nu-mi aduc aminte exact. Adica am fost prin parculet, am primit vizite, am fost la shopping si am gatit (ieri pentru Iulia si azi pentru noi).
Aseara am fost la un prieten la karaoke si la jucat de carti. Am lasat-o pe mama cu Iulia (pe Iulia o adormisem deja cand am plecat de-acasa). Pe la 12 jumate primesc telefon de la mama ca Iulia e treaza de la 11 jumate si nu vrea cu nici un chip sa se culce si plange de mama focului. Asa ca a trebuit sa ii lasam pe prietenii nostri in mijlocul jocului de carti si sa mergem acasa. Iulia a vrut sa puna capul jos pe perna de-abia la ora 1 jumate. Drept urmare, de dimineata se trezi la 8 sa-si bea laptele, apoi si-a continuat somnul pana la 10. Si ne simtiram amandoua asa odihniteee

Aaaa, i-am luat un fel de caciulita foarte buna pentru coditele ei. Ca noi mereu avem probleme cu caciulitele ca ne sunt mici din cauza coditelor Ori asta incepe ca o caciulita (adica acopera urechile) si se continua ca un baticutz si in felul asta stam si noi cu pletele pe-afara. Pentru vremea de-afara (adica atunci cand mai bate vantul un pic) este foarte buna. Poze cu caciulita n-am facut inca. Daca vreti, o sa fac.

Mai pusei niste poze din luna trecuta, de aici incolo.
Acum pregatesc si pozele de 1 mai de la padure. Cand sunt gata vi le voi arata

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Am pus si pozele de la padure de 1 mai.

Ma duc la nani ca deja este tarziu. Maine la servici din nou.
O saptamana usoara tuturor. Noapte buna

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

imi place ca nu scrieti kilometri de mesaje... ufff...

lorym, la ce erupe DA, in ce zone, cat de extinse sunt bubitele si cate zile dai zyrtec-ul? folosesti si creme pe baza de cortizon in crize acute de DA sau numai avene-ul? intreb toate astea pt ca suntem in plina criza...

miro, esti mai bine?

desiree, l-a deochiat o baba?! sau nu ti-ai dat seama cine? si eu cred in deochi. mi se intampla cand mergeam la bunica-mea, rau mai e...

dayanara, cred ca mira e ceva mai bine, mi-a scris un sms acum cateva zile.

mephala, io fac colectie de retete. tiramisu e chiar preferata mea. deci... reteta? puteam sa jur ca am una, dar efectiv nu stiu unde e!

la poze ma uit maine. acum pic de somn. bye!!!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Neatza! Eu tot o noapte de cosmar din cauza riannei!
Dianarus folosim: zyrtec : 5 zile, 5 picaturi de 2 ori pe zi; vit C picaturi - 7pic /zi(5 zile); calcium - 5ml/ 2 ori pe zi(7 zile). Se da doar in combinatia asta , adica toate 3.Fara crema pe baza de cortizon doar trixera de la avene cat mai des; dupa tot ce am citit despre cortizon sigur nu voi da niciodata oricat de grav ar fi pe fatza si nicaieri pe corp.
La noi sunt bubite pe fatza, au fost si pe piept dar au trecut iar acum si la fata arata excelent. Bun ca noi nu papam banana ,capsuni ca ceilalti copii dar ne descurcam si fara si ne luam vitaminele din celelate fructe ramase.
Ce citisem o data era ca la DA este interzis vaccinul antivariolic ca poate provoca moartea dar am inteles ca foarte rar se aplica acest vaccin dar e bine de stiut.
Trimit mesaj ca mi se restarteza calculatorul si revin cu pozne.

de Catrinel Rianna - 7 noiembrie 2006
poze Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Deci cafea! Cu ce am gresit in viata asta?
Pe la 4 m-a trimis sotul de langa ea ca o auzea in baby phone cum plingea sa dorm si eu putin dar nu ma lasa sufletul sa inchid baby phone -ul. Noi dormim separati ca el sa se odihneasca ca el aduce banii. Deci buna dimimneata loredana ca esti super odihnita dupa o noapte de somn
Sambata dupa ce am impartasit-o si pe drum spre casa a ros toata prescura si era plina de paine pe haine
Ieri striga sotul la un moment dat sa vin imediat ; cand ma duc el o schimba de kk si in fractiuni de secunda a mincat ria kk si se lingea pe bot. In hohotele mele de ras el era disperat ca ce sa-i dam - se referea la medicamente . Eu i-am zis sa stea linistit ca au mincat multi kk , inclusiv eu si suntem k. Cand eram mica m-au lasat buni bazati in camera ca dorm bunicii mei .Cand vine bunica la un moment dat eu ma trezisem si cu kk murdarisem peretii bagasem in oala(dormeam intr-un fel de bucatarie , ca eram la casa) si eu toata plina de kk .Mi-a zis buni ca nu stie cit am putut face ca era peste tot murdar si abia daduse cu var de vreo 3 zile Sorry buni la ce munca ai tras dupa pozna mea. Deci na, are cu-i semana ria.
Bambo ai luat cumva rochita maro cu colanti roz de la fox?
Vroiam sa va intreb cat dureza periajul dintilor la puii vostri, de fapt cat tb sa dureze ca tot am cautat pe net si nu ma gasit.
O sapt. faina , la mine nu prea va fi - multe probleme

de Catrinel Rianna - 7 noiembrie 2006
poze Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hristos a inviat!

Poftiti la un ceai verde, ori la o .

Angi, faine pozele, Iulia e o scumpica, am vazut si filmuletul in care va spargea ouale, .
N-am putut sa nu remarc talia de viespe a lui mami, .

Lorym, inca juma de an si poate vor veni nopti mai bune, pe care sa le dormi cap-coada. Asa am patit eu cu Iustin.
Acum, la Teodor, iau lucrurile mai usor, chiar daca ma trezesc obosita, macar sunt vesela, , ca n-am incotro...

Dianarus, am facut tiramisu dupa reteta Pocai de pe culinar. In cafea am pus lichior amaretto, asa-mi place mie. Reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6682/tiramisu-tiramisu-tiramisu/" target="_blank">aici

Desiree, nasol cu deochiul, bine ca v-ati rezolvat.

Dolores, bine-ati ajuns acasa, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Buna dimineata mamicilor si bebicilor! Am fost si noi la tara la bunicii din partea sotului si Ana s-a simtit tare bine, a mancat de a rupt. Toata ziua a stat prin curte cu firul de ceapa verde in gura sau usturoi, ce prindea si ea. A dormit f bine cand ne-am intors acasa, ce regret ca nu stam la curte, nu as mai fi avut probleme cu ea, ii place sa alerge prin iarba.
Angi am vazut pozele cu Iulia, la fel de frumoasa e.
Lorym vad ca Rianna la fel de nebunatica a ramas, mai rezisti? Pe Ana am pus-o odata pe olita si am adormit. Cand m-am trezit mesteca cu telecomanda fratelui meu in kk si mai intindea pe covor.
Dbunny buna si orhideea, gestul conteaza;). Al meu sot cand imi cumpara cate ceva inainte o dadea in bara, ori nu-mi placea, ori vroiam altceva. Anul asta mi-a dat un voucher de la magazinul meu preferat de haine sa-mi iau eu ce vreau. Cel mai bine!
Dolores e bine David acum? Va pupic dulce pe amandoi.

Mergi la inceput