Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 12
Dbunny spune:
Salve regasitele
Marani ma bucur ca iti revii...
Miro..hai mami fa-ate bine mai repede si spune-ne de Kara
Violeta, dastefa,dayanara mephala
Mayaioane si angi admirat printesele
Bambo tu ce mai zici?
desire...eu zic ca-i coincidenta si mama mai spunea Tatal nostru...si mai functiona...s-apoi incepea iar...s-poi de dadeam seama ca erau maselutele...cad upa un timp nu trecea cu rugaciunea, dar trecea cu panadol...
Dolores?
cine mai lipseste....cum scrieti asa rar...mai uita omu...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dolores spune:
buna seara,
miro multa sanatate
multa sanatate lui pascal si sophia..de altfel si mamei danitei si tuturor bolnaviorilor
poze David
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
bamboletta spune:
Salutare
Dayanara-frumoase sandalele,ce scumpic e Ivan
Angi-vazut pozele de la picnic,mor dupa coditele Iuliei
Dianarus-si noi am luat zyrtec cand am avut DA,noroc ca am scapat de ea si nu ne mai chinuie
Lorym-dureaza destul de putin la noi periatul
Mephala-salvat reteta
Mayaione-sunteti doua frumoase
Mirona-refacere rapida si multa sanatate
Violeta-Adevarat a inviat,bine ati revenit
Marani-offf prin cate ati trecut dragele de voi ,multi multide la noi
Desiree-nici eu nu credeam in deochi pana am patit-o,i-am zis tatal nostru de cateva ori si s-a linistit
Dayanara-nici noi nu prea am fost in parcuri cu nisip,la noi sunt cu pietris
fug sa fac si eu un
n buna
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
desiree spune:
FETILI, nu mai am putere sa dezvolt, inca ma resimt dupa vacanta de odihna ...
dbunny, stai calma ca nu scapi asa usor de regasite,ne revenim noi..o fi conicidenta cu deochiul nu zic nu..da chiar sa vomite in asa hal? doar nu vomita de la rosu in gat si muci, al meu nu face asa...nu a mai vomitat deloc de cand l-am diversificat...
am intrat sa va zic ca koko tot are copiii bolnavi, sotul cu burta, ea cu tusea...mi-a zis sa va pup pe toate si eu am facut-o.....si ca ii e dor de voi!
miro sper ca esti mai bine...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dolores spune:
desire bine ai revenit, urat moment cu octavian
violeta,mephala va pup si pe voi
miky, roxana_c, dodo-pui, lorym..ce faceti dragele noastre?
sper ca nu am uitat pe nimeni
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
lizzy spune:
marani, Adevarat a Inviat! ma bucur ca sunteti mai bine. vreau totusi sa te aud
mephala, de ce sa nu te bagi in discutia despre DA?! f.bine ca ai facut-o. marc are DA pe fond alergic si e suspect de astm din acelasi motiv. si asta s-a diagnosticat la spitalizare, dupa o bronhopneumonie urata, deci nu e o parere de medic de familie.
am cautat si solutii homeopate. singurul homeopat din mures cu experienta la copii mi-a spus ca sub 2 ani nu se baga la chestii legate de astm. prin urmare nici de alergii. cred ca de fapt s-a speriat de al meu prunc ca prea are de toate m-as duce si in alta parte dar nu pot calatori cu el distante lungi cu masina, mai mult de 1 ora nu poate, efectiv urla fara oprire...
desiree, bine ca s-a terminat fara urmari pt el. nu mai conteaza ce a fost... cand credea ca sunt deocheata, tata imi stingea 9 chibrite, facea cruci in palma, piept, frunte, beam de 3 ori si spunea tatal nostru. mereu, dar mereu, in max 30 min eram alt om. nu-mi explic nici acum...
de kokorina mai stiti ceva?
dayanara, marc merge de manutza de pe acum, dar numai cand e in zona mai putin cunoscuta, daca se simte stapan pe sine... tuleo! nici nu se uita in urma! mai nou intra in orice curte cu poarta deschisa (la noi pe strada, ca eu stau la tzara ) carucior nu mai folosim deloc, eventual tricicleta de-aia de o imping eu si el sta...
dastefa, daca nu are criza de DA (pete sau bubite urate si suparatoare) evita orice crema de tip medicament (toate au cortizon intr-o anumita masura). foloseste dermato-cosmetice din gamele: mustela, avene, locobase. diagnosticul de DA il pune un dermatolog.
dolores m-ai uitat pe mine
hai ca glumesc, sti ca eu nu le am cu pupicii si laudele, nu ma prea pricep si totusi, v-am admirat in poze, david e mare si e frumos ca tine! iti seamana picatura! sa fiti sanatosi ca asta e cel mai important!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by desiree
am intrat sa va zic ca koko tot are copiii bolnavi, sotul cu burta, ea cu tusea...mi-a zis sa va pup pe toate si eu am facut-o.....si ca ii e dor de voi!
Cand se intoarce koko?
dianarus...si eu am uitat de tine ...jap jap...gata, mi-am tras doua palmi...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
alexandra_25 spune:
Buna seara dragele mele....eu iar nu am timp de nimic...nu mi-e mers nici netul...de abia acum am reusit sa pun si pozele!
Am vorbit ieri cu Kokorina si tot asa de raciti sunt,Pascal e mai moale,nu are chef de joaca,Sophia are mucisori,Korina si ea se simte destul de rau,era tristuta ca nu si-a inchipuit ca vor avea asa concediu...pleaca spre casa vineri dimineata!Mi-a zis sa va pup pe toate si ca ii e dor de voi!
Mirona...multa sanatate...sa te faci repede bine...ce mai face Kara?
Desiree...bine ati revenit si voi acasa...
Bambo...ce face Antonia?Ati fost cu ea la shopping?...
Lorym...pupici pentru printesa Rianna...!
Pupici gastii regasitelor...fara exceptie!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
dastefa spune:
dasiree nu cred ca a fost o intamplare ca s-a linistit dupa rugaciune.Si eu am suspectat-o pe Daria de deochi de cateva ori dar ce ai povestit de Octavian mi se pare ca e sugestiv. bine ca ati scos-o pana la urma la capat
mephala poti sa-mi recomanzi in iasi un medic care sa prescrie tratament homeopat pt ?
dayanara stii ca eu vroia sa fac pt Daria o groapa de nisip? da cred ca mai aman 1 an ca nu ma simt in stare sa o spal din cap pana in picioare de 2 ori pe zi
alexandra cand a avut lac intalnirea cu fetele din Iasi?data viitoare sper sa fiu si eu pe faza
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006