Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
Buna dimineata dragi regasite,
poftiti la cafa si o gustarica .
Koko insanatosire grabnica sandokanilor si parintilor lor.
Noi azi incepem recuperarea.
intregul .
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dolores spune:
buna dimineatza..vezi dianarus?stiam eu ca am uitat pe cineva..d-aia am si specificat acest lucru..si stiu ca nici nu te-ai supara daca tot te pup asa cu foc mmmmmuuuuuuuuuuuaaaaaaaa
la fel si pe restul fetelor, toate fara exceptie
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
roana spune:
Salutare regasitelor,
Am revenit si eu pe meleaguri natale...
A fost super frumos totul. la timisoara ne-am simtit super atat noi cat si Alex, vreme frumoasa stat mult prin curte. super de super.
Pe langa toate astea am resusit sa ne vedem scurt cu Miro si Kara. Amandoua super frumoase, parca ne stiam de cand lumea. Mirona e mult mai frumoasa in realitate decat in poze iar Karina e mortala. Al meu printisor nu a stat o clipa, a vrut pe toate masinariile de acolo de la mall, asa ca nu am prea avut mult timp de povestit una cu cealalta. sper ca data viitoare sa fie si timpul mai lung. Oricum ma bucur din suflet ca am cunoscut-o si inca o data m-am convins ca suntem ca o mare familie aici. recunosc ca am avut emotii putin...
Mirona imi pare asa rau ca esti bolnavioara. vino cu pozicile pe mailul comun sa vada si fetele intalneala cea mare.
revin io
pup pe toate fetele....
violeta69 spune:
buna,
am scris s-am tot scris si s-a dus...nu stiu pe ce am apasat
asa ca incerc sa o iau de la capat....
dodo,multam de cafelutza
roana,ce bine ca ai curte sa poti sta afara ...pupici si tie si lui Alex
dianarus,mutumesc de urare(si daca era si daca nu era si pt mine )
marani La multi ani!sa ajungeti sa sarbatoriti 100 de ani...cel putin
dyanara,multam,eu sunt bine....
nu prea am mai scris si pt ca nu am fost insa si pt ca eu cu Mihnea am alte probleme....voi cu cele de BBi,noi cu scoala,dar citesc si incerc sa mai scriu cand am ce
cat despre cand or sa inceapa sa fie cuminti copii....relax,ca eu cu Mihnea nici acum nu pot sa zic ca sta cuminte
am simtit insa o usurare ca nu ma mai trezeste in we de la 6 dimintea...acum intelege si sta pana mai pe la ora 8...uneori daca nu ma trezesc nici atunci isi pune singur de mancare (de obicei cerelale cu lapte)...
deci aici e o usurare,dar prin parcuri si acum strig dupa el sa nu cada de pe nu stiu ce....
ieri voia si el in parc(cand am venit de la scoala) si i-am spus ca nu prea-i mai sta cu BBii in leagane ....
sa se uite si el ca e cu uniforma si astia mici cu pampersul...or sa rada de el
si nu s-a mai dat in leagane...
ca l-as fi lasat daca era numai de dat in leagane,dar stiu eu cum ia si topoganele la sters,apoi ceva nisip.....
si mai ajungeam acasa cu hainele vraiste
noi suntem pe ultima suta de metrii cu scoala!
incercam sa reparam cele 2 B-uri ,unul de la mate si unul la romana
i-am spus ca daca isi indreapta notele mergem la mare(ca oricum mergem cred...dar ceva tb sa-i zic.....daca nu o sa le indrepte tb sa ma gandesc cum indrept eu chestia asta cu promisul!!)....
asa ca seara ii spunea pisicii sa-i tina pumnii sa ia FB la scoala...
a luat ieri un -FB la mate,dar asta nu-l trece in catalog asa ca nu se pune!
va mai spun eu cum e cu scoala
destefa,dbunny,dolores,bambotetta,koko,maphala,alexandra ...si restul
sa aveti o zi perfecta,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mephala30 spune:
Hristos a inviat.
am vazut poze cu David, pui de Dolores, . Si Teodor are aceeasi pozitie preferata la somn, cu funduletul in sus, :).
Dianarus, imi pare rau ca va chinuiti atat cu Marc. Daca te pot ajuta, dandu-ti nr. de tel. al dr. homeopate, sa-mi spui.
Dastefa, iti trimit pm cu nr. de tel. al dr. homeopate la care merg eu. Io i-am dat tratament homeopat lui Teodor de cand avea o luna de zile. Ne pricopsisem cu un stafilococ din maternitate... dar am scapat de el.
Dbunny, ce mai gatesti bun?
Alexandra, ma duc sa ma uit pe poze.
Dodo, bafta cu recuperarea.
Roana, bine-ai revenit!
Vio, bafta lui Mihnea la scoala.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Dbunny spune:
Meniul zilei(ca de mult nu l-am mai pus)
8.15 200ml lapte cu 3 masuri de cereale
10.30 130 ml fructe la borcanel la cresa + 1 biscuit
14 ciorba de vacuta + spaghete de la noi+petit
18 Lactis (actimel pt bebei, azi cu gust de banana si ananas)
20.30 Peste la borcan...sau omleta cu cascaval...
21.30 200 ml lapte cu 2-3 masuri de cereale
noaptea la 2 mai bagam un bibe deobicei...fara cereale.
Mephala zilele astea n-am prea gatit, duminica mancam la socrii, sambata am fost la Telepizza...azi avem spaghete, diseara fac dovlacei gradina raiului pt maine(Dani papa si el d'asta) si mai am in plan sa fac epur usturoiat cu dafin, ardel si cognac zilele astea...numa sa ajung la cumparat...
violeta...care va sa zica odata cu iesirea dintilor nu s-au terminat problemele...trecem la note, cataloage, scris frumos si alte cele...
Am vazut poze de la intalnirea din Iasi...ce invidie fetelor...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
Dayanara mi-am listat din pagina web a carrefourului cuponuri de reduceri de 50% la Lactis, la cereale Nestle Felices Sueños, 4€ reducere la scutece Huggies Natural Fit(is noi, habar n-am daca-s bune)...arunca un oki pe-acolo...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
am si eu o problema: cand merg cu ivan in parc, vine printre altii o fetita de vreo 2.5 ani ivan cand o vede se duce si tipa la ea, nu o atinge nu nimic dar se pune in fata ei si tipa, asa mai face cand vede copil cunoscut , pe fetita a vazut.o de cateva ori si crede ca.i e prietena ceva adica cineva cunoscut, bun, faza e ca fetita cand il vede tipand se pune si plange si masa cu tasu o iau repede si o duc la casuta cu topogan de exemplu sau la casuta cu locomotiva, ivan se duce si el si aia iar incepe si plange si bate din picior, acum parcul nu e al ei clar si atata timp cat ivan nu o atinge nu vad de ce ar trebui sa fac eu ceva, faza e ca parintii o iau repede si duc in alt parc si se uita urat si azi cand sa ma duc si eu in parcul cu umbra erau acolo si m.am simtit aiurea si m.am intors din drum....
alti copii nu fac nimic se joaca cu ivan sau tipa si ei, voi ce credeti? ce ati face? eu nu stiu ce sa cred iar de facut i.as bate pe parintii ca m.apuca dracii cand vad cum imediat o iau de acolo si o muta in alt joc ca si cum ar fi al ei si tre sa stea singura
ivan si dayanara
dayanara spune:
merci mult dbunny, am sa ma uit cu toate ca la comoditate suntem primii
ivan si dayanara
violeta69 spune:
dayanara,parintii ar tb sa incerce sa-i explice copilului(pe limba lui) ca nu se intampla nimic,ca e doar un BB care se bucura ca o vede...
acum ,nu stiu poate ca si asta mica plange din orice daca parinti in loc sa explice aplica tactica cu fugitu'
si poate si tu ar tb sa-i spui lui ivan ca asta mica(fetita) se sperie....desi acum care cui sa-i explice nu stiu ca sunt prea mici
si e cam complicat...dar clar,daca fug de tine nu e o solutie....
ca si ivan e copil...nu face rau si nu face intentionat!
mie-mi place tare de el,ca se bucura si asa se manifesta el
zi-le si tu vreo doua parintilor ca si asa nu inteleg
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!