Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 14
Dodo-pui spune:
"Donu' "inca doarme desi cand i-am spus la pranz de somn a zis "nu,naine".
Despre noi eu povestesc rar sau mai bine zis in ritmul achizitiilor.Sunt zile cand spune cuvinte corect si mai multe iar in altele ne demonstreaza cat poate fi de incapatanat.
A inceput sa "joace"fotbal in casa(da cu piciorul in mingie),inainte o foloseam doar pentru aruncat cu mainile .
In rest am inceput sa umblu dupa doctori caci luna viitoare intram in comisie.doctorita neuropsihiatra a lui Bodo luna aceasta nu vine la servici caci are probleme(cu capul cred).Daca nu apare la inceputul lunii viitoare adica pana in 5-6 ale lunii trebuie sa merg la alta.In comisie intram pe 17 iunie.Voi vedea ce o fi atunci.
In rest Bodo este un copil normal 100%(cel putin asa il vad eu),se "clonteste" pe limba lui sau in romana cand nu-i convine ceva.A inceput sa loveasca cand este lovit si a inceput sa capete increde si pe strada sa incerce sa "alerge"(nu poate inca-nu-l ajuta genunchii-dar important e ca e vrea).
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dbunny spune:
Dayanara eu in parc as incerca sa-i distrag atentia Ivanului cu alte cele...cand vezi ca apare gajica-n scena il dirijezi spre alte jocuri si jucarii...daca parintii fetei is batuti in cap si nu stiu sa vorbeasca cu fata...treaba lor...ori asta, ori ignore...
Dodo ...ma bucur ca ne dai vesti...nu numai cafea
mai fetelor eu de vreo 3 zile tot pun umidificatorul... ne trezim dimineata cu gura uscata, uscata, gatul usturat...banuim ca si Dani ii la fel..pe el il gasesc cu mucii uscati si cu mucisori d'aia galbeni la oki...aia de la ce sunt?
Miro esti mai bine?
Danita cum o fi?
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dastefa spune:
dayanara zic si eu sa vorbesti cu parintii fetei,poate nu-s neaparat batuti in cap,n-or fi stiind nici ei cum sa reactioneze
cred ca e cel mai bine sa discuti iar daca nu iese nimic din asta lasa-i sa plece cand va vad ,e problema lor.Pe de alta parte incearcasa vorbesti cu Ivan cand sunteti in preajma ei poate reusesti sa intelegi de ce reactioneaza asa
sa ne spui cum decurg"ostilitatile"
si acum am si eu nevoie de o parere de la voi:Daria e disperata dupa paine,biscuit.Eu tot incerc sa i le limitez dar daca le vede tipa intr-una ca le vrea(pana dispar din raza ei vizuala).E asta o faza care trece sau e ea f papacioasa? In rest mananca cantitati normale zic eu,doar ca daca a mancat ,e satula si peste jumatate ora ne vede pe noi mancand vrea si ea (si nu doar sa guste)
acum fugim ca e ora de
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
danita spune:
nu am citit nika din urma . sunt f suparata si intoarsa pe dos . maine o opereaza pe mama ... va rog sa spuneti o rugaciune pt ea !
nu pot sa va explik starile mele ...... sper ca DD sa aiba grija de ea .
D
roana spune:
Of Danita. Ma rog maine pentru mama ta. si tie sa iti dea Dumnezeu putere si credinta. Fii tare.
Dayanara si eu as vb cu parintii si as vedea ce e de facut impreuna cu ei. fuga nu e solutie.
Miro, zi-mi ca esti mai bine.
Vio, te pup tare si pe tine si pe Mihnea cel cu FB
Desiree, si eu cred in deochi si cred ca o rugaciune ajuta mereu.
Dolores, am vazut poze cu davidutu. ce frumos e ...mai zi-ne de cleomoni. ea de ce nu mai intra deloc? la odisee imi era tare draga. nu stiu daca ea isi mai aminteste de mine ca nici atunci nu eram super activa.
Angi, vazut si poze cu voi. frumoaselor.
Alex am vazut si pozele tale cu fetele frumoasele si copilasi scumpi foc. bambo si koko pusi de la cluj.
Dianarus cum mai sunt copii? tu mai poti?
Mephala te citesc cu drag.mai zi-ne de voi.
cam asta deocamdata. merg la somnic.va pup tare pe toate.
aka spune:
sara buna. ma hotarasem sa nu mai scriu, dar iacata ca nu pot.
noi suntem bine, sanatoase, ne jucam mai mereu, iesim afara de doua ori pe zi, de unde si lipsa acuta de timp, abia ce mai am timp sa gatesc cate ceva sau sa fac putina ordine in casa. stam mai rau la capitolul exprimare, adica nu prea spune nimic, in afara de mama, tata si vorbe d-ale ei, nimic altceva. si astea pe un ton ridicat de uneori ma zgarie pe timpan.
danita ne rugam pentru mama ta. ai sa vezi ca totul se va termina cu bine.
Miro multa sanatate. fa-te bine repede sa vii sa ne mai spui ce face Karina. cine sta cu ea acum cat tu esti bolnava?
fetele va mai amintiti de Somleac? am vazut pozele de la botezul lui Victor. sa vedeti ce familie frumoasa. parca iti vin idei cand vezi atatia copii la un loc intr-o casa.
va pup pe toate. se foieste gaza, sper sa nu se trezeasca.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
roana spune:
aka, scrie mai des. de ce sa nu mai scrii?
si eu scriu cand am timp si va mai zic de alex. nici el nu zice inteligibil decat mama, tata, papa, bechi (care e blacky catelul) achi care e lucky (celalalt catel), adi - bunica, si cam atat. in rest ce pov esti trage pe limba lui de numa. si iti explica cu manutele asa intr-un fel...e mortal. mor dupa el.
va pup again. acum chiar merg la nani
nopate linistita
desiree spune:
fetelor, zilele astea nu stiu ce am avut dar ioc chef de scris..nu stiu de ce...am avut chef de menaj, spalat geamuri, sters praf, chestii din astea, in putinul timp liber pe care l-am avut..habar n-am ce m-a apucat si de ce nu am avut chef de scris, ceea ce mie nu mi prea sta in caracter ..dar iaca-ta-ma-s!
aka, de ce sa nu mai scrii? scrie-ne, chiar daca mai rar, cand poti tu!..da imi amintesc de somleac, imi era tare draga..din pacate nu a mai scris demult la noi, nu stiu din ce motive, caci intra destul de des, dar mi-a parut rau de ea..e o curajoasa si o mama veterana!..cu vorbitul revin eu maine cu un mesaj sa iti zic ce si cum de japoneza lui octa...
danita, bafta mamei tale la operatie..o sa fie bine o sa vezi!
dayanara, cu faza din parc nu stiu ce sa zic..e ciudat ca ivan sa tipe la ea de placere ca o vede, e si mai ciudat ca parintii fetei sunt atat de neputinciosi in fata frustrarii fiicei lor incat schimba parcul ca sa scape de el...iti amintesti discutia noastra despre urlat? ring a bell? poate ca ivan asa isi manifesta afectiunea...ia treci pe mess cand ai tu timp sa dezvoltam problemutza!..pana una alta daca nu merge la ivan cu explicatii..nu ai alta solutie decat sa ii distragi atentia cand apare fata, nu sa schimbi parcul, in nici un caz..o solutie de moment...asta nu inseamna ca nu isi va gasi alta fetitza catre care sa isi verse afectiunea profunda
dbunny, a manmcat dani tot carnatu ala de-i zici meniul zilei? pai octavian nu mananca atatea mese frate, desi papa cat un elefant la cele doua mese mari si late pe care le are toata ziua (nu se pune tz)..azi a mancat doua feluri: ciorba de vita, din care jumate a ajuns pe mine si pe capul lui si pe parchet..si tocana de pui..si un iaurt..si la sfarsit si un pic de pastrama de pui buna buna..asa, de gustibus ..toate astea pe la 5..de atunci nu a vrut decat apa si tz..pana la nani.....epur la tine e iepure? cu cognac?..mare rafinata esti tu in ale bucatelor!
roana, vreau sa vad pozele de la intalneala cu shefa (zic shefa poate o scot din umbra si imi zice vreo doua, macar asa sa ne bage in seama )
dastefa, nici eu nu cred ca a fost o intamplare faza cu deochiul..fetelor sa nu radeti de mine cu deochiul dar a fost tare ciudata intorsatura lucrurilor
mayaione, misto faza cu mestecatul in kk cu telecomanda...bine ca nu a mancat..eu am mancat la greu cand eram mica
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
lorym, la noi periajul dureaza maxim 30 de secunde ( cand vrea sa deschida gura) si cam din an in pasti..acu il las in pace ca are doi dinti pe drum si o masea si strange falcile asa tare ca nu i se mai vad buzele
angi,vazut poze de printesa suri de la padure
dastefa,deci dariei ii plac melcii (mec mec codibeac,..cred ca e tare haioasa)...
lorym,ati descoperit ce a fost pana la urma cu gurita plina de sange a riannei?
mephala, felicitari pentru casa noua...cunosc senzatia de mai bine..eu am trecut de la garsoniera cu chirie la 3 camere ale mele si numai ale mele ( de fapt ale bancii pana o achit )
desiree spune:
dbunny, si eu am vazut Haribo la Plus.. nu am luat, caci am citit eticheta..
lorym, am cautat in urma si poate mi-a scapat cand povesteai de rianna..de ce se scoala noaptea? de cate ori? ai intarcat-o? nu te poti odihni cu ea la primul ei somn de zi?nu poti sa mai lasi cate ceva in plata domnului din cand in cand si sa dormi cu ea? macar asa, ocazional! deci octavian care nu e intarcat inca (oare cand?)..se scoala de la 2 ori in sus noaptea..cand are cu gingiile chiar din ora in ora...in rest, se scoala pe la 3-4 si pe la 7..sa suga...si se culca la loc...dormi cu ria in pat? daca nu, ai incercat sa o iei in pat cu tine sa se odihneasca mai bine?..repet,,,scuze, nu am retinut tot din urma, mai ales ca am citit mereu pe fuga cat nu am fost acasa la mine!