Regasiri (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

desiree ti se pare ca papa mult? nu prea mai termina castronasele si d'aia ofer si felul 2, adica de la noi din farfurie...daca-l vezi cat e de...stramt, serios, numa burtica-i mare, si fetisoara rotunda..in rest e tare subtirel, sa nu-ti spun ca purtam aceleas ihaine de la 12 luni
De la Plus am luat Haribo...

Danita...ne rugam pt mama ta, sa iasa cu bine din operatie

aka Dani invata cuvinte noi tot la 3 zile si le uita pe alea vechi...nu-ti fa probleme...ultimul cuvant invatat este malo adica rau...si o mai si spune cand iti trazneste un covrig in timpane...

Noapte buna tuturor

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dbunny, nu neaparat ca papa mult ci are multe mese in comparatie cu octavian...sa stii ca octavian cat am fost in deplasare s-a cam ingrasat..adica pulpite maricele, burtica pe dinafara pantalonilor, se misca greu..si nu prea imi place..ca si-a dat un pic peste cap metabolismul.el era voinic oricum dar acum parca s-a latit..mi-am propus sa-i imputinez fainoasele gen pufuleti, paine, cereale prea multe, cornuri,dulciuri etc..nu iti face probleme ca e subtirel dani asa e felul lui, arde bine ce papa...un copil prea gras nu e semn de sanatate neparat ci dimpotriva..asta e ritmul lui..organismul lui...

dintre degustarile de paste lui octavian i-au placut cozonacii ( mai ales cu lapte)...tortul cu frisca naturala...un deget de maioneza furat de pe farfuria cu salata boeuf....drobul e CAH!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ah, lui Dani nu-i plac dulciurile!!! puteti crede asa ceva? am vrut sa-i dau huesitos cu lapte...napolitane cu crema alba si imbracate in ciocolata...e cah...avem chupachups fara zahar aici si-aia-i cah..croasant numa d'ala simplu papa, eventual cu o felie de sunca presata de curca...gris cu lapte in farfurie nu papa daca adaug si zahar, orice budincuta fac nu serveste...in schimb ce-i sarat intra bine...

am trimis o chestie funny pe mailul comun, fiind trimisa de la mailul de munci apare de la Diana Vancu, sa stiti ca-s yo...nu-i junk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cafea cafea! (omulet care fuge cu ibricul pe forum)

asa, fetelor desiree, dastefa multumesc de raspuns eram curioasa cu adevarat, dar nu se pune problema discutiei cu parintii, in primul rand aici, sau cel putin pe unde am mers eu, nimeni nu se baga in seama nici macar nu te intreaba cate kg are copilul , rar de tot se intreaba varsta ...deci as parea deplasata cu asta
dbunny cred ca o sa ignor sau sa incerc sa.l iau pe ivan,

desiree ivan nu tipa intr.un mod ciudat si nu altfel decat alti copii, nu plange nu nimic e un fel de a saluta al lui, incep sa cred :))) de obicei cand se urca in casuta topoganului cand ajunge in varf incepe sa tipe sa bata din picioare rade si alti copii fac la fel
ieri , aseara ma duceam spre parc destul de devreme, si trecea printesa cu fetita (ca eu cu masa am ce am) am vrut sa.i zic macar hola da nici nu m.a vazut sau s.a facut ca nu ma vede bombanea si era suparata , venea dinspre parc si cred ca s.a intamplat chestia asta cu alt copil
pe mine ma enerveaza ca ma simt eu aiurea cand pleaca, ca si cum ivan ar avea probleme si nu ea si nu pot sa.l cret pe ivan in felul asta nu se va mai apropia de nimeni si efectiv iubeste toti copii, intinde capul sa fie pupat de fetite mai ales cand le vede cu parul lung zambeste asa intr.un fel ca si la mine cand ma vede ca-mi desfac parul, ca de obicei il tin strans

ma scuzati ca ma intind cu subiectul

dastefa nici eu nu.s pregatita sa.l spal de 2 ori pe zi asa ca mai rar pe la nisip

violeta scuze eu am probleme cu memoria, cati ani are baiatul?
si Mirona tu ai inceput munca? kara ce face?

eu de haribo mor de frica, de inecat, deja nu e o noutate :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

dani cred ca papa bine, si eu cand ivan nu mananca am intentia sa.i dau de mai ,multe ori in rest are mese putine si foarte consistente , deoarece dupa mese bea laptele ....

desiree si ivan s.a ingrasat, mult de tot...burta e pe afara tot timpul, abia il ridic picioarele nu mai zic , nu mai incap in nimic aproape, dar nu.mi pare rau , nu ca.mi plac copii grasi dar doamne fereste daca ma prindeau cele 2 gastroenterite cu kg putine...si alte boli, o sa.mi zica pediatra ca a luat mult ceva gen 400 -500 intr.o luna :))) da sa fie sanatoasa, eu tot asa ii voi da

ivan si dayanara

Mergi la inceput

dastefa eu i.as da paine si biscuiti eventual dupa masa si nu cu putin inaintea ei de frica sa nu mai manance, dar daca ea mananca bine cred ca i.as da

desiree - nu pot sa jur ca nu ai dreptate doar ca nu cred ca ivan ar tipa ca vezi doamne am tipat eu o data sau de 2 ori la el, asa bine a fost o perioada cand si.a dat palme si asta nu inseamna ca m.a vazut pe mine :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by desiree
am intrat sa va zic ca koko tot are copiii bolnavi, sotul cu burta, ea cu tusea...mi-a zis sa va pup pe toate si eu am facut-o.....si ca ii e dor de voi!

Cand se intoarce koko?

dianarus...si eu am uitat de tine ...jap jap...gata, mi-am tras doua palmi...

hai ca ti-ai gasit pt cine sa-ti tragi tu palme!!! na, ti le-ai tras degeaba! eu nu sunt suparacioasa, nici macar cu motiv, ca asa imi impun, iar pt nimicuri nici atat... asa ca stai linistita!! apasat!

citesc si revin ca nu am intrat ieri deloc

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

na servus fetele,
io mi-am trimis soacra afara cu Kara ca sa pot face un pic de curatenie - si eu ce fac? imi beau cafa la calculator.
of of - mai mai. am tras un aspirator - acum imi trag sufletul si apoi ma bag prin bai.

eu sunt mai bine - inca mai am o mini tuse si mucisori. Problema e ca are si Kara ceva - si nu stiu daca e ce am avut eu - ori e de la dinti.
La mine a inceput in forta - febra, gat, muci - tot tacamu. La ea e doar febra -cedeaza ... apoi iar revine ... si tot asa. Cel mai nasol e noaptea - ajunge si la 38.8
Am sunat pediatra si mergem dupa-amiaza s-o vada - asta doar daca mai face si azi febra. Ea zice ca ar putea fi de vina dintii. M-am uitat la ea in gurita si ar fi motive - maseluta nr.4 si caninul de pe aceeeasi parte sunt umflati, rosii si cu cate un colt afara.

in rest - ce sa va spun? va iubesc! va si abia astept sa pot sa recuperez din capitolul trecut si pana acum tot ce ati scris - deocamdata nu e chip.
Am chemat-o si pe soacra sa ne ajute. Dani a avut liber pana pe 4 - si-a mai lut si luni liber sa stea cu noi - dar de marti atrebuit sa mearga iar la lucru - asa ca ma ajuta soacra.

Am pus pe mailul comun poze de la intalnirea cu Roana. A fost o incantare sa ma vad cu ei - Alex e un zambaret fara de pereche - mi-a zambit din prima - de parca ne stiam de ffff mult timp. N-am prea avut noi timp sa vb de-ale noastre - ca fugeam intr-una dupa copii. Roana - o tipa super, super, super - am descoperit cateva puncte comune in caracterele noastre hi hi hi - noi - durele!!! si abia astept o noua vizita de-a lot in Timisoara, sa-i revad.

am pus cateva poze si filmulete noi de la acest paste. pupam cu drag.

fug inapoi lacuratenie

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

despre noi numai de bine :)tusim in continuare, pe 2 voci, e deja a 3-a saptamana :( dar asta e. intr-o buna zi se vor opri...
ieri am stat in curte de la 10 pana aseara la 8. cu pauza de somn la pranz. in rest... joaca, masa, schimbat... toate afara! sunt tare incantati... dupa atatea luni de iesit cu tzaraita, ieri a fost f.frumos, si soare, si fara vant, asa ca au recuperat!

luni am fost la un concurs de echitatie. scurt concursul. mai degraba un antrenament al celor 5 calareti de la baza hipica a primarului nostru. dar sunt toti copii, au intre 14-20 de ani! si caii frumosi de tot. m-au impresionat si calaretii, si caii. mi-ar place sa mai vad.

dodo, mult succes. va tinem pumnii sa mearga bine. poti sa ne spui mai multe despre recuperare aici? nu prea am timp sa citesc mai multe subiecte, dar aici poate mai prind.

loru, spune-mi cum ati scos-o la capat la ultima raceala, aia de acu 1-2 sapt. scuze, chiar nu mai tin minte, ca si la mine si la tine parca nu se termina niciodata :(
cu jobul ce ai decis?

violeta, de mult am vrut sa intreb si nu am indraznit... daca nu sunt indiscreta, ce inseamna grupul fetelor fantastice? :)
iar despre problemele 'de scoala', eu una sunt cu urechile ciulite. chiar daca nu sunt (inca) in masura sa-mi dau cu parerea...

mephala, m-ai putea ajuta in primul rand s-o intrebi daca ma primeste pe mine fara copil, daca ii povestesc tot in detaliu, il poate ajuta, sau trebuie sa-l vada personal (ca asta e greu spre imposibil...)

dayanara, de ce nu incerci totusi sa stati de vorba? tu cu parintii fetei? chiar daca nu 'se face'la spania, mi se pare totusi aiurea sa nu comunicati... sa le explici, fetei si lor, ca asa isi manifeste ivan bucuria revederii... daca intradevar tipetele lui sunt de bucurie... iar lui sa-i explici ca matza se sperie de cat de tarzan e el :)
treaba e ca ianis tipa si el in timp ce se joaca cu marc. diverse 'manifestari' masculine, prietenesti, de altfel. ori marc se sperie si plange cu lacrimi adevarate. si nu am de ales decat sa le explic ambilor ce si cum. unul sa tipe mai usor, celalalt sa nu se sperie degeaba...

dastefa, daca tot vrea fainoase, e de preferat sa fie ceva cat mai natural. paine de casa de ex. sau macar o feliuta de graham din comert. sau biscuiti de casa, facuti de tine (am o reteta simpla, care pana si mie imi iese, care sunt antitalent!) decat biscuiti din prvalie sau paine din faina alba rafinata... parerea mea eu cred ca daca ar cere intre mese i-as da. dar as incerca la masa efectiva sa reduc fainoasele.

aka, chiar vroiam sa zic ca marc nu spune decat mama :) incep sa ma intreb de ce nu caraie mai multe... silabiseste el una-alta, dar fara adresa, doar baiguie, si nici asta asa des...
asta cu sa mai scriu/sa nu mai scriu... imi suna cunoscut ;) si eu am perioade. dar imi trec... :)

dbunny, marc mananca atatea feluri in 2 zile :))

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna regasitelor,
Danita,ne rugam pt mama ta,sa aiba grija DD si sa fie totul bine!
roana,ce mi-ar place sa-l vad pe Alex cum iti explica el cu manutele...imi imaginez cat de scump e....
ieri mi-am amintit cum te gandeai tu ce nume sa-i dai(cand era in burtica...)

dayanara,Mihnea are apropate 8 ani....pe 8 iunie ii implineste!
el zice ca are doar 7 de pe acum stie sa-si ascunda varsta

pup toate fetele de la a la z

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput