Vrancea(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor!

Simooooo, ce tare ma bucur sa te citesc! Mi-era tare dor de tine!
Nu pot sa cred insa cand vad ca Ruxi o sa mearga in toamna asta la scoala, wow ce mare s-a facut, incredibil! Pupaceste-o de la noi!
Cat despre dl Tudor, uh, 1 an si 5 luni zici...cand a trecut?
Ce faceti voi? Cu siguranta o sa ne intalnim, ne vom intoarce acasa, nu ma sperie acomodarea caci cantareste mai mult gandul ca fetita mea o sa aiba o copilarie fericita, cu bunicii aproape.

Roxi, ce faci?

Petro, ai schimbat contul? Ce face Silvia, cum mai merge cu papatul?

Daniela, imi pare rau daca ai ramas cu impresia ca nu esti binevenita aici. Sper sa te acomodezi alaturi de noi, hai spune-ne mai multe despre tine, sa ne cunoastem mai bine.

Eu am 37 saptamani si astept...

Va pup, o saptamana frumoasa si usoara tuturor!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxi - anul asta fac o vacanta luuuuuuuungaaa .. plec peste 2 sapt. si ma intorc in sept. Eu plec inainte cu fata, cu avionul si sotul vine dupa cu masina. Idem la intoarcere. Deci, sunt sanse sa ne gasim prin Focsani. Daca ai un nr. de Ro si vrei, trimite-mi PM ... eu inca nu am, imi iau cand ajung acasa. Aveam o cartela, da' i-o las sotului, eu imi iau alt nr.

andra - da, mi-am schimbat contul. De mult vroiam sa-mi schimb nick-ul ca nu-mi mai placea, dar nu ma induram. Pana la urma am facut-o!

Noi suntem bine ... SIlvia are perioade cu papica ... cand mai mult, cand mai putin, cand deloc . Acu' de ex. suntem in faza mai putin .. da' am gasit si cauza: i se intrezareste al treilea dintisor, in partea de sus. Deja ii are pe cei 2 de iepuras, jos. In rest, e bine ... suporta ff rau caldura ... adica nu o suporta. Chiar am fost cu ea la dr. ca ma ingrijorasem, nu manca deloc, doar lichide cat cuprinde (apa, lapte, ceai), putinul pe care il manca il vomita, facea kk des si moale (nu diaree) si ii aparusera niste pete, bubite rosii pe manute, brate. In fine ... nu era nimic, de la caldura cica. Acum e bine.

Tu? Mai ai putin ... nastere usoara iti doresc !!!! Si laptic mult si bb mancacios!!!!

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Sunt inca in Ro. Abia maine revin si nu stiu cit de rfepede intru aici. Insa, cum abia azi am avut acces la net, nu pot sa nu-i transmit Alexandrei sincere condoleante! Stiu prin ce treci. Si tatal meu tot in faza de metastaza a ajuns la spital.Si....mai avem putin si-l pomenim de 4 ani!

Incearcati si fiti alaturi de mama voastra! Ea are cel mai mult nevoie de sprijin moral acum!

Andra, nastere usoara si asteptam vesti!
Daniela, eu nu-s vrinceanca, dar mi-s dragi fetele. Atmosfera e placuta, dar acum e perioada de concedii..........
Dana, ai facut analizele?
Simo, ma bucur enorm ca ai mai scris si-mi pare enorm de rau ca, nemaiavind nr de tel. n-am putut lua leg. mai repede sa ne vedem. Insa, cu prima ocazie, sigur ne vedem. Pupici multi viitoarei scolarite si micutului strngar si astept vesti! Toate gindurile bune pt tine si Florin!
Petro, pupici si voua si vacanta plcuta!
Flori, cum te simti? Sarcina usoara in cont. si poate pui o poza cu burtica!
Roxi, te pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Alex, sunt alaturi de tine! Imi pare foarte rau ca asta era motivul pentru care ai plecat de urgenta acasa...Sincere condoleante si multa, multa putere sa treceti peste o pierdere atat de draga! Aveti grija de voi si sa nu o lasati singura pe mama voastra! Acum, mai mult ca niciodata, are nevoie de voi...

"Cand oamenii dragi ne parasesc,ei devin ingeri in imparatia lui Dumnezeu".

Toate cele bune si gandeste-te ca el, de acolo de sus, se uita cu drag la voi si chiar daca Robert si David nu il vor mai vedea pe opa, el ii va privi de acolo de sus si va fi mandru de nepotii lui!

Roxana

Mergi la inceput

Andreia, drum bun maine si sa ajungeti cu bine!

Roxana

Mergi la inceput

Pentru o viitoare mamica fericita un sincer La Multi Ani insotit de toate urarile mele de bine! Draga Flori, stiu ca cel mai frumos cadou pe care ai fi putut sa il primesti e deja pe drum , asa ca nu imi mai ramane decat sa iti urez o aniversare minunata inconjurata de cei dragi! Flori, sa te bucuri de sarcina si te asteptam de Anul Nou cu multe poze, ca sa vedem chipul unei mamici fericite, ce isi tine pruncul mult-dorit in brate! La Multi Ani!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Flori,La multi ani!!!

Va doresc multa sanatate si fericire tie si familiei tale, alaturi de minunatia ce se afla in burtica ta!

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani fericitzi, FLori!

Toate gindurile bune, sarcina usoara si bb sanatos! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Roxi,Dana,Andreia:va multumesc mult mult pentru urari Sunteti niste dragute si va iubesc muult!

------------------
Flori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Alex:acum am citit....Imi pare tare rau...Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau!

------------------
Flori 17+

Mergi la inceput