Vrancea(20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

DidiAlex...imi pare rau. Sincere Condoleante!Odihneasca-se in pace tatal tau.

Andra...mai ai putin.Nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos.

De la mine nu sunt vesti prea bune.Am facut operatia laparoscopica in urma careia mi-au gasit si endometrioza.Partea buna este ca e o forma minimala .In urma interventiei mi-au cauterizat ce au gasit acolo ...m-au trimis acasa fara nici un tratament si mi-au zis ca pana la sf. anului sa mai incercam asa.Daca nu se intampla minunea sa merg iar la ei.

Ptr cine vrea poze din Egipt gaseste in semnatura mea.

Va pup pe toate si numai bine va doresc.

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor!

Incep prin a ura Floricelei noastre frumoase multa sanatate, sa fie fericita si sa aiba o viata plina de bucurii! La multi ani iubita!
Ce iti face burtica? Nu ne-ai mai zis...totul ok, da? Ati aflat ce e? Vad ca ai deja 17 saptamani. Cum te simti?

Alexandra, condoleante si multa putere sa mergeti mai departe, tu si fratii tai dar si mama ta! Sunt convinsa ca tatal tau a fost un om extraordinar, are urmasi care ii seamana.

Danutza, imi pare rau sa aud de endometrioza dar acum ca ai descoperit in sfarsit exact ce ai poti sa stai mai linistita. Am o prietena care a ramas insarcinata la cateva luni dupa operatie si am inteles ca aici pe DC sunt f multe fete care au trecut peste acest hop cu bine. Mai ales ca zici ca era o forma usoara la tine..Doamne ajuta acum sa fie totul ok si pana vine Craciunul sa ne anunti ca ai bebe la purtator! Vreau sa te las in locul meu, grabeste-te!

Roxi, Daniela, Simo ce mai faceti?

Andreia, vacanta placuta in continuare, sper ca nu v-au afectat inundatiile recente.

Noi avem data probabila luni, pe 28, deci fara azi mai sunt 4 zile, desi beba e coborata, gata de lansare. Am fost la spital luni si ma lasa pana luni ce vine cand vor sa imi indeparteze membranele, sa stimulam cumva inceperea travaliului. La maxim 10 zile dupa luni imi fac inducere dar eu sper sa nasc natural si sa nu ajung pana acolo. In fiecare zi ma trezesc si incep sa sper ca poate azi...mai ales ca burtocul e greu si abia ma mai misc. Sper sa vin cu vestea buna cat mai curand!

Va pup pe toate, aveti grija de voi, numai bine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTZI ANI!!!! Floricel...

scuze de intarziere

toate visele tale sa devina realitate

ati ales numele..am si io pasarelele mele [hip]

Danutza, tu sigur preei stafeta de la Andrutza sau Prixi..ati vazut cum facem trecerea lin pe aici.

Andra, da-mi te rog si mie un numarul de telefon..sigur ti-ai schimbat ID-ul de mess ca nu mai esti online

Fetelor, nu am vrut sa va intristez, nici induiosez numai v-am scris cum eram atunci pe 17. Tatal meu a fost mandru si multumit de viata pe care a avut-o, de tot ceea ce a realizat. S-a stins rapid, pt ca nu a zacut 1 zi din viata. Ne servesc parintii astia ai nostri niste lectii de la inceput pan' la sfarsit. Si, n-a pus sa ii spuneam ca nu il vom plange. Asa ca incerc sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Salutari fetelor, ce mult ma bucur ca am gasit forumul , ce dor imi este de Focsani . Va tuc pe toate tre sa plec la munca.

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Salutare fetelor! Am intrat pe fuga sa va fac cunostinta cu Theo, care s-a grabit si a venit pe lume vineri, 25 iulie 2008, la 8.32 dimineata.
Elena Theodora

Va pup, am sa revin cu povestea nasterii cand am timp s-o scriu.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Andraaaaa, doamne, ce comoara ai tu acolo! Sa va traiasca printesa, sa fie fericita si sanatoasa! Felicitari la amandoi si ma bucur foarte mult pentru voi! Intr-adevar se poate poate spune ca la voi un vis a devenit realitate!

E superba Theodora si ce de-a par are! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost, asta cand o sa mai ai timp ...

Pupicei la bebelina si voua toate cele bune! Sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Andra ,felicitari!Ai o minunatie de fetita...este superba.Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si multa,multa sanatate!
Astept sa ne povestesti mai multe...

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Woooow Andra Ce minunata e micutza voastra. Felicitari mamico si taticule!!!!!

ma duc sa

Mergi la inceput

Va multumesc mult, am pus aici povestea noastra

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Andra..motanikulr F E L I C I T A R I !!!Nu mai stiu de ceva timp nimic de tine, nici un e-mail..nu ai mai dat nici pe mess nu te-am mai vazut.
Ai o fetita superba!!
Felicitari si sa fie sanatoasa si tot binele din lume vi-l doresc!!
Crisa

http://tt.lilypie.com/5ygUm4.png

Mergi la inceput