Vrancea(20)
Raspunsuri - Pagina 9
flori76 spune:
Andraa,felicitari mamico!!!Sa va traiasca Theo cea frumoasa si brunetica si sa va aduca numai bucurii!!!
-----------
Noi am fost azi la eco si o sa avem un baietel!!!Suntem tare-tare fericiti.Nu mai spun ca de sambata a inceput sa miste si traiesc niste clipe absolut magnifice
Va pupic si numai bine.
------------------
Flori 18+
motanik spune:
Buna fetelor! Am intrat sa va multumesc inca o data pt urari si sa va doresc sa fiti la fel de fericite ca mine.
Floricelule, ma bucur tare pt tine, tu ai avut de asteptat cu mult mai mult decat mine si abia astept sa ne arati si noua minunea ta. V-ati gandit deja la nume?
Crisa, ce mai faci? Asa e, n-am mai vb de atata vreme...Cum merg lucrurile la tine? Sper sa se intample cat mai curand minunea, ia-ma exemplu ca se poate!
Va pup, weekend frumos!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
helbi spune:
Andra, abia acum am vazut minunea ta si am citit povestea voastra!
Sa va traiasca Theo, safie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata! E f. frumoasa!!!!!!
Tu cum te simti? V-ati intrat in ritm? Toate gindurile noastre bune!!!!
Salutari tuturor fetelor si concedii frumoase!
CrisaS spune:
Motanikule...la mine stau pe loc lucrurile , in ceea ce priveste bebe:( asta e...in schimb merg lucrurile pe celelalte planuri..ma gandesc ca poate nu m-o lasa Dumnezeu fara copii.Cat e credinta si speranta inca sant linistita..cand se duc si variantele astea atunci incep sa ma ingrijorez:)
Numai bine la vrancence,
Crisa
http://tt.lilypie.com/b2dim4.png
helbi spune:
La multzi ani, Roxana!
Sa fii sanatoasa, iubita is fericita si tot ce itzi doresti, atit pe plan personal, cit si profesional, sa ti se implineasca!
Si pt Lorena si Carmenp, care si-au serbat ieri si acum 2 zile, ziua de nastere, aceleasi urari!
Flori cum te simti? Ce face bb? V-ati decis la nume?
Andra, ce face bb Theo? Dar tu?
Simo, Alexandra, Dana, Petro si restul
Noi suntem bine, am terminat adoua sapt. de scoala din clasa a 3-a. In rest, nu prea avem nouati.
We placut tuturor!
dana n. spune:
La multi ani, Roxana!
Multa sanatate si sa ai parte numai de impliniri!!!
Pup toate fetele!
------------------------
Albume foto
ligeea spune:
buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un anunt in ziare locale -doresc sa angajez o bona interna , in Bucuresti , am dat anunt in ziare din Bucuresti si majoritatea candidatelor sunt din provincie asa ca ma gandesc ca as avea mai multe telefoane daca dau anunt in provincie .
Pot plati prin mandat online (posta ) sau cu OP
Va multumesc pentru orice ajutor acordat
motanik spune:
La multi ani Roxi, multa sanatate si multa fericire!
Ce faceti fetelor? Noi avem 26 zile si un kilogram in plus de la nastere pana acum, e o grsuna, o mancacioasa, e activa si mai face scandal cateodata dar in mare e cumintica, n-am de ce sa ma plang.
Floricelule, cum e burtica?
--------------------
helbi spune:
La multzi ani, Simona!
Sa fii sanatoasa, iubita is fericita alaturi de familia ta minunata!
Pupici la toti de la noi 2.
motanik spune:
La multi ani Simonelule, tot ce-ti doresti sa devina realitate!
Ce faceti fetelor? V-am adus niste pozici www.dropshots.com/lari_breahna#date/2008-08" target="_blank">aici
--------------------