Vrancea(20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

cineva din adjud pe aici?

scuzati intrarea...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by motanik
Petro, ptiu sa nu o deochi, ce cuminte sta ea acolo si cum accepta papa. Bravo, ai deja o domnisoara mare! Pun pariu insa ca te intrebi cand a crescut asa repede...nu?

Daaaa, inceputul diversificarii a fost ff bun ... acu' insa ne-am cam impotmolit ... adica parca nu mai mananca asa bine. Fructele, din start, nu. Cu ff mare chin reusesc sa i le dau amestecate cu iaurt ... iar restul, legume, carnita, branza, peste ... mancam, dar nu asa cu pofta. Si asta doar de vreo 2 zile. Ca pana acum le lua bine. Am zis ca o fi de la caldurile astea ... au venit deodata dupa o lunga perioada de ploi, o fi de la dintisori ... altii, poate or sa ii iasa ... o fi ca are si ea perioadele ei ... Oricum, e bine, nu ma vait.
Intr-adevar trece ff repede timpul ... si tu mai ai putin pana la intalnirea cu prntesa ta. Bafta!
Ce graviduta senina si surazatoare esti!!!

andreia - . Tu parca te mai intalneai cu enn, nu? Salut-o din partea mea si transmite-i pupici la pitici! Stiu ca e ff ocupata si nu cred ca are timp de net ...

desiree - nu sunt din Adjud ...

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Petro, sa stii ca au faze is faze, asa ca nu te alarma ca nu-tzi maninca bine acum. Pe caldura, important e sa bea sa nu se deshidrateze. Daca nu pierde in greutate vizibil, atunci, lasa ca isi ia cit i-i trebuie. Daca i-i e foame, tipa ea:-)))
I-i transmit salutarile lui Enn!

Noi sa imbratisam pe toate si va dorim o vara frumoasa! Pe curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

andreia - da, pai nu ma preocup asa tare pt. ca vad ca Silvia e bine, vioaie, nu a scazut in greutate, bea apa si laptic bine ... cred ca e numai o perioada ...

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit dragi prietene!
Dupa ceva vreme apuc si eu sa-mi trag sufletul si sa trec pe la voi cu gand sa vad ce mai faceti. Am citit cat de mult am putut din urma si nu am cuvinte sa va spun cat de tare ma bucura vestile.

Flori draga, in primul rand felicitari! Cu intarziere dar cu cel mai mare drag iti doresc sarcina usoara si sa ai un pui sanatos. Ma bucur foarte tare ca s-a implinit dorinta ta cea mare. Inteleg ca te-ai mutat in tara: sa fie intr-un ceas bun! Ce grozav ar fi sa ne si vedem!

Motanikule drag asa m-a impresionat filmuletul pus de tine! Doamne, e o minune ce ai tu in burtica! Sa vina sanatoasa pe lume Teodora si sa stii bine ca dl. Tudor abia asteapta sa o cunoasca. Inteleg ca si dinspre tine sunt sanse: nu ai renuntat la gandul intoarcerii in tara. Nici nu stiu daca sa ma bucur pentru voi sau sa-mi fac griji pentru re-acomodarea in muntele de lucruri nu tocmai la locul lor de pe aici. Dar, slava Domnului, nu ne tine nimeni legati pe loc si cand ne vine ideea putem sa ne vedem de drum. Stiu ca este ceva mai greu acum la sfarsit de sarcina si cu greutatea, si cu rabdarea...dar mult a fost putin mai e si apoi o sa-ti vezi minunea crescand chiar sub ochii tai!
Petro sa va traiasca minunatia! Tare mult mi-au mai placut pozele! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Andreia te astept cu drag in tara si daca iti faci un picut de timp, te rog da-mi un semnal si hai sa ne vedem! Mi-e tare dor de tine si de Bia!

Alex mamica frumoasa de baieti voinici...mai, mai ce mai trece timpul! Parca mai ieri vorbeam de burtici si uite-ne acum cu nazdravani in toata regula. Te pup cu drag!

Ei, cat despre noi, Ruxi a terminat gradinita (mai exact astazi e ultima zi in care mai merge acolo), iar de la toamna scolarita incepe clasa I. Aici sunt cateva imagini.
Cat despre dl. Tudor ce sa va spun... e o mare figura. La 1 an si 5 luni vorbeste de nu-ti vine sa crezi. Il invata Ruxi poezii, spune povesti (in cuvinte putine dar le spune), adevarul e ca le da clasa tuturor copiilor din parc la cate stie. Ei, evident ca sunt tare mandra ca o mama ce sunt, dar chiar e foarte tare pustiul. Si e vesel, nevoie mare. In fiecare seara abia astept sa plec de la munca si sa ajung acasa sa ma joc cu ei. De, am dat in mintea lor.

Va pup pe toate si va doresc toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

am lipsit o perioada de pe acest topic.mai fac o incercare; am avut impresia ca nu sunt binevenita.voi va stiati si eu eram in plus.....poate este o parere gresita..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

daniela - stai linistita ca nu e din cauza ta ... asa e la sb asta, are perioade cand e activ sau nu ...

flori - am mai citit pe la alte subiecte ca esti bine, tot cu greturile ...

motanik - cat mai ai? Sau ai nascut deja

sim -

roxi - nu a mai dat de mult pe-aici ... cand mergeti acasa?

Noi suntem bine, ne pregatim si noi de vacanta ... mai sunt 2 sapt.

Aceeasi Marie, cu alta palarie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

daniela - sorry de ce? MI-ai raspuns mie?

Aceeasi Marie, cu alta palarie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Petro, noi plecam acasa pe 6 august si vom sta pana pe 24...Voi pana cand stati, ca am citit ca plecati peste 2 saptamani...

Noi suntem bine, imi pare rau ca nu am mai intrat, dar nici nu aveam mare lucru sa va povestesc. Serviciu, in we iesiri cu amicii, ba la o bere, ba la un bbq...

Cred ca dupa vacanta, ne vom aduna mai multe si vom sta mai mult la vorba! Asa ca pana atunci, va urez la toate sa aveti parte de o vara frumoasa, sa va simtiti bine in familie si sa va creasca puii mari si sanatosi!

Mota, ma gandesc la tine si sper din tot sufletul sa ai o nastere usoara si fie ca bebe Theodora sa fie tare cuminte si mancaciosa!

Pupici la toata lumea si sa ne auzim cu bine!

Roxana

Mergi la inceput