Vrancea(20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutari!

Suntem si noi pe aici.Ne pregatim de concediu.Pe 12 iunie plecam intr-un circuit in Egipt.Vom fi 2 zile la Cairo, o saptamana
croaziera pe Nil, si 3 zile in statiunea Sharm El-Sheikh.
Ne vom intoarce pe 24 iar pe 26 am programare la spital ptr laparoscopie.Sa vedem ce vor gasi atunci.

Cam astea sunt noutatile noastre...
Voi ce mai faceti?

Pupici!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ce super Danutza! Vacanta placuta, poate n-o sa mai ai nevoie de laparoscopie dupa croaziera, cine stie

Noi crestem si busim in burtica de numa' dar nu mai avem decat vreo 50 si ceva de zile de stat la cuptor si gata.
Flori, ce faci, cum te simti? Da-ne vesti!

Pupici la toata lumea!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutari,

Andra, cum sunteti?
Flori, tu cum te simti?

Dana vacanta placuta!

Mergi la inceput

Salutari, salutari, dar tu doar intrebi? De tine nu zici nimic? Ce faci, ce fac baietii?

Eu am implinit 34 saptamani, burtocul a crescut peste noapte intr-un imens dovleac de abia ma misc, dar trag speranta ca n-o mai fi mult si vine mandra pe lume si o sa fiu cea mai fericita mamica.

Ce faceti, vranceni, unde sunteti? Va doresc saptamana frumoasa si linistita si va astept la taclale.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

am mai scris odata acu 1 ora si vaz ca am muncit dejeaba ..hmm

Asadarnoi suntem in ritm, Robert nu a racit toata iarna dar a racit pe 01 iunie, febra de duminica pan' joi.
David merge, umbla peste tot, nu e asa stabil ca frat'su scotoceste aduce kiloti si ciorapi la cererea lu Robert.

Robertzel e mare, asa spune el, vb bine in ambele limbi, am musafiri de ai lui, cu tot cu mamici, il duc la inot,
in ro vom fi la sf. de iulie

Floricel te-ai mutat definitiv in ro???? dece de cand????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salutare si de la noi!
Am cam lipsit,am fost pe drumuri cu intoarcerea in Romania,apoi pana ne-am pus net acasa...
Suntem bine,maine intram in 12 sapt si chiar vreau sa mergem la un eco sa vedem ce face bb(am asa emotii inainte de eco,de n-ati vazut).
Da,Alex,ne-am mutat acasa.Noi vroiam demult sa facem pasul asta,dar nu prea aveam motivatie.Acum bb ne-a motivat:ne dorim din toata inima ca bb sa creasca alaturi de bunici,matusica,unchi,verisor...Nu ne-am fi simtit deloc in largul nostru sa stim ca bunicii il vad pe webcam sau in poze...Asa ca,iata-ne acasa si deocamdata suntem tare tare incantati!

Andra,nu ne arati si noua poze cu burtica?Hai ca putin mai este si-ti tii minunea in brate!Doamne,ce trece timpul..Parca mai ieri citeam vestea ca esti gravidutza...

Danuta:asa cum zice si Andra,poate da Domnul sa nu mai fie cazul de laparo.Iar daca totusi o sa o faci,sper ca apoi sa apara bb cat mai repede.

Pupici tuturor.

Flori 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Nu ne-ati uitat, nu? Daca da, sa va improspatam memoria . Noi suntem mari, crestem si abia asteptam vacanta ...

flori - ma bucur pt. voi !!! Si stati la Odobesti sau la Focsani?

Poate ne intalnim atunci la vara ... si cu roxi ...

Revin, ca ma cheama datoria de mamica ...

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Flori, sa fie intr-un ceas bun reintoarcerea1 Te felicit pt decizie! Chiar si numai don motivele expuse de tine, si nu veti regreta intoarcerea. Eu, de cite ori imi amintesc cum ma ruga tata sa ma intorc, ma trec fiori pt ca....el nu e mai e de 4 ani. Si, traiesc cu regretul ca, daca ma intorceam, se bucura si el de Bianca in ultimii ani de viata. Sia cum stau si tot refrectez si tot cochetez cu intoarcerea si..inca nu pot lua decizia! Poate la anul.....

Pet, ma bucur sa o revad pe Silvia mare si grasunica!

Andra, las ca mai e un pic si vine bb Theo!
Dana cred ca e in Egipt..asa ca, vacanta placuta si..."roditoare":-))))

Alexandra, deci David deja umbla?! Ce a trecut timpul....

Roxi, te pup! La fel si pe Sim!

Noi mai avem 2 zile is terminam clasa a 2-a, iar simbata plecam spre tara! Am asa un sentiment ciudat....asa mi se intimpla mereu, si cind plec spre RO si cind ma intorc:-(((((

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Flori, sa va fie de bine! Ai scris motivele pt care si noi vom lua aceeasi decizie dar la anu' dupa ce termin concediul maternal aici si luam cetatenia.
Ma bucur ca esti ok, sa ne arati si noua ecografia! Ia zi, ce ai in burtica, baietel sau fetita? Ca trebuie sa simti tu ceva..

Iaca o poza cu burtoiul meu acum vreo 2-3 saptamani click aici dar pe zi ce trece e si mai mare si fata se suceste pe toate partile si eu vad burta cum fuge de colo-colo. Deja m-am apucat de spalat din hainute si tb sa pregatesc si geanta de spital, am ceva emotii dar abia astept sa imi tin minunea in brate.

Andreia, cat stati in .ro? Vacanta frumoasa si sa va distrati amandoua!

Petro, ptiu sa nu o deochi, ce cuminte sta ea acolo si cum accepta papa. Bravo, ai deja o domnisoara mare! Pun pariu insa ca te intrebi cand a crescut asa repede...nu?

Alex, felicitari pt Robert vorbaretul, cred ca esti tare mandra de el. Imediat o sa-l invete si pe David tot ce stie, ia sa vezi. Pozici ceva sa mai vedem si noi frumosii?

Numai bine tuturor, weekend frumos!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Anda, hai ca nu-i asa mare burtica. Am vazut azi 2 burtici......wow,.........mari rau si nu erau lasate, semn ca mai vroiai inca puiutii la incubator:-)))

Noi stam pina in 18 iulie in tara.
Pt ca maine nu cred ca mai intru, va urez la toate de pe acum o vara frumoasa, iar daca intre timp apare bb Theo, sa ai o nastere usoara si o bbita sanatoasa!

Mergi la inceput