Vrancea(20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am vazut si eu cele 2 filmulete. F. frumoase! Dar al doilea cum e facut? A filmat Lari cind erai la control?
Multa sanatate in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Va pup fetelor si multumesc pt aprecieri!

Al doilea filmulet (gasit la youtube in profilul meu, nu am pus link si catre el aici) e de la clinica, in pachetul pe care l-am ales am primit un cd cu 23 foto si un dvd cu 15 min de inregistrare din care am putut converti in format compatibil numai 5 si ceva.

Numai ca n-a vrut sub nici o forma sa lase manutzele jos desi am miscat burta la greu, si eu si sonografa. E timida!

Ce faceti, cum ati petrecut weekendul?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Super dragutz! Frumoase amintiri si sa vezi ce surprinsa va fi, mai mare fiind, cind se va vedea. I-am arat-o Biancai:-)) Nu-i venea sa creada ca asa arata un copilas la mami in burtica, si ce pozitii avea:-))) F. ginditoare!!!!

Noi am fost vineri in Heidelberg, simbata Bianca la o onomastica la Aligator Farm, si au "mingiiat" serpi si aligatori:-)) si ieri intr-un parc unde au fost organizate fel si fel de jocuri pt copii, de la catarat pe zid la stropit cu furtunele:-) A fost frumos ca a fost si soare in toate zilele astea libere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Petro, e o scumpa printesa ta! Si am constatat ca a crescut foarte mult de cand am vazut-o in poze ultima oara...E o adevarata strengarita! Pupici si toate cele bune!

Andra, ce filmulete frumoase! Sa fiti fericiti si sa aveti o bebitza sanatoasa si mancaciosa....In curand o veti strange in brate! Incredibil cat de repede trece timpul... Iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara si fara dureri!

Flori, cum te mai simti?

Andreia, foarte frumos program ati avut in we asta lung...Cred ca Bianca a fost super-incantata! Si chiar erau aligatori adevarati acolo??? Asteptam sa ne povestesti mai multe!

Fetelor, eu nu am alte noutati...Profitam si noi de vremea frumoasa, iar in rest ne facem planuri pentru la vara, acasa...

Inchei acum, ca mi s-a terminat pauza...Va doresc la toate o zi frumoasa si pe curand!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Katalina,La multi ani!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunata ta familie!!!

Te mai asteptam pe la noi.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

La multzi ani, Katalina!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!

Flori, Andra, cum va simtiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La multzi ani, katalina!
fetelor, am o mare rugaminte la voi poate ma puteti ajuta caut urgent femeie pentru ingrijire bolnav 64 ani internat la spital in focsani. a avut avc, nu este paralizat doar ca acolo este necesar insotitor non stop iar maica`mea singura nu se descurca. multumesc.

Mergi la inceput

La multi ani Cata!

Ce faceti fetelor? Gata weekendul... Ce planuri aveti?
Noi toata saptamana am cam bolit, de joia trecuta nu m-am simtit bine si vineri am ajuns al urgente, nu puteam respira bine si e posibil sa fi avut o infectie pe trahee, nu mi-au dat antibiotice pt ca au zis ca nu pare ceva f serios...asa ca toata saptamana m-am chinuit cu respiratia. ACum sunt mai binisor. In rest beba se zbenguie toata ziulica, ma intreb cand doarme si ea

Va pup, sa aveti weekend frumos!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Andra, multa sanatate si ai griaj de beba:-)

La noi, Bianca merge maine la o onomastica (a inceput seria aniversarilor de mai-iunie:-)), iar duminica mergem al piscina.

We placut!

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor?

--------------------

Andra

Mergi la inceput