Vrancea(20)
Raspunsuri - Pagina 3
motanik spune:
quote:
Originally posted by motanik
Eu sunt din Dambovita si initial am ajuns la subiectul asta din dorinta de a vorbi despre Focsani
Am scris deja. Din pacate eu nu stiu cand o sa mai ajung prin Focsani, la anu' planuim sa ne mutam inapoi in Romania si pana ne stabilim acolo, ne acomodam...e an pierdut. Poate peste 2... Sanatosi sa fim si cand va intalniti sa va ganditi si la mine!
--------------------
Andra
pet.cost2005 spune:
daniela - locuiesc aproape de Milano ... la 30-40 min. Noi venim acasa in vara, la sf. lunii iulie, si cu siguranta vom merge pe la Lepsa/Tulnici. Voi unde mergeti la Lepsa, aveti un loc anume? Mai tinem legatura ... sigur ca vreau sa ne intalnim ...
Petronela si Silvia
porcusor si www.sacrescmare.com/animalut-biancaneve" target="_blank">maimutica
daniela6 spune:
noi nu avem un loc anume. nasul meu are o vila la Gresu.
ar mai fi o varianta cu focul viu. spre rusinea mea eu nu am fost acolo.............
tb numai sa facem cumva sa stabilim o data...eu pot...dar tb sa-si ia si sotul concediu. asa ca daca stii precis o data cand veniti ar fi OK.
daniela6 spune:
motanic, iarta-ma scumpo ca am uitat.........is dusa................
eu tare vreau sa va cunosc pe toate.
am vacanta luuuuunga si mult timp. imediat ce termin scoala merg la mare si dupa vin in vrancea. in august merg sa-mi dau gradul la cluj.......va dati seama ce chef am de invatat........sper sa fie bine..........
pet.cost2005 spune:
Neata !!! Si o
Va prezint o strengarita .
Petronela si Silvia
motanik spune:
Am pus povestea noastra in cateva poze pe un filmulet (cu sonor!): http://uk.youtube.com/watch?v=bGxSguF02Z0
--------------------
Andra
dana n. spune:
Salutare!
Revin si eu...prietena mea a plecat astazi impreuna cu bebe.Ne-am simtit bine... dar daca ati vedea cum arata casa mea...ca dupa uragan.
Petronela,superba printesa ta!!!Este tare dulce!
Andra,am vazut filmuletul.M-a impresionat pana la lacrimi!Multa sanatate si fericire va doresc!Mai ai putin si iti strangi minunea in brate!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;