Vrancea(20)
Raspunsuri - Pagina 2
DidiAlex spune:
Floricel, Felicitari puiule!!!!
mi s-a facut pielea de gaina cand am citit.
acu 2 ani vestea asta o primeam de la sim.
sa fie totul usor camult ati asteptat
flori76 spune:
Merci mult,Alex! Sa dea Domnul sa fie totul bine,ca asa e...mult am asteptat minunea asta.
Flori
pet.cost2005 spune:
daniela - sotul e de prin partile alea (Tulnici) si abia astept vara sa mergem la socri ... sunt si eu fff fascinata de zona aia... o cunosteam dinainte de casatorie si tot fascinata eram. Acum, cu atat mai mult ca avem la cine merge si unde sta ... Eu sunt din Focsani.
Te-am intrebat si in urma ... ai avut de-a face cu STF-ul?
Ce predai? Cati ani ai? Sper ca nu te deranjeaza mini-interogatoriul meu ... e doar din curiozitate si sa ne cunoastem ...
Petronela si Silvia
porcusor si www.sacrescmare.com/animalut-biancaneve" target="_blank">maimutica
daniela6 spune:
nu ma deranjeaza deloc interogatoriul................
predau informatica, dar ma ocup si de arta.am 30 si...........sa spun sa nu spun..................
nu stiu ce inseamna STF?............
tot pt a ne cunoaste.............am un baiat. e mare.vad ca voi aveti piticuti........ma simt batrana. imi pare rau ca nu am avut curajul sa aduc pe lume mai multi copii, dar am cam 700 de bucati in fiecare an. asa ca....
flori 76. te salut si pe tine. te superi daca iti cer amanunte despre tine? am vazut albumul tau. e fff frumos.
pet.cost2005 spune:
daniela - Studioul de Televiziune Focsani (a lui Vatasoiu) asta inseamna ... deci nu esti tu daniela de care zic eu .
Flori parca zicea ca o cunoaste ... oare ce o mai fi cu ea, pe unde o fi (daniela)...
Eiii ... daca esti inca la 30 ... atunci e bine, nu ai schimbat prefixul ... eu is la 33 .
Sa iti traiasca baiatul si cei 700/an de care zici ... predai la liceu?
De cat timp esti plecata din VN? Si ce anume arta ... aia de care te ocupi, ce faci, mai exact, pictezi, fotografiezi etc?
Hai ca te-am stresat destul ...
Petronela si Silvia
daniela6 spune:
ce stres.............nici vorba............sunt asa de fericita sa fiu cu voi.............
pai nu am cum sa fiu la TV in Focsani pt ca eu locuiesc in Baia Mare.
de 14 ani sunt acolo..........
ar fi minunat daca flori m-ar cunoaste, insa ma tem sa nu fiu dezamagita.........oricum eu sper sa ma intanlesc cu voi la vara in vrancea. veniti nu?
am o idee: flori eu sunt cununata de fam Taranciuc, poate ca asa o sa-ti dai seama daca ma cunosti........
am predat la liceu si inca la cel mai prestigios din maramures,dar din pacate era in sighet am plecat de acolo pt ca era prea departe
acum sunt in BM, la o scoala fff moderna.
arta.si pictura si fotografie.
uite iti dau o adresa de pe Art Line ca sa vezi cateva lucrari.
http://pictura.artline.ro/Daniela-Nedelea-Prezentare-artist-1-1939.html
lucrez la un blog, unde pot sa scriu mai multe despre mine, dupa ce il termin va anunt
pet.cost2005 spune:
daniela - pai si eu is plecata de vreo 9 ani din Ro, iar de la STF de vreo 12-13 ...
Si cum se impaca informatica cu arta? Ca dupa mine e cam mare diferenta ... frumoase lucrari! Eu sunt pasionata de fotografie, da' la nivel muuuuuuult amatorial, nu arta ...
Petronela si Silvia
daniela6 spune:
aparent greu...........
pai......de luni si pana vineri cat tine scoala nu desenez nimic..........eventual fac fotografii. vineri sambata si uneori duminica pictez.
dar iarna asta nu prea am pictat. eu nu pot daca nu am lumina suficienta. desi stilul meu este pop-art.
am lucrat la un proiect pt scoala si chiar am castigat.pt cariera mea e bine.
acum ,in vacanta am inceput iarasi sa muzgalesc cate ceva.
referitor la fotografii.nu pot sa ma laud ca sunt profesionista. in primul rand ca am un aparat digital obisnuit, nu profesional si asta ...chiar conteaza.....il port aproape mereu in geanta si am avut destule aventuri legate de asta. m,a refer la fotografiat.
pet.cost2005, unde anume in Italia locuiesti?
eu am 7 verisori in Italia.
motanik spune:
Daniela, esti foarte talentata, bravo!
Ce faceti fetelor? Gata, weekendul bate la usa.. Noi avem liber si luni, prima si ultima luni din mai sunt mereu libere aici. In seara asta ne vin prietenii din Spania si o sa colindam in weekend si maine ajung si la clinica pt ecograful 4d, o sa avem si filmulet cu beba, sper ca cel tarziu luni seara sa-l am urcat pe youtube si sa vi-l arat si voua.
Va pup!
--------------------
Andra
daniela6 spune:
motanic multam....si distractie placuta.
tu de unde esti?
nu vreti sa organizam o intanlire in aceasta vara in vrancea?
nu va este dor de judetul nostru frumos?
la munte spre ex. la Lepsa?