Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by bb_yasmi
UPSSSS at nu il mai fac pe al doilea....

Hai mey...poate ca al doilea va spune prima oara "tata" ...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

la cat mai multe lunitze (ani!!) in continuare!! woowww super fain arata tortul!!!
multa sanatate la amandoi pici.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andra Bea inca nu sta in fundik,dar caruciorul se poate lasa si jos de tot.Asta e bine la el.Il fixezi cum vrei.Asta este.http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=760

Noi nu purtam babetica,numai cand papam,dar atunci degeaba o purtam ca la sfarsit avem mancare si in nas si in cap si in urechi..

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

ramo, caruciorul asta am vrut si eu sa il iau initial, dar apoi mi s-a parut cam mic pt iasmi... aaa si inca o chestie: eu am vrut sa il cumpar cel cu minnie pe el (care e exact la fel, doar ca are o minnie pe el si platesti pt marca disney in plus), asa si la miniblu era 450 ron iar intr-un magazin obisnuit l-am gasit cu 250 ron....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

gata ma retrag si eu sa imi termin papica!! maine vrem sa mergem la baile felix cu pitica!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ramo, caruciorul asta am vrut si eu sa il iau initial, dar apoi mi s-a parut cam mic pt iasmi... aaa si inca o chestie: eu am vrut sa il cumpar cel cu minnie pe el (care e exact la fel, doar ca are o minnie pe el si platesti pt marca disney in plus), asa si la miniblu era 450 ron iar intr-un magazin obisnuit l-am gasit cu 250 ron....

Daaa,cel cu Disney era cam 4 milioane.Eu asta l-am luat cu 230.Dar pt noi nu este prea mic,ca noi suntem micute.
Distractie faina la Felix si vreme frumoasa.

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ramo, te superi daca te intreb cat ai dat pe el? Ce ma enerveaza astia de la miniblu ca nu pun preturile pe site...

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

andra preturile de la miniblu ti le pot spune eu: cel ca si a lu' ramo era 250 ron iar cel cu minnie 450 ron.

Mergi la inceput

Miha uauuu,tort de portocale!!!!Preferatul meu!!!De cand n-am mai mancat.La cat mai multe lunite!!!!Sa fiti sanatosi!!!!!!!

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by SufletDInger

Aralia, ce fel de borcanase folosesti, sunt speciale? Cand le dezgheti? Pentru cate zile le faci?

Eu ii fac papa odata pe saptamana, pun piureul rezultat in borcanase de la Hipp sau caserole mici (am cumparat unele speciale mici care merg la microunde) si ii dezghet mancarea la microunde chiar inainte de a-i da sa pape. Nu as avea timp sa-i gatesc in fiecare zi, la mine zilele sunt prea scurte!
Si e buna papa, ca intai am gustat eu.
Daca te gandesti ca e nasol sa pape aceeasi mancare o saptamana intreaga, am solutia si aici: fierbi legumele, apoi le pasezi separat si amesteci cum vrei, jumate cartof, jumate morcov sau alte combinatii. Eu de duminica ii bag si cartofior si asa o sa fac, diverse proportii amestecate.
Uleiul nu-l pun la gatit, pun dupa ce am incalzit mancarica cateva picaturi si amestec. Tot atunci pun si Vigantolul...
Si Zymafluorul il pisez si il pun in piureul de fructe. Asta il fac intotdeauna proaspat, nu se poate congela!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Multumesc pentru raspunsuri Ramo si BB!

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput