Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

la multe lunite pt alesia de sheri, Yasmi de BB si george de RGE.pupici de la Stefanut care va asteapta la o felie de tort de fructe, facut de mama lui..care mai nou se specializeaza in torturi..
eu care-s paralela cu dulciurile..la facut...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by SufletDInger

RAMONELLA, frumoasa printesa ta, am admirat-o in poze. Fotogenica draga de ea.

Eu tot nelamurita ca de obicei. Eu trebuie sa-l tin pe Alexiss in casa cu barbetica ca altfel e leoarca pe piept si mi frica sa nu raceasca. Eu n-am vazut in poze ca au barbetica copiii vostri decat la masa. Voi v-ati confruntat cu scuipaceala si cat a durat?

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

buna idee mi-ai dat cu pusul babeticii sa nu raceasca... chiar nu ma gandisem; ce-i drept obosisem sa-l schimb de 5-6 ori pe zi... aa cu baveta e mai usor.

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna seara!
Aralia, multumesc de raspuns. Buna idee cu gatitul pt o saptamana, adevarul ca e cam greu cand sunt singura sa fac si papa si cu el in brate. Sper sa gasesc si eu pe aici caserole pt microunde.

ram0nela, transpiram toata pana il schimbam si eu de cateva ori pe zi, iar el saracutu plangea de mi se rupea sufletul. Inainte cand imi vedeam cunoscutii ca tin toata ziua copiii cu babetica comentam in sinea mea, acum ma cert pt ce am gandit atunci. N-am ce face, am incercat fara si ...pfff...se uda rau de tot.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

Si Zymafluorul il pisez si il pun in piureul de fructe. Asta il fac intotdeauna proaspat, nu se poate congela!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

Aralia, pt ce e Zymafluorul ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ram0nica
Aralia, pt ce e Zymafluorul ??

Pentru flourarea danturii lui bebe.
Aralia,ai fost la stomatolog si ti le-a recomandat sau e sfat de la pediatra?

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna seara si HRISTOS A INVIAT!!!!
V-a fost dor de noi? noua ne-a fost de voi.
Din pacate nu am mai reusit sa intru sa va urez toate cele inainte de Paste pt ca am fost prinsa cu pregatirile de plecare la tara. A fost prima noastra iesire cu bebe (ma refer prima iesire cu noapti dormite in alta parte). Eram putin emotionata. Mi-era teama sa nu se dea peste cap mai ales ca familia sotului meu este f f numeroasa. A iesit super bine. Prima noapte Matei a dormit de la 22.00 la 9.00 dim fara intrerupere. Nu mai trecusem prin asemenea experienta. S-a repetat si a doua noapte. Ziua dormea destul de mult in carucior in curte. In rest, radea la toata lumea. De cand am sosit in Buc doarme noaptea de la 22.00 la 6 dim fara intrerupere. la 6 mananca un bibe de laptic si mai doarme pana la 8-9. Ce bine ar fi sa ramana asa!!!
In rest ne laudam cu din ce in ce mai multe incercari de a o lua de-a busilea, rostogoliri frecvente, sunete noi, palme lui mama, varsat castronasul cu legume . incercari nenumarate de a se ridica singurel in fundulet din pozitia pe spate. E f ambitios. Azi a stat singurel in patut si s-a jucat cam o ora. Este din ce in ce mai atras de jucarii, pe care le morfoleste si iar le morfoleste.
Gata, l-am laudat destul pe puiutul meu. O sa incerc sa intru macar o data pe zi, dar imi este cam greu pt ca stam f f mult in parc (cam 6-7 ore, cu o mica intrerupere de papat legume si schimbat pampersul).

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

off, de cand am inceput cu diversificarea aproape la fiecare masa de lapte (cu exceptia biberonului de noapte) se lasa cu scandal: bea cateva guri cu pofta multa (sa zic 30 de ml) dupa care incepe sa-mi dea peste maini si efectiv se pune pe urlat. Nu-mi vine sa cred pt ca pana acum ma luptam cu el sa nu-i dau prea des si sa treaca cele min. 3 ore si 1/2 pana la masa urmatoare. Ca si cum nu i-ar mai placea. Dr. zisese sa trec pe nan2 dar dupa ce am cumparat cutia si am vazut cat de diferite sunt cantitatile intre nan1 si 2 m-am gandit sa nu ma grabesc totusi si sa mai astept cu nan2 inca o luna si juma' pana ce implineste cele 6l. Piureul de fructe si cel de legume il accepta super ok. Cand e vorba sa bea lapte, la mesele urmatoare e o adevarata lupta intre noi: chiar am facut o prostie pe care o regret acum - in disperare de cauza i-am dat cu seringa o masa de lapte (dupa ce gustase de cateva ori si incepuse sa-l scuipe). A mai patit cineva asa? Sa nu mai vrea lapte decat noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ramonica - la noi se intampla asa cu laptele "artificial" ... ala al meu il accepta fara probleme, da' celalalt il ia cu cantec ... sau sa fie prea flamanda. Am trecut deja la nr. 2 la lapte ... dar gustul mie mi se pare la fel ... deci, nu stiu de ce nu il mai vrea pe ala.
Situatia asta este dinainte de diversificare ... ca de aia am si decis sa incep mai inante cu 2 sapt. ... acum sper sa am lapte in continuare ca de nu o sa ma vait si eu ca tine pe-aici ca nu mai vrea laptic.

Petronela si Silvia
porcusor si www.sacrescmare.com/animalut-biancaneve" target="_blank">maimutica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by karina1976

oare merge?

http://www.holdthatpic.com/albums/karina1976/piticii

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Frumosi foc puiutii tai .
De unde ai luat jucaria aia mare la printesa?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

scuze de intarziere, insa am avut doua zile infernale (la serviciu, apoi un colaborator si amic al nostru a murit - am fost si inca sunt varza ...)

este de la chicco, Deluxe Gym 3 in 1 parca ii zice.
eu l-am luat de la metro ca era la oferta 219 ron.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput