Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 15

karina1976 spune:
Fetele, scuzati absenta de zilele astea, cum spuneam si mai sus incerc sa ma adun, ma tin ocupata, azi vom pleca cateva zile, poate reusesc sa imi revin un pic ... asa suparata nu am fost de mult timp, parca nu imi venea sa cred.
Uneori iti da viata cate o palma zdravana sa iti aduci aminte ce conteaza de fapt.
Dar nu vreau sa va intristez, ma duc sa fac bagaje la batalion.
In ritmul asta va trebui sa imi iau remorca in curand (tocmai mi-am pus portbagaj pe masina). Poate la urmatorul bb.
O zi buna sa aveti si daca nu reusesc sa mai intru vorbim duminica seara.
Corina - de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

pet.cost2005 spune:
Neata !!!
************************* Petronela si
Silvia
porcusor si www.sacrescmare.com/animalut-biancaneve" target="_blank">maimutica

oana8188 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Daca stomacelul nu o cere inseamna ca nu mai are nevoie de masa respectiva.Parerea mea! Ei au nevoie si de somn sa creasca nu numai de papica.
Pupam ochioasa scumpa!
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Multumim pt pupici! Returnam!

Asa-i, au nevoie si de somn sa asimileze tot (si papa si informatii), dar totusi, doar 3 mese?? La 4 luni si jum? Nu e cam putin? Aseara am lasat-o iar sa doarma si a dormit linistita de la 10 la 7 dimineata, cu o pauza de ceai pe la 5. Nu-i mai dau masa aia si gata. Daca nu o cere....
Gil, multumim pentru aprecieri! Am vazut poze cu Sara frumusica si cu mamica ei care arata extraordinar de bine

Aralia sunt absolut

Oana

iuli-ana spune:
Buna dimineata tuturor!
Ce fac fetele?Cum petreceti ziua de azi???
Reusesc sa citesc cam tot ce se scrie,insa mai greu cu scrisul...
Noroc ca vine mama la noi sambata si asa o sa am putin timp si pt mine...
dragele mele,am reusit sa dau jos 2 kg intr-o saptamana,cu miscare,regim si ...masaj...Ma tenta si pe mine o electrostuimulare,dar aici,in Promise-Land au astia niste preturi demne de invidiat,zici ca stau la Hollywood...
Fata mea a avut o tentativa de a gusta mar ras,dar a scos repejor totul afara,se pare ca nu e pregatita inca pt lingurita...I-am scos mandarina din suculet(a baut suc de morcov,mar si mandarina) pt ca se pare ca pt ea era cam acida...
De ieri am inceput cu supita,mai intai de morcov,apoi adaugam pastarnac,apoi stiti si voi,nu mai scriu eu...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

iuli-ana spune:
Fetele,bebelusii vostri stau cu bavetica in casa???Eu ii schimb de 2-3 ori bavetica/zi,face balute in prostie...Daca ne jucam impreuna si o tin sus(stiti voi...avion!),in mod cert imi umple lentilele cu saliva...Nu mai spun ca pumnii si degetelele sunt muuuult mai gustoase decat suzeta/tetina si orice altceva...
ADINAAAA,ce mai faci???

iuli-ana spune:
OANA,ce faceti pana la urma,o luati pe printesa in concediu???
Si noi ne-am propus sa plecam prin septembrie undeva in Grecia,eu voiam sa iau pitica,insa tinand cont de cele 5 luni in care mami cu tati nu se vad,poate e mai bine sa o lasam acasa,meritam si noi un concediu...

Aralia spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by ram0nica
Aralia, pt ce e Zymafluorul ??
Pentru flourarea danturii lui bebe.
Aralia,ai fost la stomatolog si ti le-a recomandat sau e sfat de la pediatra?
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Pediatra mi-a spus de el cu titlu informativ, iar dentista la care mergem tot neamul de 10 ani mi-a zis ca ma "bate" daca nu-i dau...asa ca ii dau una pe zi de la 2 saptamani. Stiu ca e controversat, dar si eu si sotul meu avem mari probleme cu cariile, chiar daca avem o igiena dentara buna...si nu vreau ca si Alexia sa sufere.
Aralia

5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Aralia spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Aralia sunt absolutde tine pentru postul cu gatitul pentru o saptamana. Mi se pare extraordinara ideea si o s-o aplic si eu de acum incolo.[/font=Times New Roman][/size=3]
Imi pare bine ca sunt de ajutor!

In legatura cu putinele mese ale Anei tale, zic totusi sa spui pediatrului, mi se par prea putine, poate e ceva...
Aralia

5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

ram0nica spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by ram0nica
Aralia, pt ce e Zymafluorul ??
Pentru flourarea danturii lui bebe.
Aralia,ai fost la stomatolog si ti le-a recomandat sau e sfat de la pediatra?
Pediatra mi-a spus de el cu titlu informativ, iar dentista la care mergem tot neamul de 10 ani mi-a zis ca ma "bate" daca nu-i dau...asa ca ii dau una pe zi de la 2 saptamani. Stiu ca e controversat, dar si eu si sotul meu avem mari probleme cu cariile, chiar daca avem o igiena dentara buna...si nu vreau ca si Alexia sa sufere.
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Super! voi intreba si eu dr., mai mult 'informativ', chiar sunt hotara sa-i dau si eu (chiar nu auzisem el).
Si daca nu am cuptor cu microunde cum dezghet borcanelele cu mancare? (stam cu socrii de deja le-am umplut bucataria cu un steamer, un toaster, un storcator si un fierbator de apa electric, daca mai iau si cuptorul... cred ca deja imi sar in cap, chit ca pana acum n-au zis nimik

p.s.: cele care dati formula la bebei: pana la ce varsta v-ati gandit sa sterilizati biberoanele?(eu le sterilizez de o luna la 'rece' cu o solutie de la chicco si incerca soacra sa ma convinga sa renunt si sa revin la fiertul biberoanelor )...
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

adra_bell spune:
Buna!
Noi suntem in chinuri mari cu al doilea dintisor care se vede sub gingie dar nu mai sparge odata, uff.
Ca sa o mai calmez o pun cateva minute sa se uite la baby Einstein. Sa vedecti ce sta mogaldeata si se uita fascinata, ba mai scapa si exclamatii de bucurie...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)