Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005
Noi in schimb avem mari probleme cu "strainii" adica orice persoana in afara de mama si tata ... e "salbatica" rau ... cand are toane plange de mama focului la orice pers. care se apropie de ea ... oooofff ... Si azi a avut o astfel de criza de plans cu o prietena de-a mea. Si ai vostri sunt asa de ne-sociabili? Pai cand om merge in Ro si or navali toate neamurile pe ea sa vezi! O sa stam numai intr-un plans continuu ...

Amira mea e tare sociabila si zambareata cu toata lumea...E invatata si cu alte figuri decat ale noastre,avem multi prieteni si vizite pe masura .Si mai presus de toate cred ca e invatata cu turbaciunea lui Robert si restul is "parfum" pentru ea.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ceau

dany iti raspund scurt (imi cer scuze) ca ii este foame iasminei!! branzica i-am dat cu piure de pere, banane,piure de legume, iaurt cu branzica,........... revin.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

mersi mult!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
azi am observat ca are tentative de a spune "mama"....hi hi si eu eram sigura ca primul cuvant va fi "tata"...

Inseamna ca urmatorul copil va fi tot fata...Asa zic babele nu eu...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
azi am observat ca are tentative de a spune "mama"....hi hi si eu eram sigura ca primul cuvant va fi "tata"...

Inseamna ca urmatorul copil va fi tot fata...Asa zic babele nu eu...

UPSSSS at nu il mai fac pe al doilea....

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26
bb_y, ancad si cele care dati branzica sau ati dat la bb1(miha, lala, anacami...) :cu ce legume sau fructe ati amestecat pana acum?oare cu fructe nu fermenteaza??

Cu Amira inca nu am inceput diversificarea,dar la Robert am amestecat branza cu orice fel de fruct.Eu stiam de fructe ca fermenteaza nu de branza...

Mergi la inceput

[
[/quote]
eu i-am dat branzica cu morco+cartof,branza+spanac,branza +banana si branza +mai multe legume.
Eu tin in frigider de pe o zi pe alta atat supa cat si piureul,dar nu mai mult de 24 de ore

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
[/quote]

mersi mult si tie anca!

tu o faci cu iaurt?cat lapte si cat iaurt pui?

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana8188
si ieri dimineata la 6 era treaza; aseara a adormit pe la 10, dupa ce papase pe la 7 si dimineata abia la 8 s-a trezit. Acum eu ce sa mai pricep?? Ca e bine s-o las fara o masa? Pai si asa are doar 4 mese... la aproape 5 luni... Acum o sa manance ca noi? De 3 ori pe zi? Dar imi si place cand doarme cate 10 ore.... ufff...

Daca stomacelul nu o cere inseamna ca nu mai are nevoie de masa respectiva.Parerea mea! Ei au nevoie si de somn sa creasca nu numai de papica.
Pupam ochioasa scumpa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by dany26
bb_y, ancad si cele care dati branzica sau ati dat la bb1(miha, lala, anacami...) :cu ce legume sau fructe ati amestecat pana acum?oare cu fructe nu fermenteaza??

Cu Amira inca nu am inceput diversificarea,dar la Robert am amestecat branza cu orice fel de fruct.Eu stiam de fructe ca fermenteaza nu de branza...

aha.... mersi!!!!!!!mie mi-era frica de branza in combinatie cu anumite fructe sa nu fermenteze

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
UPSSSS at nu il mai fac pe al doilea....

Hai mey...poate ca al doilea va spune prima oara "tata" ...

Mergi la inceput

Noi ieri am implinit 5 lunite. Va servim cu o feliuta de tort si am fugit la plimbarica.

De fapt,tre sa tragem o raita si pe la farmacie... Robert a racit si cred ca a insfacat-o si Amira,ca e un pic mucoasa si ii curg ochisorii. I-am dat niste Eferalgan,cu lingurita... Mi-era asa o ciuda...in loc sa folosesc prima data lingurita pentru papica o folosesc pentru siropel.

Va pup si revin.

Mergi la inceput