Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ooofff, ce rau imi pare! Dar data viitoare cand veniti neaparat ne vedem! Abia asteptam sa vad o Mariuca vesela si pe tine! Mie tare mi-ar placea sa vin in Bucuresti cateva zile, dar nu are sotzul timp!

Fetelor, chiar asa, deschid iar subiectul: mergeti cu copiii in concediu? Am renuntat la ideea de a o lua in Antalya, ca mi-e groaza sa nu aiba ceva si e si perioada de diversificare, dar vreau sa mergem la marea noastra. Si nu stiu nici la mare cum sa procedez! Parca ma blochez cand vine vorba de diversificare! CUm sa fac? SI daca merg la mare iar cum sa fac? Ma intelegeti?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Mergeeeee Ringo, era de la ei, acum uploadez pozele de Paste. Dar fug la Mediumul, ca incepe in cateva minute, si voi pune titlurile la poze dupa ce se termina, adica la ora 12.

Va puuuuuup!

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LauriciI te inteleg. Pipe nu pleaca in vacantza anul asta. Imi pare rau, dar io o consider prea mika. Poate mergem 2,3 zile cu ea la Vilcea ca e zona de munte si e frumos. Au ai mei o casa acolo si macar stiu in ce conditzii ne aflam. La hotel cred ca mi'ar fi imposibil. Oricum ne mai gandim si la varianta cu Vilcea...sa vedem cumevoluam in calitate de parintzi.
De la anu' se schimba treaba...o iau si bunicii in vacantza si parintzii.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Laura eu am fost cu Andrei in concediu cand era bb acum 7 ani, era in perioada diversificarii, si i-am dat sa pape borcanele Nestle. Seara ii faceam si cereale instant, care aveau deja laptele in ele (incalzeam doar apa si le faceam). Si inca il alaptam si la san. A fost f bine cu masa in felul asta, n-am avut nici un fel de problema.

In vara asta o sa merg si cu bebe Luca in concediu, dar acum e alta situatie, ca voi sta in cabana pe care socrii mei o au la munte, si acolo sunt ca acasa de fapt...

Tinna, mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Shose am vazut si eu pozele cu Pipetica, e tare scumpa, ce falcute a facut, iti vine sa le papi nu alta...

Tinna, mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Cred ca e cazul sa ma apuc de facut capitol nou...

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Laurici de PN, eu cred c-o sa incep diversificarea cand o sa fim in Romania, adica la 5 luni, si o sa plecam si pe la mare. Eu m-am gandit c-o sa incep cu legumele si cu vreo saptamana inainte a pleca la mare o sa-i dau din borcanele Nestle sau Hipp, ca sa se obisnuiasca, iar la mare o sa-i dau asa. Sunt oricum mult mai igienice si mai sanatoase decat ce pregatim noi! Te pup

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seaaaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaa!

sunt frant, rupt in 15, obosit, nervos si tracasat dar cu sufletul cat varza de toamna, bine infoiata de incantare ca ma iubiti!

infiniti pupici pentru toate voi ale mele, pe care va iubesc si care mi-ati lipsit azi enorm! am citit toate mesajele, le-am savurat, m-am lins pe bot si mi-am netezit egoul citind mesajele voastre! ce norocoasa suuuuuuuuuuuuunt!

sa va povestesc - mitsule, sunt acilea la raport dupa cum vezi! si asa satisfacem si curiozitatea lui ceska:)

deci: dimineata la ora 5, sotul se fofileaza afara din dormitor... a plecat in italia. in bezna, a uitat acasa si telefonul si sa-mi spuna "la multi ani!"

ora 6.30, se trezeste gaga cu gaura in rezerva de laptic. hap-hap, sonic pana la 7 si 10 cand "zaurul" s-a trezit kkcit nevoie mare.
am purces deci la schimbarea scutecului diareic (al patrulea in 14 ore) plin de semincioare de la un afurisit de kiwi pe care l-a halit pe nerasuflatelea ieri seara.

ora 8. mufarea lui gaga. au venit fetele de pe net (stiti voi, gashca mea de nebune) la cafea. am pregatit un diplomat (ellenutsa stie) l-am colorat frumos cu frisca.

ora 9. mi-am amintit ca aveam lipsa la stocul de cola. fuga la vecinul la cumparaturi. fa conversatie colorata cu vecinu car enu stie niciodata ce limba prefera, asa ca vorbim ce ne vine la buza.

ora 10. au venit fetele! m-au ingropat in flori si in cadouri! in felicitari! buni a iesit cu sacha in lume. eu am pus "zaurul " la prima tura de somn. distractie pana la 12. fetele au ramas si la masa chiar daca nu era in plan, am tras niste spaghette cu sos de la borcan si ne-am incins in continuare la barfe.

ora 16. au plecat toate fetele. am decorat diplomatul nr2:)) inspiratia d emoment, a spus sa pun glazura d ela punga... care s-a betonat si mi-a ruinat minunea de tort si mi-a stricat iremediabil ziua:( caci la apariaita turei nr2 de musafiri...n-am reusit sa tai o felie omeneasca deci le-am servit un terci.

ora 20. au pelcat musamfirii. a revenit tati acasa. am pus "zaurul" surexcitat la somn. facut baie lui gaga cel scump si... am respirat!
v-am citit si m-am lins pe bot: in parte pt ca infulecam fara sa respir doua senvishuri infernale facute de domnul sot, si o a doua, pt ca citeam urarile voastre de drag!

si tin sa multumesc pe aceasta cale sms-istelor isidora si miki pentru gandurile lor frumoase si degetelele sprintare! muuuah!

am citit tot, am vazut poze - o remarca speciala referitoare la ozi: ptiu sa n-o deochi in "copilashii mei" si la pipetsica cea dungata:)) si razvanelul mirat si alintat in brate la mami care e o frumoasa delicata!

irinuka yes... nopti intregi! jiiiz ce lux!

mav, pupici spre burtika si multumim de pozele cu domnul artist pictorash serbanel!

lala20, da-l incolo de preot! pastreaza in suflet doar ce e luminos!

ven, multumesc, dar tot raruts!

lauraI, uai, ce sperietura! dar nu esti tutaz, s eintampla! eu era s ama lungesc pe scari cu gaga in brate... inainte de entorsa. nu-ti spun ce nervi am avut eu ca eram tuta:)

creata, telegondola zici... asta nu e la mamaia? sau sunt eu mai in aer decat gondola aia?

stancutsa, distractie placuta la focsani!

danybv: 50 de pupici? pfuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! solicitat tare andreiashul tau:))

ereena, pai io as pune-o pe "pretena" ta in rama: sa nu cumva sa se strice de atata prostie:) vorba aia, sa t euiti la ea dar sa n-o auzi! pupici pt stoicism!

mitsu... de ce nu vrei mama sa-i dai o "pishcota" s-o molfaie copilu'? de ce ejti rea? kikiki

matgraviduts, cel mai bun indiciu de pb la kk e...putoareaaaaaaaaaaaa!

danonique: s-o pupi pe vanesa din partea mea! evident ca nus tie cine sunt, dar explica-i ca sunt un fan al ei:)

ginette, long time no hear! scrie mai des, ca e loc pt toti si toate!

aweya, multumesc frumos de urare!

remiclea, nemary, ancasoare, ancaB, emabucuresti va pup din tot sufletul meu mic si bubos!

si daca am uitat pe cineva, imi cer mii de scuze! am incercat sa tin minte tot! sau cat de mult! si cred ca am retinut esentialul ca ma iubiti si ca va iubesc la randul meu!muuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

pun poze, cu noi de la botez si cu torturile - dedicatie ellenutsa:)))

ps. tinna! multumesc mult! nus e putea sa te uit tocmai pe tine!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

HAIDETI LA CAPITOL NOU AICI!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Miri hai cu tortul ca io ma satur si din priviri. de o mie de ori si sa ai viatza luuuungggga si frumoasa. Ca meritzi.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput