Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 18

Tinna S. spune:
LA MULTI ANI MIRI!!!
Sa fii foarte foarte fericita si iubita langa familia ta minunata!
...Si sa nu-ti pierzi niciodata optimismul care reuseste sa-i "molipseasca" si pe cei din jur! Sa ramai mereu aceeasi zuzica vesela si sfatoasa, si sa te ajute DD sa-ti vezi visurile implinite!
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Tinna S. spune:
La multe luni si multi ani clopoteilor sarbatoriti ieri si azi...Pupi de Angi, Karla de Adiagrozav, Luca de Miky_mamica, Daria de Nemary, Razvan de Raca, Tudor de Gratiela si Lulua de Nour!
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Tinna S. spune:
LaLa imi pare rau sa aud de patania cu preotul de ieri de la biserica... Oricum felicitari din inima pentru micuta crestina Bibi!
Si asteptam pozele! mult,
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Buna, fetelor!
Am intrat sa impartasesc cu voi bucuria mea...Astazi Timo mi-a facut cadou de ziua mamei ( aici se sarbatoreste in primul weekend din mai) un
LAPTOP ROOOOZZZZ!!! Sunt super incantata de el, mai ales ca are camera incorporata si mama poate s-o vada pe Saara de fiecare data cand vorbim!
Am pus link cu el:)
http://www.verkkokauppa.com/productimages/orig/50933_01.jpg
Mikide
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Tinna, mami de doua minuni

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Ereena spune:
LA MULTI ANI , MIRI !!! sa iti dea Dumnezeu sanatate ,sa petreci cele mai minunate clipe alaturi de sot si de prichindeii tai. te pup
Wow, domnisoru' inginer , crestin mic si iubit , ce simpatic fusesi matalutza la botez.
danonique, si eu ma gandesc uneori ca aproape totii bebeii de varsta lui matei ddorm aproape toata noaptea , sau au inceput sa apuce jucariile bine, in timp ce el nu face asa, dar nu putem compara copii asa. astea pot fi doar reper, de la 3 luni incepe sa apuce dar poate fi si la 3 luni si jumatate de exemplu. eu zic sa stai linistita ,bebe albert va face totul atunci cand va fi pregatit. il pup dulce ca tare dragalas e.
danybv, tare ma bucur sa aud ca maria doarme toata noaptea, noi inca mai avem 2 treziri peste noapte ,asta daca nu are chef chiar de 3:-)
lala, eu astept mereu cu sufletul la gura poze cu bibi .imi amintesc cand ii povesteam sotului de ea cand s-a nascut si ma mai intreaba de voi din cand in cand. si el s-a atasat de copii vostri intr-o oarecare masura .
danonique, ce scumpa trebuie sa fi fost vanesa. imi amintesc de nepotelul meu. eram in bucataria lor,sarbatoream de casa noua si nou aranjata ,zugravita si vine 'mnealui zicand" mamai, nu am echiat eu pe perete" exact pana unde ii ajunsese manuta , scrisese pe peretele din sufragerie cu un marker:-)))
ancab, laura ioana ,tare rau imi pare de pataniile voastre. eu sunt o fire extrem de nervoasa si imi pot imagina ce nervi si ca spaima pe voi. va pup pe amandoua
grati , ce sa mai zic ....asa mama , asa prunci .
mitshu , trebuie sa ceri drepturi dse autor pt gimnastica cu bb C .am facut si noi asa si a fost un ras pe matei de mama-mama ,cand se oprea muzica incepea foiala , mai vroia.
imi pare rau de faza cu trenul .ma gandesc si eu ca maine merg la salon sa ma tund si merg cu caruciorul in autobuz,sigur sigur nu se va ivi nici un cavaler sama ajute sa il urc sau sa il cobor, noroc ca avem niste autobuze cu rampa pt carucioare:-)
shose, am auzit ca la ulrimul recensamant erau mult mai multe fete decat baieti asa ca imi inscriu si eu piticul urias si pe lista de petitori pt pipe.e si pe lista sofiei de stancutza, una din doua ,poate poate:-))))
Irina de
Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Tinna S. spune:
Uff, Irinouka, tare rau mi-a parut sa aud ca Rareselul are pana la urma otita... Bine ca te-ai dus cu el la dr, intr-adevar instinctul de mama nu greseste, si o mama isi da seama cand e ceva in neregula cu puiul ei...
Pup fata si clopotelul sa treaca repede repede...
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

creata2008 spune:
Nu, ca azi-noapte mi-a dat eroare, iar azi la fel. Imi da site-ul eroare sau o fi de la firewall, habar n-am, ca n-am avut timp sa ma uit. Dar maine seara suntem acasa, asa ca maxim joi vor si pozele de Pasti.
Ceska, daca ai cont pe ringo, ma poti adauga in lista ta de prieteni. Daca nu ai, atunci poti sa te loghezi cu datele de pe yahoo, adica user zuele2008@yahoo.com si parola cunoscuta si sa apesi tab-ul "friends", apoi dai click pe numele meu de acolo si poti vedea toate pozele mele, din toate albumele. Particular, trebuie sa cauti "botez Mariuca" si albumul "Mariuca".
quote:
Originally posted by ginnettequote:
Originally posted by creata2008
APEL CATRE: GUGU, GINA, IULIA, LITTLEBIG, SIMONA GATTA, NATALIA, CORNILIA, ANCASOARE, LOUIZA, ANANDREI, MICSUNEA, BABEE, FELICIA.
Dati un semn, dragele noastre!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste MariucaMaria Ilona
Simona(Gata) a zis ca lipseste pana pe 5 mai, ca a plecat la Campulung; asa-mi amintesc (sper sa nu fie vorba de alta fata)
Ai reusit sa pui poze cu Mariuca de Pasti? Ca nu le vad.
Roxana si Adela!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca

Tinna S. spune:
Mitsule, WOW, bbC are 7 kile! Felicitari pentru grasunelul mic! Cat despre faza cu trenul, ce sa mai zic, ca pare tipic pt Romanica...
...si hai sa ma laud si eu acum, l-am cantarit pe bb meu in seara asta si are 6 kile in cap! Si-a dublat greutatea de la nastere in 2 luni jumate'...
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Laura Ioana spune:
Clopoteilor sarbatoriti azi
Daria, Tudor, Luca si Gabriel sa cresteti mari, sa fiti mereu veseli si fara griji!
Multi ani traiascaa
Multi ani traiascaa
Laaa muuulti aaani!
Cine sa traiascaa?
Cine sa traiascaa?
Laaa muuulti aaani!
Miri sa traiascaa,
Miri sa traiascaa,
La muuulti aaani!
Sper ca ti-a placut vocea mea, ca nu am mai cantat de mult timp
Mitsule asa ai maturat de bine cu capsorul lui bb C?
Cred ca s-a trezit si a plans, nu? AI vazut un mesaj neinverzit?
Trebuie ca eram in mare graba
Ia sa citesc si eu mai in urma sa vaz ce ai patit in tren!
Am fost cu Thea la inviere Am mers cu masina, cu fata in port-bebe, cu vreo 10 minute inainte de a zice preotul "HRISTOS A INVIAT!" si nu am avut probleme. A dormit de numa! Ce m-am bucurat ca am facut primul Paste impreuna!
Multumesc pt mesaje Larisei si SImonei Sunteti niste dragute!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Ereena spune:
si acum un mesaj special despre "amica" mea cu copilul inscris in competitia cel mai grasun bb din oras.
n-am avut ce face si i-am propus sa iesim.cu chiu cu vai a accptat. au o super bengosenie de masina.au venit ei cu fitze la intalnire cu copilul dormind pe bancheta culcat pe spate si cu piciorusele in sus iar tatal lui conduce cu el il brate cand este singur in masina. am ramas gura casca,cica scoica nu e buna pt coloana DARRRRRRRRRRRRR ei il pun pe bb mic de trei luni sa stea in fund intre perne si il pun sa stea in picioare.motivul:el vrea asa.......ok,tac ,ma abtin sa mai zic ceva.
punctul doi. matei a slabit.ceeeeeeeeeeeeeee?asta chiar m-a infuriat si nu vreti sa stiti ce spume m-au apucat dar am re[plicat ca nu intotdeauna un copil f gras e si f sanatos si in plus matei s-a lungit f tare
alta faza a fost cu papica ,ea a inceput de la 3 luni sa ii dea mancarica ,unui copil alaptat exclusiv. motiv: nu a laut in greutate DECAT 850 gr in ultima luna.Doamne ,si mai continua.de ce matei e asa vioi si rade si intoarce capul dupa vocile noastre si are si jucariiiiiiiiiiiiii|? asta e chiar culmea ,ca fi-su nu stie ca sunt alea .si masajul la ce foloseste????????????? Doamne,am crezut ca imi explodeaza capul ,pt ca nu puteam spune nimik ,eram contrazisa instantaneu ,si considerata si o fraiera pe deasupra.asa ca am stat cumintica DOAR 2 ore in care ma crezut ca o iau razna,am inghitit in sec ,nu am putut nici pleca de la terasa (unde au baut doar o cola pt ca era 3,5 ron)pt ca iei nu plimba copilul in carucior ,ca le e greu sa il ia cu ei in super luxoasa lor masina
VA ROG DIN SUFLET SA MA IERTATI .eu nu sunt asa barfitoare ,dar inca nu pot realiza cum m-am pricopsit cu asa cunostinte si mai si insist ca o fraiera ce sunt sa ne vedem.
Irina de
Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE