Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 8
tomasa spune:
Christos a inviat! Sarbatori fericite!!!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
prisi spune:
Adevarat a inviat!
buna, ne-am strans si noi la casa noastra, am fost la bunici la masa, a fost foarte relaxant, Miru a stat la toata lumea in brate, a ras in hohote la catei, daca mai era si frumos afara era super bine
Moldoveanca insanatosire grabnica
Bettyma bucur ca esti mai bine, refacere rapida
Rox si Miru sta numai pe jos pe covor, aspir aproape zilnic, dar in patut nu ii mai place iar in pat sau pe canapea e pericolos pt d-ra acrobata, biscuiti eu i-am dat de la Nestle de vreo saptamana, se inmoaie si roade la ei, ii dau cam 1 pe zi cand nu uit si de obicei cand mancam noi ca sa nu vrea si ea de la noi si cred ca mananca cam jumatate ca restul e peste tot , eu o pun in scaunel sau in scoica , dar tot ajunge si pe covor
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Miru e fascinata de oua, se bucura cand le vede iar azi s-a jucat cu unul, dar mai intai le-a ciocnit
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
sim_stoian spune:
Rox, si eu il las pe jos, pe canapea nu mai are stare si se duce mereu la margine. Aspir si eu cat de des, am dat si cu peria, asta e, trebuie sa faca si el anticorpi. De exemplu, acum se joaca de nu mai poate cu un bidon de apa plata aproape gol, mai devreme rontzaia telecomanda de la combina. Biscuiti am inceput sa ii dau dupa ce am fost la controlul de 8 luni, i-am luat Nestle cu gluten. Ca si Miru, roade jumatate si restul il arunca. Se mozoleste tot, am spalat de nu stiu cate ori scaunul de atunci...
Teo, ma bucur ca v-a placut cozonacul. Reteta de tiramisu o sa incerc sa o pozez - e una in imagini si e chiar usor de urmarit asa.
Petrecere frumoasa in continuare si sanatate celor bolnavi. Noi am stat acasa azi, bate prea rau vantul. Am papat sarmalute si penne, am mai facut o pasca si am vopsit si eu ouale .
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Gata, am pozat reteta si am pus linkurile la subiectul de la bucatarie. Ma duc sa adorm cupilu.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Roxana_G spune:
Gata la noi si vizitele, si curatenia (ba am fost nevoita sa bag si aspiratorul in zi de sarbatoare ca Andrei imi umbla peste tot, inclusiv in holul de la intrare unde se intra incaltati). M-a stors baiatul azi, sa ma invat minte sa ma mai plang ca nu face una sau alta, si-a perfectionat mersul de-a busilea si gata linistea mea. Mai tineti minte cum ziceam eu ca nici nu stiu ca am copil cand stau cu el. Acum alerg dupa el, cand la cabluri, cand la priza, cand la scari, cand la ghivece.
Mandarinutza, deci sa zic mersi ca nu sta in fund sa imi umble si prin sertare. Biscuitii de la Nestle sunt de la 8 luni, nu? Au gluten?
Isabeluta, vad ca fiecare are ritmul lui. Oricum al meu ieri mai mult se tara, inainta f greu, si la numai o zi dupa efectiv merge foarte bine si cu viteza. Dar picioare nu pune jos. In Capraru parca la 9 luni era scris mersul de-a busilea. Al meu are 2 dinti jos si cred ca ii mai ies vreo 2 dar tot jos. Unul e ca si iesit. Si al meu e gras si nici eu nu i-am dat cereale. Insa nu ma gandeam sa ii dau cantitati industriale de biscuiti, poate un biscuite la cateva zile.
Moldoveanca, o sa gasiti voi ceva frumos, o sa fie bine, este important ca sunteti impreuna. Eu credeam ca ati plecat pentru o perioada scurta de timp, nu ca v-ati mutat. O sa gasesti si un medic, dar zic eu ca asta e destul de urgent daca ti se pare ca nu e bine. Multa sanatate si pupici!
Ana, sanatate multa si voua, si mai ales tie ca vad ca ai facut si febra. Si eu m-am trezit cu nasul infundat azi, dar cred ca a fost aerul uscat in casa. Ai dreptate cu microbii de pe jos, eu nu am fost niciodata fixista cu asta, insa inainte Alex misuna mai mult in sufragerie, aici livingul e o camera mare de trecere, se intra si de pe terasa, si de afara, si oricum Andrei vrea numai la locatia cu pantofi, ceea ce Alex nu accesa. Pe canapea nu as avea cum sa il tin, merge cu viteza si vrea ture ture, nici nu ar avea loc. Cat despre dinti, Andrei are 2 si urmeaza 2 jos, care sunt aproape iesiti si tot asa se chinuie cu ei. Sus nu par sa iasa prea curand.
Apropos de statul asta in fund. Baiatul incearca, se aseaza asa intr-o rana, si cand vrea sa se ridice se arunca pe spate si da cu capul de parchet. Azi a cazut rau, m-am speriat si eu. Asa ca stau mereu langa el si cand vad ca se arunca il prind.
Vantul bate si aici, nu se poate iesi, mai ales nu ma risc cu nasul lui infundat.
Andries, si Sabina e la Busteni.
Teodora, pup finutu@co, bine ca doarme si in tarc, trebuie sa incerc si eu figura.
Prisi, mizerie o sa tot faca de acum, bine ca ii plac fetei biscuitii. Noi nici nu prea avem covoare, al meu circula pe parchet. Mai noi atractia lui este bucataria, se duce si mangaie gresia. Vai ce scumpica este, vad ca ii plac intra-adevar ouale.
Sim, Andrei a gustat nu numai telecomanda, ci si pantofii. Pana sa ajung la el deja ii testase. Insa parca tot am asa o retinere cand il vad lustruind parchetul pe jos. De canapea nici nu poate fi vorba. Aparatura nu strica? La noi deja a innebunt dvd-ul. Zici ca si el se descurca cu biscuitii. O sa incercam si noi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
gabitz78 spune:
o seara buna tuturor. eu sunt varza, am mancat ca porcul, am fost la socrii si acum ne pica ochii in gura.
vroiam sa va trimit si eu un iepuras.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
danuta36 spune:
Cristos a inviat!
Am fost plecati si noi pe la nasi,am mancat cam multe,ne-am intors acasa si mai era timp de o plimbare pe afara,dar ne-a cam luat somnul si oboseala...asa ca am ramas sa ne odihnim.Miru,mai nou se trezeste pe la 7,30-8 si nu mai adoarme,tot asteptam sa-i apara dintii...
Pupici de la noi!
carpatina spune:
Hristos a inviat! Sa fim cu totii sanatosi si voiosi!
Sper ca ati petrecut bine!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Adevarat a inviat!!!
E primul Paste al bebelusilor!!! CE EMOTIONANT!!!
Paste fericit tuturor!
sarbatoritilor de ieri si de astazi
Am citit ca toata lumea a avut o prima zi de Paste minunata.
Ne-am bucurat sa vedem pe Darius cu mami si tati, Eliza o minune mica in rochita cu iepuras si dulceata devoratoare de oua Miruna (si Daria a bagat unul in gura azi, dupa ziceai ca era data cu ruj).
Aseara am admirat felcitarile puiutului Maria si a scumpelului Robert.
Am citit de felicitarea de la Sabina. Unde o pot vedea. I think I missed it!
Afibebe, foarte frumos ai povestit. Si Daria e topita dupa bui al ei iar el spune mindru la absolut tota lumea cum ride ea imediat cer il vede.
Roxana, Daria sta doar citeva secunde nesustinuta in fundulet. Ar vrea direct in picioare. Se tiraste pe covor citiva metri doar. in rest pivoteaza si face intoarceri.
Si eu sunt un pic ingrijorata, ma gindesc ca am cocolosit-o prea mult, ca pina la 6 luni am tinut-o cel mult in scoica, iar in brate intotdeauna cu spatele sprijinit. Am vazut multi bebelusi care stau bine in fundulet dar va reusi si ea!
Danuta si Daria are dureri mari de gingii. Roade tot mititica. Azi a ros un sfert de ora la o farfurie.
Ieri am avut o zi destul de plina. Dupa-amiaza au fost socri in vizita si l-am serbat pe tati.
Inainte de miezul noptii am mers cu fratele meu la biserica de linga noi pentru a lua lumina. Si noua ne-a fost frica sa o lasam pe Daria singura in casa.
Astazi am petrecut frumos si linistit in familie.
Ziua a inceput cu www.flickr.com/photos/23256333@N02/2446756990/in/set-72157603850304089/" target="_blank">spalatul fetei cu apa cu ou rosu, busuioc si bani, motiv de mare bucurie. A www.flickr.com/photos/23256333@N02/2446760366/in/set-72157603850304089/" target="_blank">ciocnit ou cu mama,apoi am facut o www.flickr.com/photos/23256333@N02/2446780330/in/set-72157603850304089/" target="_blank">sedinta foto cu iepurasul si ouale de Paste.
La ora 1 au venit parintiii mei si familia fratelui meu. www.flickr.com/photos/23256333@N02/2446915186/in/set-72157603850304089/" target="_blank">Daria s-a jucat mult cu Matei.
A urmat plimbarea in strand unde www.flickr.com/photos/23256333@N02/2446843660/in/photostream/" target="_blank">a luat masa la aer curat.
La cina am fost la ai mei.
Noapte linistita tuturor si o a doua zi de Paste minunata miine!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea