Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!!
Seara buna dragele mele! Suntem bine azi am fost la nasicu mic si am lenevit, pt ca aseara am petrecut. Furam la o petrecere. Nu m-am simtit bine deloc. Un sentiment de vinovatie m-a coplesit de la 23 si mi-a luat tot cheful. Ma simteam aiurea ca l-am lasat pe Cris singurl in seara Sfanta!!!!
Vreau sa va intreb. Ai vostri tipa la nervi???? Cris de vreo saptaman cum nu-i convine ceva incepe cu istericalele!!!! De exemplu acum ca merge f bine de a busile face crize ca nu-l las sa se arunce in cap din pat!!!! Dar ce crize!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Papansh scuze voiam sa o intreb pe Greieras unde sta!!!!! Si suzete WEE au aici langa mine. pe Bd Basarabia!!!!

fetele care ati intrebat de bonuri. Esta vorba de bonurile cadou ce s-au dat in invatamant si care le primesc si persoanele in CIC!!! Am reusit si eu in sfarsit sa le obtin. De fapt am fost printre primele....

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neata

Rox, si la mine e la fel living-ul. Se intra de afara, de pe terasa si din bucatarie (care bucatarie da si ea in curte). Mi-e un pic imposibil sa tin farmacie pe jos. Dar la fel de bine sta in curte si baga iarba in gura, asa ca zau ca nu fac o tragedie din asta. Aspiram si stergem parchetul si asta este. Sa stii ca si Vlad facea la fel cu aruncatul, cand a inceput sa stea in fund. Asa ca sunteti pe drumul cel bun. Vlad se straduieste acum sa se aseze inapoi in fund de pe burta. Nu pot sa-ti spun ce sfortzari si grimase pe el... E comic rau.

Eu am facut aseara o criza destul de urata. Frisoane groaznice, febra si ameteli. Dimineata m-am trezit insa alt om. Doar o usoara jena in gat imi mai aminteste de aseara.

Sim multumesc si eu de reteta.

Prisi, Erina, tare dulci sunt fetele iepurashele!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

HRISTOS A INVIAT SI SARBATORI PASCALE FERICITE!

Abia acum am putut intra pe net sa imi mai clatesc si eu ochii! Am muncit la greu in bucatarie dar a meritat, iar acum ne recuperam. Astazi am un tonus excelent si cu toate ca afara este innorat, pentru mine este soare! Piticii mei sunt din nou raciti cobza, dar suporta binisor. Vineri am primit si noi rezultatul la analizele lui Andrei --- nu este alergic, nu are astm, radiografia la plamani este buna, dupa spusele doctorului este o viroza care s-a prelungit. Tuseste si acum dar sper ca cu ajutorul Domnului sa scapam si de asta cat mai curand. Cred ca ne mai iese un dinte pentru ca 2 zile la rand a facut putina febra si diaree, iar cand m-am uitat in gurita i-am vazut gingia rosie si umflata. Alexandrei i-au iesit dintisorii ca la carte- conform graficului. La Andrei gingia cu probleme este cea de jos, langa cei doi iepurasi.
Am vazut o multime de pozici cu bebei frumusei! Sanatate si la bebeii care sunt raciti si la mamicile lor!

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, ce dulceata de fetita ai si cum se distreaza ea la ciocnitul oului. Ia sa il pun si eu pe Andrei la ciocnit. Iar cu statul in fund eu zic ca ai facut bine ca nu ai fortat-o, nu cred ca fortandu-i ii ajutam sa stea mai repede.

Andreea11, si al meu mai face istericale, mai ales cand ii iau din mana vreun obiect interzis.

Ana, sanatate, vad ca esti pe drumul cel bun. Eu am baut iar rece ieri si asta noapte m-a jenat gatul, sper sa nu fac iar laringita. Iar cu mersul pe jos peste tot m-am calmat. Azi am mai dat un mop si gata.

La noi mare circ mare, nu il mai pot tine nicaieri, este super nervos din pricina de dinte nr. 3. Incisivul lateral de jos, dupa cum banuiam. Deh, e luni, noi asa gasim lunea dinti iesiti. Si va iesi si celalalt de jos ca se vede bine. Andrei misuna peste tot, face numai prostii, se ridica pe genunchi si vrea sa se urce pe televizor. Smulge cabluri si merge la prize. Deja sunt stoarsa de dimineata. Sper sa iesim la film diseara ca altfel clachez.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hristos a inviat!
Sa dea Domnul sa fim cu totii sanatosi!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

HRISTOS A INVIAT!

VA DORESC MULTA SANATATE SI BUCURIE IN SUFLETE.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp

Mergi la inceput

Noi ne-am bucurat in aceasta sarbatoare in 3,fara restul familiei,dar ne-am simtit tare bine.
ieri a fost o zi superba aici....am fost la plimbare in centrul istoric al orasului si pe faleza Dnarii.... Mirunei ia placut tare mult.
aseara a fost franta a adormit imediat dupa baita.

Roxana ma bucur ca te-ai linistit cu Andrei...nici miruna nu umbla in 4 labe si nici nu da semne ca ar vrea...se fataie doar inainte si inapoi ,in schimb ai place in fundic.
la tine e invers asa ca nu te impacienta.
miruna e mai interesata sa se ridice in picioare decat sa umble in 4 labe prin casa.

Melania ce face ginerica cum mai papa??? dulce de la Miru.

Nana pupam fluturasul,sa fiti sanatosi,asta e cel mai important.

pupam si restul fetelor si papanasii!

Mergi la inceput

Sa va uitati la semnatura avem poze noi,Miruna e o dragalasa si o scumpa ,nici nu-mi vine sa cred cat a crescut si sa schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Bunaaaaa!

Am mai intrat si eu putin sa vad care mai e pulsul pe aici
Liniste si pace se pare.Noi mai ramanem si astazi la ai mei,vremea e f nashpa,a plouat toata noaptea,acum mai picura,Mihnea si tati dorm,sor'mea face bagaje,ei pleaca azi la Bucuresti!

Va tzuc dulce si astept sa ajungem cu bine la noi akasa!

Mai vb maine!
dulce mamicile si puiutii lor!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput