Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Lavinia, sa stii ca m-am linistit acum cand il vad ce bine umbla. In plus se ridica pe genunchi si cred ca il tenteaza si in picioare. In fund nu este deloc interesat sa stea. Cred ca tine si de interes. La tine Miru probabil se va ridica in picioare, nu toti merg de-a busilea.
Cumatra, bine ca sunteti bine si va asteptam pe aici cand va intoarceti. Maine merg cu musiu la dr sa vad de ce ii mai curge nasucul (ce e drept si boceste la greu de cand cu dintele asta) si iti dau liber la vizite. Daaaaar, stai asa, eu am baut iar rece. Nu sunt ragusita ca data trecuta, dar un pic tot am fost. Nu stiu cum fac mereu boacane de sarbatori. Nu numai ca era vinul de la frigider, ba am pus si cuburi de gheata in el.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
moldoveanca spune:
Off ce liniste aici la noi.Se pare ca inca papati cozonaci si bunataturi.Eu tocmai am topit un ou de ciocolata.Vladut doarme cu tati si eu navighez pe aici.Maine primim raspuns daca ne inchiriaza casuta pe care am gasit-o.Am emotii pt ca imi place mult si are si gradina pt bebe
teo
balaceanu_l spune:
Hristos a Inviat!
Moldoveanca landlord-ul o sa va ceara reference,cel mai bun ar fi de la locul de munca si daca ati mai inchiriat de la fostul landlord.
Succes sa va dea casa!
Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Alexandra Ioana Printesa noastra
moldoveanca spune:
Adevarat a Inviat!Am dat la agentie de la fostul landlord si de la munca,doar ca imi fac griji pt ca e pauza de aproape 1 an de cand nu am mai inchiriat.Sper ca nu conteaza asta.
teo
balaceanu_l spune:
Moldoveanca sa sti ca nu conteaza cand ati avut ultimul lease(inchiriere)atata timp cat va da reference.Nu te stresa ca o sa va dea chiria pt ca astia cauta in general cupluri,oameni linistiti nu betivani care se destrabaleaza cum sunt ai lor.
Am fost si eu in anglia dar si in Irlanda e la fel ca acolo.
In orice caz bafta!
Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
luy spune:
Adevarat a-nviat !
Intru si eu sa va urez toate cele bune, ieri nu am reusit pt ca am avut casa plina, au fost ambele perechi de bunici + fratele meu&cumnata si cele 2 fetite ( 8, respectiv 11 ani ). In continuare avem o pereche de bunici la noi, asa ca sa zicem ca prelungim petrecerea
Maria a primit de la iepuras inca un dintisor , acum este iepuras veritabil, cu 4 dinti , 2 sus si 2 jos
Am vazut o gramada de poze frumoase, Miruna de Lavinia
( m-a topit cu rochita ei ), frumoasa, luminoasa si zambareata Daria de Erina, pufilica Mirunica de prisi ... nu-mi mai aduc aminte
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
alinamuller spune:
Hristos a inviat!
si noi va dorim lumina in suflet si in priviri si numai sanatate tuturor, mici si mari!!
Alina si Sara (03.10.2007)
http://www.picturetrail.com/alinamuller
moldoveanca spune:
Am pus si eu doua poze noi cu piticotul meu,poate vreti sa il vedeti,azi le-am facut.
teo