Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Cu biscuitii nu stiu ce sa zic Rox. Vlad e stirb inca si mai e si cam gras. Nu i-am dat nici macar cereale.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

paste fericit,multa multa sanatate si fericire!!!

scuzati intarzierea dar nu am timp nici sa mananc,toate neamurile sunt pe capul fetii mai mereu si noi prin vizita la ei,iar timpul e fffff scurt!
va tzucam cu mult mult drag si sa stiti ca nu v-am uitat

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hristos a inviat,dragele mele.Noi mare lucru nu am pregatit dar nici nu am chef de nimic,vreau doar un puiut sanatos ca ma apuca groaza cand aud cum harcaie in piept.Off si e o adevarata tevatura pana il inscriu la medic aici.In primul rand sunt suparata ca nu gasim o casa sa ne mutam.Numai porcarii pline de igrasie si umezeala.Cand ma gandesc la casuta mea frumoasa din Iasi ma apuca plansul.Asta e daca sotiorul e indragostit de job-ul de aici.Va pupicesc pe toate,tare imi sunteti dragi.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hristos a inviat!

Sa aveti o zi minunata astazi imprena cu familiile voastre.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Betty, ma bucur tare ca esti mai bine

Rox, eu il las pe jos. Asta e. Trebuie sa mai faca si anticorpi. Mi se pare oricu mai in siguranta pe podea decat cocotat pe canapea, cu toti microbii de pe jos. Biscuiti inca nu i-am dat, dar cred ca in curand o sa ii iau si eu, ca tare-i trebuie sa roada acum, cu dintii (care ies taaare greu... abia acum ii iese unul sus, si ne chinuim cu ei de vreo trei saptamani).

Sim, o sa vreau reteta cu siguranta, dar sa treaca Pastele. ca acum sunt satula de bucatareala.

Danielle, cum e acasa la mami?

Piciule, sper ca muzul mic e mai bine.

Moldoveanca, o sa gasiti si casutza, sunt sigura. Un picutz de rabdare si se rezolva toate

Mandarinutza, cred ca e tare haioasa Antonia cotrobaind prin noptiera.

Uf, va ziceam iesi ca suntem cam muciosi cu totii? Eu am facut febra azi noapte, ma doare-n gat si am un cap cat o banitza. Sper sa nu ma captusesc mai rau.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Adevarat a inviat si din partea noastra!
Noi suntem fff bine,Mihnea e in centrul atentiei,evident,acum doarme de rupe,noaptea trecuta la fel,a dormit neintors in tarc!
Acum asteptam vizite,inca ne mai tragem sufletul si ne asezam burtile dupa masa copioasa de dimineatza!
Ne pare rau ca bate vantul ff tare,nici nu il scot afara azi!
Ma retrag la depou si va doresc sa petreceti minunat si fara excese alimentare

Sim,,sa-ti traiasca mama si sa mai faca ani muuuuuuuuultiiiiiiiiii cozonaci asa de gustosi!
Sa pui reteta de tiramisu!Repede!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hristos-a-nviat!
Paste Fericit! Multa sanatate tuturor, mult noroc si cat mai multa veselie in casa si in suflete va doresc!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani! si tot ce va doriti dragi sarbatoriti!!

Vad ca se poarta rimele, dar cred ca eu ma iau de mana cu Teo, nici poveste de versuri de la un inginer 100% cum sunt eu.

Acum am reusit sa-mi trag si eu sufletul un pic, noi suntem la Busteni si bate vantul destul de tare, totusi noi vom merge la plimbare daca nu azi, sigur maine dam o tura prin zona.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Hristos a inviat!

Adevarat a inviat!

Sa aveti parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. Dumnezeu sa va calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru voi! Sa va fie viata luminata si dorintele destin... alaturi de cei dragi voua.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Nana, multumim si pupici multi .
Sarbatori fericite alaturi de minunatul vostru fluturas.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput