Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu in rest sunt mult mai bine, imediat dupa injectia cu pricina mi-am revenit, pot sa respir bine, dar inca laringita exista. Vorbesc de parca am vazut o haita de lupi.
Acum realizez in ce situatie am fost in timpul sarcinii....cand am patit acelasi lucru si le-a fost frica sa imi dea ceva....

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Adevarat a Inviat!

Betty, de ce la medicul veterinar??

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

HaHaHa....sunt inca varza...am vrut sa zic pediatru [:))-]

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Sabina si eu sunt fan cofetaria Alice, dar mai este si Agapitos care are super prajituri delicioase....

Andreea11 si eu l-am alaptat pe mario o perioada aproape non-stop. Si acum noaptea se scoala de 2-3 ori sa suga

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Adevarat a inviat !
Noi ne-am trezit dimineata ca de obicei. N-am fost la slujba, tati a facut aseara o indigestie ( nu radeti, n-a mancat ce-am gatit eu, si-a cumparat o fasole batuta, ca era inca post, si a patit-o ! ), asa ca am ramas acasa.Imi pare tare rau, in fiecare an mergeam la slujba de inviere...
Azi si maine o sa colindam , asa ca daca e vreme frumoasa nu stam deloc acasa.
Petrecere frumoasa !

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

christos a inviat!
pupici dulci si uraturi din partea noastra pentru toti papanashii si toate dulcetelele!(asezonati de familii)

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hristos a Inviat! Sa ne dea DD sanatate si bucurii tuturor!

Noi am fost la Inviere, desi vorba Anei si la noi suntem cam muciosi cu totii. Andrei nu are deloc febra insa e infundat destul de rau. Alex e bine dupa noile picaturi de nas. In fine, ziceam ca am fost la Inviere numai cu Alex, pe Andrei l-am trezit si l-am lasat la mama. Pentru ca anul asta nici nu am tinut post, nu am mers la slujbe si nici nu am facut cine stie ce pregatiri, parca nu am simtit aceeasi bucurie, ba m-am simtit si cam vinovata.

Sa va zic de Andrei, si-a perfectionat mersul de-a busilea, desi il mai imbina cu taratul, este deja mers de-a busilea evident. Bate toata casa, nici nu stiu ce sa ma fac cu el, evident numai unde nu are voie. Voi ii lasati pe jos? Ca eu zic ca oricat am spala tot nu e chiar curat pe jos. Si al meu intra si in bucatarie daca nu sunt atenta, acum a fugit spre Alex care e la toaleta. Trage cabluri, umbla la aparate si se ridica pe trepte. Aaa, azi l-am gasit ridicat pe genunchi in patut. In picioare nu sta si nici nu vrea sa le puna jos, dar sta bine de tot pe genunchi. A inceput sa se ridice pe ce ii da lui prin cap, acum si pe scaunul de masa care are rotile si mi-e ca il vad in bot. Daaaaar NU sta in fund. Nici nu vrea sa incerce macar. Cand se aseaza el sta intr-o rana, aplecat rau, daca il pun eu se arunca pe spate sau se intoarce sa plece.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Opaaa, vad ca acum s-a dus la pantofi, i-a mai imprastiat si ieri de 2 ori.

La capitolul tara arde si baba se piaptana, desi ati tot discutat pe aici, eu eram cu gandul la ale mele. Asa ca nu stiu daca a dat cineva biscuiti la copii (de rontait adica), si daca se poate da ceva cu gluten. Am vazut niste biscuiti la babypoint, de la Hipp, fara gluten. Si unii cu gluten. Si nu stiam daca sa iau vreunii.

Apropos de babypoint, am primit comanda, produsele sunt foarte bune si sunt multumita. Am decis ca de acum incolo sa comand de 2 ori pe luna produse la ei si sa nu mai umblu disperata dupa borcanele peste tot.

Va las ca nazdravanii mei fac numai boacane, acum vad ca am 2 de supravegheat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian
Mariana, am vazut ultimele pozici cu Eliza, e tare scumpica. Stefan e la faza de stat in 4 labe si batzait inainte si inapoi. Isi mai face elan si uneori trage ambele picioare dupa el si inainteaza.

He he, sunteti pe drumul cel bun. Asa facea si Eliza saptamana trecuta

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Adevarat a inviat!

Noi aseara am petrecut cu parintii mei. A fost sotul cu mama mea la Biserica la Inviere, eu am stat cu gaza.

Rox, eu o las pe jos, are o viteza, ultima ei placere, este sa se duca pana la o noptiera din dormitor, se pune in fund si scoate toate cdurile de acolo si le rontaie. Biscuiti cred ca o sa-i dau pe cei de la Nestle de rontait.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Adevarat a inviat!!!

Noi in casa...bate vantul tareee aici. Nici nu stiu ce sa fac cu iesitul!

Cat despre stat in funduletz, al meu sta bine, faza e ca nu mai vrea cand il asez sau il ridic. El vrea in picioare...contracta muschii si tine picioarele drepte. De-a busilea a inceput de vreo saptamana, dar se misca precum pestele pe uscat nu inainteaza deloc, eventual inapoi...hihihi

Merg sa ma rasfat cu niste cozonac.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput