Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Hristos a inviat!

Un paste fericit tuturor mamicilor, bebelusilor si taticilor lor!

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

ADEVARAT A INVIAT!PASTE FERICIT SI DE LA NOI!TUTUROR!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Cristos a inviat , e primul Paste al prichindeilor , Domnul sa-i ajute si sa fie sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Hristos a inviat!

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Hristos a inviat !!!

Lumina Invierii sa va aduca bucurie, iubire, sanatate si satisfactii.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

nu am reusit sa intru sa va impartasesc bucuria pe care mi-a facut-o Cristi vineri.
Sa va spun si voua.
Vineri dimineata am fost la tatal meu la Biserica la slujba de dimineata.Am cumparat flori frumoase pentru Biserica si am ajuns acolo pe la 10 dimineata.

Cand intram tatal meu iesea din alatar pt binecuvantare.Cristi cand il vede chiuie de bucurie.
La cateva minute a inceput sa gangureasca impreuna cu tata.
Cand se oprea tatal meu tacea si el si se uita inspre el.
Cum incepea tata sa zica ceva si el.Si tot asa pana a obosit.

Ei bine la un moment tata iese sa tamaieze si ajunge in fata noastra.Criti de bucurie isi pune mana in cap isi trage caciula jos din cap si isi ridica manutele spre tata sa-l ia in brate.
Asa mult m-a impresionat.
Stiam ca-l iubeste mult pe tata dar nu mi-am imaginat sa reactioneze asa.
Ceea ce m-a impresionat a fost ca baiatul meu a fost ft ft cuminte 3 ore in Biserica.
Nu si-a pierdut ranbdarea deloc.Radea cu toti in biserica.Le vorbea pe limba lui.

M-am lungit tare mult.
Ma iertati, dar simteam nevoia de a impartasi cu voi aceasta bucurie.
Pe mine m-a impresionat ft tare.

va pup si va doresc tot binele din lume.

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Nana multumesc mult ca te-ai gandit la noi .
Un pupic dulce si Andruiutului frumos.

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Hristos a Inviat!
Va uram si noi sa aveti parte de bucurii si Lumina in suflet tot anul .

Eu nu m-am prea chinuit cu pregatirile - am cumparat oua colorate (ca nu-s numai rosii) si am gasit si un fel de cozonac cu stafide la magazin.
Ieri am fost undeva in plimbare - un castel pe langa Koblenz si Eliza a fost f fericita sa stea in aer liber ore in sir. Nu i-a placut cand vizitam castelul (tur organizat, ghid si grup de peste 30 de persoane). A inceput sa se foiasca si sa planga exact cand am intrat inauntru, ca tati a trebuit la final sa o scoata afara.
Oricum, seara, acasa, am pus-o pe covor si ea a luat-o la picior (de-a busilea adica) cu repeziciune si cu tinta directa (vazuse telefonul). Asa bucurie ne-a facut!

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Hristos a inviat!

Un Paste fericit la toata lumea: bebici, mamici, tatici, bunici, etc.!!!

Nici eu trebuie sa recunosc ca nu m-am obosit foarte tare cu pregatirile, de fapt inafara de curatenie...pt ca femeia nu a mai venit zilele astea nu am facut nimic....doar curat in frigider, ca si Roxana...sa ii fac loc mancarii de la mama.

Va multuimesc tuturor pentru sustinere...nu am reusit sa urmez sfatul doctorului care a venit pe salvare si mi-a spus sa nu mai il alaptez pe Mario....mi-a fost as ade mila de el, pe cat urla incat efectiv nu am rezistat. A doua zi am sunat la medicul pediatru si mi-a spus ca de cat sa il chinui cu intarcatul brusc, mia bine il alaptez in continuare. Oricum de atunci e circ mare la supt: parca ar vrea sa stea mai mult la tzitzi.

Citesc din urma si revin

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Adevarat a Inviat!

Betty, de ce la medicul veterinar??

Afibebe, cred ca ai fost tare emotionata.

Mariana, am vazut ultimele pozici cu Eliza, e tare scumpica. Stefan e la faza de stat in 4 labe si batzait inainte si inapoi. Isi mai face elan si uneori trage ambele picioare dupa el si inainteaza.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput