Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Agitatia de la dinti tine si 1-2 zile dupa, pana ii sparge bine de tot, deci Papanash mai ai putina rabdare.

Andrei al meu chiar are otita de la nasucul infundat, nu se stie dc este rinita virala sau alergica, la cat de albi si lichizi sunt mucisorii poate fi vorba de alergie. Docamdata numai picaturi de nas si urechi, maine la ORL cu el. Nu i-au dat antibiotic, daca face febra insa va fi nevoie de antibiotic.

L-a vazut si cum merge si cum sta in fund, zice ca nu crede ca e nici o pb cu statul in fund, nu e deloc moale, pare doar neantrenat. Spre linistea mea mi-a dat trimitere la un neurolog pediatru din Medicover (dr Zamfirescu).

Cam asta, fug la serviciu si va mai scriu de acolo.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, hai sa va zic cum e la noi cu plimbarea prin casa: toate sertarele sunt lipite cu banda adeziva, chiar si asa se ridica la ele si trage tare si tipa ca nu le poate deschide.
toate prizele goale ( si-s multe ! ) sunt acoperite cu aparatori, cele in care-s cabluri sunt tare tentante, se duce fix la cablu care intra-n priza si trage....
am si vreo 3 duze ( cred ca asa le zice) la inaltime joasa, pe care le-am acoperit cu banda.
in fata masutei tv am pus strategic scoica, cosul cu jucarii, amimalele mari , masinuta lui, un bax de apa. se mai strecoara printre ele si ajunge la dvd si apasa pe butoane, se distreaza si chiuie cand se aprinde... subuferul, chiar daca acum e doar decor, a avut parte de multe lovituri si batai cu pumnutzul....
am dezactivat firele de la sateliti, erau tare bune la ros, asa ca le-am strans, satelitii inca nu, nu ne-am gasit un loc sigur, asa ca inca mai incearca sa se catere pe ei.saptamana trecuta a ajuns la stativul cu dvd-uri, care-i inalt si de metal, si l-a tras in cap, in aceeasi zi in care si-a tras in cap si masa de calcat.
tot saptamana trecuta a ajuns de 2 ori pe balcon-vorba vine balcon, ca nu mai e usa despartitoare, e doar prag, inalt de vreo 20 cm si lat de 35, ei, l-a trecut si se juca cu aspiratorul din balcon....a doua oara era ridicat la trandafirul japozez, care-i mai mare decat el, dar totusi... l-a cam chelit....
la sufragerie( care-i acum camera lui de joaca si somn) nu am usa, asa ca am pus un troler paravan, ca altfel iese pe hol si la bucatarie ( unde iar nu am usa), l-am gasit o data rontaind un adidas, asa ca.....
peste tot in casa am mochete, le spalam o data pe saptamana cu vanish (mai intrebam eu aici daca a cumparat cineva mop cu aburi pt. sterilizare) si aspiram cand e cazul.
cred ca si-a format cat de cat imunitate, altfel patea ceva pana acum, nu ?

ei, nazdravanii de baietel...aseara a prins dintr-o miscare cosul cu oua colorate si l-a aruncat de pe masa....
stau cu ochii numai pe el, zicala aia 'cu ochii ca pe butelie' mi se pare depasita

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebeka

Pun si eu cateva poze cu fata ca n-am mai pus cred ca de cand avea 3 luni

http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=5958152

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

nu se vede, intai trebuie sa-i dai share by email si dupa ce deschizi in email dai link.

Mergi la inceput

Sim, n-am mai facut pasca, aveam deja multe dulciuri si eram franta. oricum, si ieri si alaltaieri am mancat si in oras, cu toate ca frigiderul abia se inchide....
aspicul nu a iesit asa cum ma asteptam, migala multa si gustul cam fad...cand ma mai incumet sa fac folosesc alte combinatii.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Aoleu, Papanash, ai de tras ceva cu Andrei cel umblaretz. Stefan e la stadiul de tarat, desi ieri a luat-o de-a busilea spre priza pt ca i s-au parut interesante cablurile de acolo Anul asta am fost la fix cu mancarea, nu am facut multa ca in anii trecuti. Mai avem niste sarmale si putina pasca, dar le rezolvam azi. Poti sa imi mai trimiti adresa de mail a doamnei Ximena inca o data? Nu am salvat-o atunci si mi-a disparut mesajul tau.

Bebeka, nu se vad pozele. Chiar ma gandeam aseara ce mai faceti ca nu mai scrisesei demult.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Ia sa strigam putin catalogul.
Gabriela, Maria, Rodica, Greyeras, Carpatina, Isabeluta, Andries, Cecilia? Sabina e motivata pt ca e plecata. Aaaa, cred ca si Andries.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

Mergi la inceput

Vad ca e liniste, ma duc si eu sa hranesc nazdravanul si iesim pe afara.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

prezent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Neatza ! asa, mai aproape de pranz
Printesa isi face somnul de dimineata, asa ca am intrat sa va iau pulsul
Inca avem bunicii la noi, pleaca maine, asa ca azi am sa profit de prezenta lor si am s-o mai las pe Maria cu ei, iar eu am sa mai fac una-alta prin casa, lucruri pe care atunci cand sunt numai cu ea nu reusesc sa le fac ( de ex sa-i spal iar toate jucariile )
Prin urmare azi nu am prea mult timp de forumeala, insa vad ca oricum si voi inca va refaceti dupa sarbatori ( sau le prelungiti ) si nu dati buzna sa umpleti aici capitole intregi.
Am remarcat aparitia bebekai, insa sunt putin dezamagita ca ne-a pacalit cu linkul ala, nu merge, cica trebuie sa ne logam . Si tare as fi vrut sa vad cat a mai crescut frumoasa Rebecutza
Imi pare rau sa aud ca Andrei are probleme, of, mititelul, si el este printre papanashii cu frecvente vizite la medic. Sanatate multa ii uram, iar tie, Rox, multa putere, rabdare si calm . Si spor la treburile pe care le mai ai de rezolvat, sa scapi repede de ele si sa te poti intoarce cat mai rapid langa puiul tau.
Am admirat pozele cu Erika si mamica ei cea subtiriiiiica, imi plac la nebunie cele in care printesa sta pe spatele tau. Am observat ca erati amandoua desculte, sa simtiti iarba... Frumos...
Si m-am mai pimbat prin parcuri cu Mirunica cea cocheta, se pare ca-i place tare mult la aer.
Papanash, felicitari proaspatului iepurit ! Ce povestesti tu acolo despre redecorarea camerelor... Ma gandesc si eu ca in curand ne vine randul, deocamdata eu n-am lasat-o pe jos, chiar daca asta inseamna ca sunt tot timpul langa ea, sa nu cada de pe canapea. Insa nu vreau sa-i ingradesc libertatea de miscare, asa ca va trebui s-o las sa-si exerseze talentele pe jos, prin sufragerie, in cateva zile, dupa ce voi reusi sa fac o curatenie temeinica. Si dupa ce cumpar aparatori/opritori din acelea pt usile de la biblioteca.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am si eu o rugaminte la mamicile care au primit carticica de retete de la steamer, ca eu n-am gasit asa ceva in cutie : poate vreuna dintre voi sa o scaneze si sa mi-o trimita si mie ? Ieri am inaugurat si eu steamerul, imi place cum iese carnea, nici nu se compara gustul cu al celei fierte in oala, in apa. Si legumele au mai mult gust, intr-adevar. Aseara chiar am facut pt noi si file de pangasius, dar ala parca mai mult mi-a placut cand il facusem pane ( poate din cauza ca aseara a uitat sotul sa-l sareze ? )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput