Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, ca numai buna nu este, dupa o noapte crunta. Aseara am iesit la film si am lasat baiatul cu socrii mei. Pe Alex am avut inspiratia sa o duc la ai mei, unde va sta probabil cateva zile. Aveam asa o grija ca Andrei va fi mai marait si am avut surpriza sa il gasesc treaz la 11 noaptea. M-am gandit ca nu i-au respectat tabieturile, si ca nu l-au lasat sa planga pana adoarme, ca pe el daca il iei la primul scancet nu mai doarme toata noapte (mai ales de cand se ridica pe patut - dar in genunchi), ceea ce a si facut. Pana la 3 dimineata a plans continuu, plans isteric, desi murea de somn. I se infundase si nasul de atata plans, abia am reusit sa il mai aspir cat de cat, am zis ca o plange de la nas. Nu au mers nici picaturile de burta, nici nurofen, nici nimic. Nu dormea nici in brate macar, nu va spun ca nu ma mai pot misca de 3 ore de purtat baiatul in brate. Am sunat la linia de urgente si ne-au zis sa punem Novocalmin ca e un calmant mai puternic. Nici nu stim ce ar putea fi, in afara de dinti...Numai ca degeaba le explicam eu ca stiu cum face de dinti si nu era asa, ei ziceau ca e de burta. Dar nu strangea deloc picioarele. In schimb se lovea la cap si isi tragea de urechi, si smulgea hainele de pe el. Astept acum salvarea, mi-au facut si aia o mie de nervi. Nu spun ca trebuie musai sa ajung la birou macar si pentru o ora pentru ca nu reusesc sa ma conectez la mailul de birou si era urgent sa trmit ceva azi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Neata, ca numai buna nu este, dupa o noapte crunta. Aseara am iesit la film si am lasat baiatul cu socrii mei. Pe Alex am avut inspiratia sa o duc la ai mei, unde va sta probabil cateva zile. Aveam asa o grija ca Andrei va fi mai marait si am avut surpriza sa il gasesc treaz la 11 noaptea. M-am gandit ca nu i-au respectat tabieturile, si ca nu l-au lasat sa planga pana adoarme, ca pe el daca il iei la primul scancet nu mai doarme toata noapte (mai ales de cand se ridica pe patut - dar in genunchi), ceea ce a si facut. Pana la 3 dimineata a plans continuu, plans isteric, desi murea de somn. I se infundase si nasul de atata plans, abia am reusit sa il mai aspir cat de cat, am zis ca o plange de la nas. Nu au mers nici picaturile de burta, nici nurofen, nici nimic. Nu dormea nici in brate macar, nu va spun ca nu ma mai pot misca de 3 ore de purtat baiatul in brate. Am sunat la linia de urgente si ne-au zis sa punem Novocalmin ca e un calmant mai puternic. Nici nu stim ce ar putea fi, in afara de dinti...Numai ca degeaba le explicam eu ca stiu cum face de dinti si nu era asa, ei ziceau ca e de burta. Dar nu strangea deloc picioarele. In schimb se lovea la cap si isi tragea de urechi, si smulgea hainele de pe el. Astept acum salvarea, mi-au facut si aia o mie de nervi. Nu spun ca trebuie musai sa ajung la birou macar si pentru o ora pentru ca nu reusesc sa ma conectez la mailul de birou si era urgent sa trmit ceva azi.

Rox ,

Poze

Of, Rox din cate am mai citit despre manifestarile bebeilor, se trag de urechi atunci cand ii doare, gen otita. Sper sa nu fie asa. Al meu trage de haine cand e prea infofolit, el prefera sa aiba haine subtiri si putine. Poate-i iese vreo masea, astea nu stiu cam pe la ce varsta ar trebui sa se arate.
Din cauza asta suntem aproape hotarati sa anulam zborul spre Cluj programat de 1 mai, nu l-as lasa pe Andrei cu soacra, asa aiurea mi se pare .....mai ales ca zilele astea a fost marait de la dintisor si e si un pic racit, stranuta si are mucutzi. cred ca mergem in 3 pe undeva, inca nu e 100% dar aproape.

Cand al meu e foarte agitat si nu adoarme nicicum, pun feonul in functiune, de fiecare data se linisteste si adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!

Rox, imi pare rau sa aud ca sunt probleme cu Andrei. Nu stiu de la ce ar putea fi, sper sa ii dati de capat.

Papanash, poate veniti si voi la Valea Doftanei, desi nu stiu daca mai sunt camere libere.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, si eu ma gandisem la otita, mai ales ca el a mai avut, si tot de la nasul infundat. Insa la otita se face febra, febra mare, data trecuta a avut 40, acum nu are febra deloc. Cald nu ii era, era dezbracat.

A venit salvarea!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

La spartul tirgului (ca de obicei),va spunem si noi Hristos a Inviat! si va trimitem numai ginduri bune si multi pupici tututror!

Roxana pupam dulce baiatul sa se calmeze si mamica ingrijorata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Offf Roxana sper sa fie bine Andrei,sa ne anunti ce ati afcut.

Noi am fost la plimbare,azi fiind liber...ne-am simtit tare bine,am facut cateva poze,le-am afcut publice de data aceasta,le gasiti aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2828756480079224975rIOPxf

Ne-am intors,am pus-o in patut si am lasat-o sa adoarma.Insa s-a ridicat in genunchi,apoi banuiesc ca a incercat sa stea in picioare,a alunecat si s-a lovit...mai sus de tampla are un cucui baban vanat....nush ce sa zic...sper sa nu fie nimica grav.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata si de la noi!

Roxana multa sanatate lui Andrei!
papanash felicitari pentru
devylla faine pozele cu voi,se vede ca v-ati relaxat..

Am pus si eu cateva poze recente aici:
http://good-times.webshots.com/album/563085820sghlId?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

HRISTOS A INVIAT!

Noi suntem bine ,am petrecut in familie cu fratele meu,cumnata,nasii lor si ceilalti cumnati.A fost placut,linistit,asta mica s-a plimbat prin brate la cumnate si la nasa cumnatei.Pe la 11 seara eram acasa.
N-am fost la Inviere,asta mica oricum de la 8 deja e la baita si apoi somn iar eu la 10-10,30 pic de somn.

In rest merge de-a busilea,in ziua de Pasti s-a pus in fundulet singura si sta ca lumea.

Cu somnul asta nu prea stiu ce sa zic,acum de cand cu diversificarea nu mai are sanul sa adoarma;am inceput sa-i dau suzeta dar nu prea mi se pare ok si uneori o vrea alteori nu.Uite de ex.s-a trezit la 7 a supt, a atipit pe la 8 fara 10 la mine in brate ,cand am pus-o in pat s-a trezit si e treaza si acum; se joaca cu suzeta ca face zgomot cand o scutura.

Se ridica in picioare daca gaseste pe ce sa se sprijine si sta teapana,din pacate patul pliant nu prea o ajuta ca nu are de ce sa se agate dar ea incearca si tot incearca...

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mamici, eu la asta chiar nu ma pricep, dintele a spart de ieri, e mic-mic, insa tot agitat e Ghighi, eu aveam impresia ca pana sparge gingia dureaza agitatia. E posibil sa mai iasa altul, nu ma lasa sa ma uit si nu-mi dau seama...

Sim, mi-ar placea dar cum am zis, Ghighi e mucios si parca l-as mai tine-n casa, nu stiu, sa vedem si cum se comporta astazi.

devylla, faine poze. Io cred ca devin maniaca, am citit mai demult despre capusele din iarba, cat de periculoase sun pt. om, si nu-l las pe Ghighi in iarba, cu toate ca mi-ar placea. La noi oricum nu se respecta restrictiile pt. caiini, misuna peste tot, in toate parcurile.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Pun si eu cateva poze cu fata ca n-am mai pus cred ca de cand avea 3 luni

http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=5958152

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput