Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

Adevarat a inviat!

de o saptamana suntem si noi diversificate. Cerealele sunt favorite (cu ele am inceput), mai mancam si suc de morcov si mar, cu pulpa de mar (nu ne prea place) si mai bem si putina apa (nici asta nu e buna). Dar am sarit intr-o saptamana de la 6830 la 7090gr. si asa am verificat teoria cerelelor care ingrasa

pt fiecare bb bonavior- sa va faceti repede repede bine!

acum profit din plin ca sunt bunicii cu noi, lenevesc din plin. ma ocup doar de masa alesiei! boierie!

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Hristos a inviat!
Zic si eu prezent la strigare.
Si eu tot cu ochii pe nazbatioasa mea, nu sta deloc si ei ii plac tot prizele si insista acolo unde ii spun ca nu are voie.
N-am intrat ieri pe forum pt ca ma simt de parca a trecut trenul peste mine, ieri dimineata m-am trezit complet anchilozata pe partea dreapta, nu pot sa misc capul, gatul, mana dreapta cand o misc e groaznic, asa ca am lipsit motivat.Nu stiu ce sa mai fac, mi-a facut tati masaj la greu cu antiinflamatoare, nu stiu ce sa mai fac. Aveti vreo idee?
Iaca tocmai ce vorbeam de nazdravanii ca mi-a spart o amintire frumoasa de la colegii mei, un bebe intr-un ousor cu cheita muzicala pe care il puneam sa-l asculte cand era in burtica.
De Inviere am fost la biserica si am fost toti trei, adica si cu Aduta, noi o luam peste tot cu noi, mai ales ca nu as avea cu cine sa o las acasa. Iar ea s-a comportat exemplar, a fost cuminte si zambareata, oricum nu am stat mult, am luat lumina si am venit acasa.
Duminica s-a reunit intreaga familie la bunica mea la tara, a fost foarte frumos, mai nasol a fost cu vremea capricioasa, de unde cred ca mi se trage si problema. Noroc ca fata mai mult a dormit si a stat in casa.
Sambata am mai apucat sa intru putin si am citit atatea urari frumoase si a fost chiar placut sa vad ca intr-o zi asa de speciala ne-am facut timp pt DC. Eu una va multumesc pentru fiecare urare in parte si va pe toate ca tare imi sunteti dragi.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

BUna Nico, multi . Felicitari pt diversificare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Salut,
Am si eu o intrebare la ce varsta se poate da ficatel de pui si spanac daca stiti?Eu vreau sa ii dau Alexandrei dar mi-e frica ca e prea mica pt asa ceva(are 6 luni jumate).
Tin sa mentionez ca o alaptez la san si e diversificata de aproape 4 saptamani.

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Luy iti multumesc ca ti-ai facut timp sa ne 'vizionezi'..

micutilor sarbatoriti astazi!

Gabriela pupici Sarei la implinirea celor 8 lunitze!Poate intri sa ne spui ce faceti,tu si printesa..

Plec sa hranesc fata,azi si-a schimbat ora de papat,apoi iesim afara,ca e un soaree...fara tati,ca azi e iar la servici..
Pupici si s-aveti o zi faina!

Mergi la inceput

Am vazut ca sunt o gramada de gospodine printre noi, care mai de care. Eu mai putin vorba Roxanei, noroc cu mama. Eu n-am facut mai nimic, doar cumparaturi ca la asta ma pricep cel mai bine si am vopsit oua ca si asta imi place. Dar cu sfarleaza mea numai de bucatarit n-am timp, doar cand e tati acasa, atunci profit si ma desfasor si eu.

Mergi la inceput

loredana cu ficatel pe la 7 luni si jumatate am de gand sa-i dau si spanac mult mai tarziu oricum dupa 8 luni. Parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti noi suntem diversificate de 2 luni si tot n-am curaj sa-i bag asa repede astea. Ai rabdare ai timp sa ii dai de toate mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by balaceanu_l

Salut,
Am si eu o intrebare la ce varsta se poate da ficatel de pui si spanac daca stiti?Eu vreau sa ii dau Alexandrei dar mi-e frica ca e prea mica pt asa ceva(are 6 luni jumate).
Tin sa mentionez ca o alaptez la san si e diversificata de aproape 4 saptamani.

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra

ei i--am dat spanac la 1 luna de diversificare, un cub de spanac congelat pus in supa. Supa o fierb f mult, cam 1 ora jumate, chiar si 2, asa cum fierb si carnea. Astea-s indicatiile date de dr.de la medlife, asa am citit si pe net. despre ficatel, stiu ca se da dupa varsta de 9 luni, dar opiniile-s diverse.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sim, ti-am dat pm.
Danuta, si eu am vizionat o minunata Mirunica, pupici multi si aveti grija, chiar daca-i soare e foarte frig.
Luy, lasa printesa pe jos, sa vezi ce fericire o sa fie pe ea cand descopera lucrurile din camera...opritorile alea am inteles ca nu-s prea rezistente, cica nu prea rezista, da' fetitele-s mai delicate, nu cred ca o sa traga asa tare de ele cum fac Ghighi.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nata si de la noi.
Am fost ieri la revizia de 7 lunite si avem asa: 8.355kg, 69,5cm si 41,8 circumferinta capsorului. Are cineva idee care e regula cu circumferinta capului? Sunt tare in ceata cu asta si parca la Andrei nu creste mai deloc.
De azi noapte a inceput sa aiba mucisori, in sensul ca respira greu si cand trage aer mai tare-i ajung, cred eu, mucisorii in gurita, si se ineaca cu ei ca pe urma tuseste. I-am pus dimineata un paracetamol supozitor si i-am pus in laptic, ptr ca altfel nu vrea cu nici un chip, 6 lingurite cu suc de portocala ptr ca are vitamina C. Sper sa isi mai revina, acum l-am pus la somnic. Febra nu are asa ca stau linistita deocamdata.
Revin.

P.S. Devylla, e dulce tare mogaldeata. Nu mai zic ca imi plac la nebunie pozele in care sta ea pe mami si e atat de fericita!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput