**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 19

lbelciug spune:
Timur, nu eu le-am trimis ci firma care le-a imprimat. Toate tricourile au plecat catre capsunei vineri 25 aprilie. Fii cu ochii pe casuta postala, avizul trebuie sa soseasca.
Astept feedback-ul vostru!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI SI CAPSUNICILOR:
CEZAT FLORIAN-Tincutza
MARIA ELEONORA-Mamibiutza
MARIA CRISTINA-Manuc1010
FLORIN MARIO-IuliaBraila
TODOR-Dyonise
SI PENTRU MAINE:
DAVID CRISTIAN-Amely
ILINCA MARIA-Maricicutz
LA MULTI ANI SI PENTRU LIVIANA CU URARI DE FERICIRE!
Abia astept sa ne vedem....
Capsuneii vostrii mai sug???!!! Al meu DA.
va pupam pe toti

teodoral spune:
ANGELA, eu ii dau lapte de vaca de la 8 luni.Dr mea a spus ca se poate incepe de la 6 saptamani , doar ca e mai slab ca isi pierde toate proteinele prin fierbere.I l-am dat treptat combinat cu zeama de orez, 3/4, 1/2,1/4 si intreg.De cand am inceput cu laptele de vaca mananca mai mult.Daca praf manca 200, de vaca mananca 300 o data.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI

Florentina Roman spune:
Betty, am vazut pozele cu Andreea tunsulica; mi se pare schimbata acum, fara par
Eu ii dau legume cu carnita/ou doar la pranz, in rest fructe sau iaurt
Ramona, sanatate la pitic! Of, stiu cum e sa pleci cu puiul la spital in puterea noptii...
Angela, cand am inceput sa-i dau lapte de vaca lui Tudor, am renuntat treptat la cate 30 ml de lapte praf( 30 ml apa + o masura lapte praf), pe care o inlocuiam cu lapte de vaca. a baut mai mult lapte dupa ce am renuntat la cel praf.
Miniuta, multumim. La dr mergem abia luni, e ciudata diareea lui fii-miu ptr ca mananca bine tot ce-i dau, de regim, evident, si bea si ceai sau apa. Dar scaunele sunt normale la inceput, iar spre sfarsit sunt moi si miros uraat.
Sa stii ca la Tudor si eu citeam tot ce gaseam despre cresterea/ educatia copiilor si incercam sa ma regasesc in vreun model( Elteka!), dar acum m-am linistit si mai actionez si din instinct, adica daca plange, il iau in brate, il mai iau noaptea langa mine in pat, seara il culc pe picioare, ca sa fiu sigura ca adoarme, daca-l pun in patut se foieste cam mult si cateodata ii trece somnul.
Graviduta, Tudor al meu e racusor si a fost taaare mamos si sensibil si inca mai e. La fel am procedat si eu, l-am alintat si l-am mangaiat cand a avut nevoie si acum nu e deloc un rasfatat. Ma omoara insa sensibilitatile astea ale lui...daca il supara cineva, el nu se exteriorizeaza si mi se rupe sufletul cand il vad cat sufera... si e asa bland...il smotoceste si-l jumuleste asta micu' si el nu-i zice sau face nimic, mititelul...daca-l intreb de ce nu se fereste, zice "e fratiorul meu mai mic, el nu intelege" !
Am luat si eu mai demult avocado, dar nu mi-a placut gustul si nu i-am mai dat nici piticului.
Kokyu, mi-ai dat o idee buna cu budinca, am sa incerc si eu, poate-i place lui Cip, cu regimul asta nici nu mai stiu ce sa-i dau
http://community.webshots.com/album/561232449PpGnvI?start=24

Graviduta spune:
Cautam o reteta cu dovlecei si am dat peste subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117629&whichpage=1.
Florentina, si tatal meu e rac si este foarte apropiat de fratii lui El este cel mai mare din cei 6 frati si se comporta de parca ceilalti ar fi in continuare mici, desi mezinul are deja aproape 40 de ani . Ii ajuta pe toti, ii apara etc. Problema e ca de cele mai multe ori o face in detrimentul familiei curente (sotie, copil). Asta cu baietii. Si mai stiu cazuri. IAr de fete... ce sa zic.. eu nu mi-am dorit sa o nasc pe Mara in zodia asta, preferam sa fie leu, mai bataioasa. Racusoarele sunt sensibile, stiu multe fete asa. Dar am si colege care au reusit in viata si nu s-au lasat doborate. Sunt convinsa ca pt asta tre sa aiba un sprijin emotional, afectiv foarte temeinic din partea familiei, sa li se creeze de mici un mediu care sa le permita sa capete incredere in ele si sa se manifeste. Am observat ca au bun simt estetic.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Madi spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Madi,cum ai reusit s-o convingi sa manance altfel decat pasat? la noi daca nu e pasta fina incepe sa scuipe indiferent de ce blenduiesc; saptamana asta i-am dat pentru prima oara ciorba facuta pentru noi; n-a vrut-o, asa ca am blenduit-o si a iesit un piure roz pe care l-a mancat pana la urma.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
Ella am luat-o cu mine in bucatarie, dimineata, cand mancam si ii dadeam si ei sa guste din ce putea (cascaval, paine - bucatele). Am inceput sa ii dau si bucati de paine sa le molfaie singurica. Dar sa stii ca nu a fost ceva gandit. Dar daca am vazut ca accepta bucatele, am inceput sa nu ii mai pasez fin mancarea, ci doar sa o zdrobesc. Si a functionat. Mai are insa zile cand scuipa bucatelele mai mari.
Madi si

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

doxinu spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu meniul de dimineata.Acum am idei
LA MULTE LUNICI SARBATORITILOR ZILEI!!!!cam la sfarsitul zilei dar pana acum nu am fost acasa
io inca ii mai dau sa suga piticasigogosica si chiar vroiam si io sa intreb cam cate capsunici mai sug aici la noi?
Pepsica ce face DAVIDUTU? si cum este la servici?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Madi spune:
Angela eu, la recomandare pediatrului, ii voi da formula pana la 2 ani. Dar eu am alaptat ff putin si chiar si atunci a fost alimentata mixt.
Ella tu pe care din cele 3 sortimente de Humana 3 i-l dai lui Bobitza? Eu am ramas tot la Humana 2, ca parca nu mi-a venit sa ii dau lapte cu arome...Ti se pare ca il satura mai bine Humana 3?
Graviduta eu recunosc ca o alint pe Ana ori de cate ori pot! Ma gandesc ca trece timpul foarte repede si in curand nu o sa mai stea la pupat. Deja nu mai sta oricand, cand are ea chef sa se joace incepe sa maraie daca o iau in brate. Ma mai gandesc si ca voi incepe curand serviciul si imi vor lipsi mult momentele in care puteam sa stau cu ea si sa ma joc, sa o iubesc. E adevarat ca, cel putin pana acum, Ana a fost un copil tare cuminte: adoarme singura, se joaca singura in cea mai mare parte a timpului.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”