**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 20
bettyR spune:
Florentina, si eu ti-am admirat baietii, ce frumosi sunt! si imi place de Cip cu basma rosie si cum tine limbuta intre dinti, tot asa face si Andreea. E schimbata fara par, zici ca e baietel, dar ii creste. Eu is in pana de idei de mancare in unele seri, ca ea se trezeste la 6 si mananca la 8:30 de dimineata, la 12 de amiaza, la 4-5 si pe la 9 daca nu ii mai dau ceva inafara de lapte ii este foame peste noapte. Ce sa fac daca e matinala si mananca si putin la o masa, in jur de 100 si vad ca vrea mai des.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
ella_74 spune:
Liviana,
ma bucur ca ati petrecut bine la Braila; chiar ma gandeam la tine de 2 mai, ce ti-ai mai putea dori, ai doua minuni de baieti, un sot alaturi; restul sunt atat de putin importante.
Noi am dat o fuga la Focsani ieri ca sa ducem cadouri finului nostru; evident, a ramas la Bucuresti.
Nu-i dau lui sa rontaie din cauza ca nu inghite nimic ce nu e pasat; am incercat cu biscuiti doar.
Are degeaba 8 dinti, ii tine de frumusete
Madi,
i-am dat lui Humana 3 de toate felurile; desi am spus ca-i voi da pana la 1 an jumate Humana 3 si dupa trecem pe Junior, cred ca o sa il trec mai repede pe Junior fiindca laptele asta formula mi se pare atat de rau, n-am indraznit sa gust, m-a descurajat mirosul gretos; ala cu vanilie e campion, nu l-as bea nici sub amenintari.
are 2 mese de lapte, prima si ultima, cate 8 masuri.
bettyR spune:
Andreea a primit un urs imens de la niste prieteni de ai nostrii. dar cum naiba spal ditamai animalul? si il iubeste f tare ca mi mila sa i-l ascund. ursul si andreea fericita.
cred ca maine il bagam la dus, dar unde sa il usuc?
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
angelabv spune:
Graviduta, sa stii ca nu am vazut raspunsul tau, scuze...
Liviana, eu inca alaptez, dar am inteles ideea.
Multumesc de raspunsurile legate de lapticul de vaca, mi-e imi place tare laptele sper sa-i placa si lui Nicole, eu vreau sa incep sa-i dau curind si sa incep sa o intarc incet, incet...
Nicole a avut citeva seri mai agitate, eu am fost la munca pina la 11 asa ca tati a pus-o la culcarica si ea draguta cauta disperata tzitzica...a adormit si parca a adormit mai bine, s-a trezit odata la 3 sau 4 si atunci am alaptat-o. Imi este tare greu cu munca, nu ma simt vinovata dar as vrea sa fiu cu ea, pe de alta parte ea e cu parintii mei, asa ca stiu ca este bine, mama vorbeste non-stop cu ea, se joaca...
doxinu spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE 4 APRILIEEEEEEEEEE!!!
Amely pentru David Cristian
Maricicutz pentru Ilinca Maria
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ramona7 spune:
Amely pentru David Cristian, Maricicutz pentru Ilinca Maria
ella, mihamora, bettyR, graviduta, florentina, multumim.
Suntem mai bine, nu mai avem febra, avem doar gatul rosu si raguseala de rigoare. Am fost 2 seri la rand la spital sa-i faca injectie sa nu se sufoce in timpul nopii pentru ca avea probleme cu respiratia. Din cauza asta nici sa doarma sau sa planga nu putea, asa ca am stat pana la 5 dimineata sa-l distram si sa-l alinam.
Waw, ce faina e andreea de bettyR cu ursul si ce se distreaza Bogdan alexandru de timur cu nisispul! Mi-a placut poza asta cu verisorii lui Nicole Amber. E super simpatica!
pepsi sunteti bine?
Salvati o inimioara
ali24 spune:
buna fetele.am si eu o problema dar nu legata de bebe ci de sot.de 1mai am fost la padure si la ars soarele.la usturat si in prima seara si a doua dar aseara a fost prapad.nu a mai putut de durere.a fost de 2 ori la urgenta.i a dat ceva injectie dar nimic.pana la 10 azi dimineata a stat in baie si si a pus prosop ud pe spate.dupa nici 30 de secunde trebuia sa il ude iar.nu a inchis un ochi.imi era asa mila de el ca imi venea sa plang.nici odata nu l am mai vazut sa sufere asa.si sper sa nici nu il mai vad sa sufere vreodata asa.dar ma intreb de ce sa il doara oare in a 3 a seara mai tare decat in prima?scuze ca vi am povestit aici despre el(ca nu are vreo legatura cu bebeii)dar simteam nevoia sa spun la cineva ca sunt necajita.acum doarme la parintii lui in camera sa nu il deranjeze rafi.si nu stiu daca il mai doare dar sper ca nu.
va pup.
si urez si eu la multi ani sarbatoritilor zilei
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)