**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 21

bettyR spune:
ali, nici sotul meu nu sta la soare si zice ca tto asa la piscat/usturat pielea cand a stat odata mai demult.Si el a descoperit ca are pitiriazis vesicolor, o boala de piele usoara, avea niste pete maronii pe piept si spate, a facut tratament de 2 ori si pare ca a disparut, dar tot ii este frica sa stea la soare. Si pe mine ma ustura pielea si trebuie sa ma dau cu crema de protectie, dar dupa un dus doua mie imi trece, dar ma mananca rau si eu nu am nimic. mie mi frica pentru copii cu soarele asta.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

carstea spune:
Voi cu ce crema de soare dati copiilor?Am citit azi un subiect dedicat subiectului si ziceau ca nu trebuie sa contina o substanta...
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris

Ioana13 spune:
Am revenit de la bunici
Poze aici http://good-times.webshots.com/album/563300588uNqugE
Eu cred ca voi cumpara crema cu factor de protectie 50. Este la Mustela si la Vichy. Poate stie cineva mai multe despre eele.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

ella_74 spune:
ali24,
sotul tau are arsuri solare, probabil un grad mare; eu sunt albinoasa si nu pot sta la soare decat cu crema de protectie.
Sunt in farmacie spray-uri contra arsurilor care ii vor calma durerile/usturimile; mai sunt si cremele after sun care iarasi contin niste substante ce calmeaza arsurile si hidrateaza foarte tare; in cateva zile probabil i se va duce si pielea si nu un singur rand.
Mai sunt leacurile babesti pentru atunci cand e pielea rosie si arde: iaurt rece sau rosii crude reci.
iar pe viitor crema de protectie; recomand Avene dar pana la urma oricare e buna decat deloc.
Iti inteleg necazul, de fapt pe sotul tau; o singura data am patimit asa, dar am facut pe picioare edem si mi s-au umflat; tot la spital m-am tratat; mi-am jurat atunci ca nu voi mai sta la soare decat cu crema adecvata, ca folosisem dar din pacate un factor prea mic.
carstea,
eu lui i-am luat de anul trecut Chico cu ecran total, cred 50+.
Soacra-mea nu prea il da cand in scoate in parc si pe fata si maini e deja rumenit.

doxinu spune:
Fetelor voi de unde cumparati sandalute la bebici?M-am tot uitat pe net si tot ce am gasit asa de bun simt(adica ii creste piciorul foarte repede si io zic ca nu se merita sa-i iau ceva foarte scump,asa ceva pana intr-un milion) au fost www.ghidafaceri.ro/new/produs_SANDALE_COPIIvanzare_15_2907_CONFECTII-INCALTAMINTE.html" target="_blank">ASTEA.Unde sa mai caut?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

mica0307 spune:
si noi dupa ceva vreme. Dar io nu mai am calculator ziua pt ca am demontat biroul. Citesc seara cand vine tati cu laptop dar nu prea am mai scris.
Noi ieri am botezat o fetita asa ca am fost plecati din Buc. Ne-am intors azi si acum tre dsa ne ocupam de petrecerea Mayei.
Am fost joi la insula copiilor in herastrau. S-a deschis, nu mi s-a parut cine stie ce, copii nostri nu prea au cu ce se juca acolo...dar decat un parc mai bine acolo. Nu cred ca avem nevoie de rezervare (nu am avut cu cine sa vb) pentru ca spatiul este destul de mare si putem gasi un loc doar pentru noi. Nu am stabilit insa ora. V-ati gandit la ceva???? Sa fie dupa-amiaza??? Pe la 17-18???
doxinu si eu am luat sandalute pt Maya de la targ tot cu 65 lei de la unii care au magazin in victoria. Cu talpa ortopedica.
carstea eu ii dau cu crema de la vichy.Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

kokiy spune:
Mica ai pus o intrebare foarte dureroasa....cea cu ora de intalnire.....aici sigur o sa fie cu votare ... de exemplu al meu copchil e mai vioi pana in pranz,dupa este mai smiorcait....un aspect pe care l-am vazut eu in Herastrau este faptul ca dupa ora 16.00 este full in zona cu roata si balonul...acum daca s-a deschis si insula sigur v-a fi inghesuiala si pe acolo daca v-a fi cald....
Parerea mea umila este ca dimineata este mai gol....dar mai bine sa inceapa votarea .....acu' vedem ce tabieturi au capsunei
Razvanel soricel
Kokiy mami de
Claudia (12dec.2001) si
Razvan (8 iunie 2007)

doxinu spune:
Mie imi convine oricandpentru intalneala.STEFAN nu are program de somn,face nani cand e obosit.deci noi ne supunem majoritatii
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

ckristina spune:
mica,voi veni si eu la intalnire; mi se pare putin cam tarziu...pt bianca(eu iau in calcul si drumul la intoarcere; pt mine ar fi ok orele 15.00.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

mihamora spune:
Liviana - multumim mult, nu este a lui masinuta, era a unei fetite. Felicitari pentru Matei ca invata poezii si lui Bogdanel pentru progrese
Doxinu - si eu inca ii mai dau san.
Noi avem sandalutele www.ecco.com/int/en/collection/infants/4/infants/4/76441/54480/detail.do" target="_blank"> astea
Carstea -eu o sa- i iau avene sau vichy cu fp 50
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!