**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 18

poohy spune:
LA MULTI ANI!!!!
Cezar Florian de Tincutza!
Maria Eleonora de Mamibiutza!
Maria Cristina de ManuC1010!
Florin Mario de Iuliabraila!
Teodor de Dyonise!
Sa cresteti mari, fericiti si norocosi alaturi de ai vostrii!!!
si
LA MULTI ANI!!! LIVIANA!! Sa fi fericita si linistita alaturi de puiutii tai si de toata familia!!!
LA MULTI ANI!!! BYU! Multa fericire si sanatate!
LA MULTI ANI!!! NICOLL!! Multa fericire si sanatate!!!
Am reusit sa citesc cateva pagini, sa vad niste copii absolut superbi (nu nominalizez ca sigur uit pe cineva).
Multa sanatate pentru toti piticii bolnaviori!
Eu sunt cu Didi in privinta programatului bebeilor si a cartilor: doar nu sunt calculatoare. Daca ar fi sa ma iau dupa toate cartile as inebuni. La urma urmei, nici 2 autori, 2 doctori nu au aceleasi pareri. Cresterea copiilor nu e o stiinta exacta, exista variatiuni destul de mari si nu inseamna ca o varianta e mai buna decat alta.
Eu am reusit sa incep sa o fac pe Manu sa nu mai pape pasat 100% incepand sa ii fac intai 1/4 de piure cu furculita, si acum am ajuns la 1/2. Nu stiu daca merge si la alti bebei, ca a mea e mancacioasa rau...
Pe jos nu am curajul sa o las singura. Pentru ca nu merge singura decat tinuta de manuta si in plus casa e veche plina de lucruri si Manu trage tot, sunt in proces de eliberare a tuturor meselor etc din casa.
Si la mine functioneaza faza cu vinovatia - cand vin de la serviciu ma simt vinovata ca am lasat-o si stau numai cu ea. Asa ca de pe la 7 seara Manu s-a obisnuit sa fie rasfatata :D Daca in rest toata ziua e cuminte, de la ora aia Manu e rasfatica rasfaticilor.
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

timur spune:
Si acum sa supunem atentiei meniul juniorului.
7.00-8.00 lapte 240 ml cu cereale
9.00-10.00 variante:
- mar/borcanel fructe Nestle cu biscuite;
- branza vaci cu para/borcanel fructe;
- iaurt cu cereale si putina miere sau cu banana;
- rar paine cu unt si sunca Praga/miere.
14.00-15.00 variante:
- carnita de pui/ficat pui/peste/galbenus (vita n-o inghhite neam) cu legume diferite;
- ciorbita de perisoare (azi i-am facut ciorba de peste) acrita cu bors.
18.00-20.00 cam ce mananca de dimineata (diferit dim de seara - combinatii diferite)
la culcare lapte 240 ml cu cereale
Cam asta e meniul. Am incercat si mamaliguta cu unt si branza de vaci dar nu i-a prea placut.
Cam face fite la fiecare masa, mananca numai cu sacul de jucarii
Mai nou se trezeste peste noapte sa linga un biberon cu lapte.

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by angelabv
Am sa reiau intrebarea mea :
Ati inceput sa le dati lapte de vaca, ma refer la cel din magazin/cum ati inceput, cu cantitati mici, indoit cu apa ???Nu a raspuns nimeni, asa ca ma gindeam sa mai pun odata intrebarea, poate mai sunt mamici interesate...
Angela, eu ti-am raspuns, dar poate nu ai vazut. Eu nu o sa-i dau lapte de vaca, ci lapte formula junior. Cred ca pana la 2 ani o sa merg pe asta. Dar Mara a baut lapte praf de cand era mica, nu stiu fetita ta, parca tu o alaptai, nu?
RAmona, multa sanatate la piticot.
Fetelor, si Mara mea e de vreo 2 luni o razgaiata. Seara nu se culca decat daca o tin un pic in brate sau stau la patul ei, sa ma vada cand mai deschide ochii, iar ziua nu ma prea pot dezlipi, eu sau mariul, de langa ea, ca face circ cu lacrimi pe toata fata. Dar nu ma mai stresez ca o sa iasa o alintata. O iau in brate, o tin lipita strans de mine, ne face bine la amandoua. Oricum, din cate stiu, racusorii sunt mai mamosi din fire si mai sensibili, asa ca incep sa cred ca-i este bine sa-i fiu aproape si ca nu fac un rau prea mare. O sa incep sa o educ in momentul cand o sa inteleaga efectiv ceva. Pt moment, cererile ei mi se par rezonabile.

chris27 spune:
Eu ii dau laptele de vaca de la tata vacii,direct in sticla...Asa bem toti(cunosc vaca e sanatoasa tun)...Nu-l fierb niciodata!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Graviduta spune:
Cum le dati avocado? Crud? Combinat cu ceva? Eu nu am mancat niciodata, dar am luat pt Mara ca am citit despre el ca e foarte bun si vreau sa-i dau maine. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)

kokiy spune:
quote:
Originally posted by timur
cum le faceti budinca la pitici??
Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)
-pun o mana plina de paste fainoase(melci,fundite,stelute..)la fiert in apa ....amestec branza de vaci(jumatate de pachetel) cu unu(doua) galbenus de ou,o lingurita zahar si o canita de lapte(zuzu),un varf de unt sau o lingurita de smantana.....dupa ce s-au fiert pastele le strecor si le pun intr-o mica craticioara ,iar peste ele adaug amestecul ....le pun la foc f. mic cca.15-20min....mai amestec in ele o data ca sa nu se prinda ....cred ca merg si la cupt. cu micro.,dar nu am incercat ....
Razvanel soricel
Kokiy

miniuta spune:
graviduta, eu ii dau lui david avocado crud, o jumatate la o masa amestecat cu iaurt sau branza de vaci (i-am mai pus si o jumatate de banana din cand in cand, sa fie mai parfumt). ca sa stii cand e copt avocado, dar nu prea copt (cica atunci e scarbos) trebuie ca la pipait sa fie ca o canapea de piele moale, dar ferma. pentru mine descrierea asta m-a ajutat mult la alegerea fructelor, ca habar nu aveam cum se mananca. acum mananc si eu cu el avocado, a inceput sa-mi placa.
fug la ale mele ca abia l-am adormit de pranz. ci circ, evident.
pup toti sabratoritii zilei, ca vad ca azi sunt multisori! LA MULTI ANI! si sanatate multa.
mamica lui david(21.05.2007)

lbelciug spune:
Hristos a inviat, dragi mamici!
Multumesc frumos pt urarile adresate lui Bogdan si desigur pt cele adresate mie! Am fost de-a dreptul impresionata! Va multumesc si va trimit cate un pupic virtual fiecareia din voi.
Ne-am intors si noi acasa in Buc dupa ce am petrecut cateva zile cu parintii mei la Braila. Vremea a fost cam urata, ploioasa, dar a fost ok sa revad persoane dragi si sa petrec ceva timp cu ele. Baietii s-au comportat bine, Matei a facut o groaza de nazdravanii, dar cum este si un dragalas, toata lumea i-a trecut cu vederea nazbatiile. Sunt mandra de el ca a memorat o poezie relativ lunga, La Pasti -scrisa de Toparceanu - dupa ce i-am citit-o seara timp de cateva zile. Mamaia l-a invatat o poezie f draguta (Mos Andrusca) si M a retinut-o in aceeasi zi. Bogdanel se face si el mai nazdravan pe zice trece, e vorbaret nevoie mare, face si cativa pasi singurel, a inceput sa ne imite in anumite gesturi si cu anumite sunete, alearga fericit dupa masinutzele cu telecomanda ale lui M. Intr-un cuvant sunt tare fericita sa vad cat de frumos cresc si se joaca puii mei.
Ziua de 2 mai a trecut modest, fara petreceri (nici nu mi le doream), am primit cateva cadouri si urari de la cei dragi. De la o varsta parca nici nu-ti mai doresti mare lucru, cel putin nu cadouri de natura materiala. Ce poate fi mai scump decat un pupic si un sincer LMA de la puiul tau?
Urez si eu cu ceva intarziere LA MULTI ANI pt Ana de Madi, Diana Gabriela si Vlad Stefan!
La Multi Ani, Byu!
Ella, am vazut pozele voastre - v-ati distrat bine si in Bucuresti fiind, nu? Wow, sunt impresionata ce bunatati ai gatit! Sa stii ca m-am gandit la tine in drum catre/de la BR. Bogdanel sta linistit cand are ceva de ros in mana (covrigi mai ales) sau cand il distreaza Matei cu diverse nazdravanii de genul aruncat cu shapca peste fatza lui. Tu ai incercat metoda cu rontaitul?
Elteka, de la ce firme cumpara sotul tau din US lucruri/jucarii pt Elias?
Mihamora, ce frumosi sunteti in pozele din parc cu lalele rosii! Masinuta rosie e a baiatului?
Angelabv, scazi progresiv laptele praf si il inlocuiesti cu lapte de vaca. Incepi cu 10 ml si sporesti cantit de lapte praf eliminata de ex din 2 in 2 zile.
A PRIMIT CINEVA TRICOUL PRIN POSTA?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

timur spune:
Nu, n-am primit! Sper ca ne-ai trimis si noua! Am fost cuminti si am trimis datele, asa cum ai zis!