**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Timur, ia un si de la mine, sper ca nu teai suparat, nu am ras de tine sau de ce ai zis, ci de asocierea dintre BD-ul nostru si actoria. Stai, ca nu ma pot abtine. Daca l-ai cunoaste, sa vezi ce peltic e. El e foarte simpatic si, cum spunea Ella, un tip foarte modest, de fapt la locul lui. Mi-a placut f mult de el ca om in fac, a fost unul dintre profesorii preferati.

Kokiy, daca n-ai avut ce face...na..am si eu un mare scart pe creier. Vreau sa-mi iau Braun MR 6550 cu vacuum (cred ca e CA V), dar vreau sa atasez si accesorii de la HC BC (pe care o sa le iau de la service-ul Braun). Merge?

[bAngela[/b], io n-o sa-i dau Marei lapte de vaca dupa un an (impropriu spus, ca deja ii dau iaurt si branza, dar ma refer acum la lapte dulce). O sa merg cu formula de continuare. Poate de la 2 ani o sa-i dau si de vaca.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Ioana13, Patrick Alexandru

catalina_b, pentru Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

bianca de 2 zile are diaree;e doar kk moale,nu apos; au legatura eruptia dintilor si diareea? tocmai ii dau si 2 dintisori(incisivii de sus); care sunt semnele enterocolitei?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Alina din cate inteleg eu, tu vrei sa-ti cumperi www.lady4ever.ro/cumparaturi/13/Detalii-Braun MR 6550 M CA VACUMIZER-prod8083-Review-pag1.html" target="_blank">blenderul asta si sa-i mai cumperi accesorii ca sa devina ca www.e-cumpara.ro/produs_3509_mixer_braun_mr_6550_m_hc_bc,_blender.htm" target="_blank">acesta +caserolele ptr. vacuum....de obicei la service piesele sunt mai scumpe sau dureaza mult aducerea lor(daca nu sunt pe stoc)....bineinteles ca poti sa le iei si separat,dar ar fi mai bine sa intrebi la service cat costa accesoriile ca sa-ti dai seama cum e mai rentabil...poti de ex. sa-ti iei www.electrofun.ro/index.php?page=product&id=8592" target="_blank">blenderul simplu si sa-ti cumperi doar accesoriile care te mai intereseaza de la service(ap. vacuum +tocatorul de gheata)

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTE LUNICI PENTRU SARBATORITII NOSTRII DE AZI!!!!!!!!!!

Ioana13, Patrick Alexandru

catalina_b, pentru Eva Maria

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Cristina, dar cate scaune are pe zi? Andreea tot asa facea si ea inainte si dupa ce ii iesea un dinte, 2 sau chiar 3 pe zi mai moi. Acuma si ea are de o vreme 2 scaune pe zi, si nu prea legate si cu verde, eu i-am facut analize dar nu i-a iesit nimic. Poti sa mai astepti o zi doua si daca e tot asa poti face analiza ca e simplu si asa stai linistita. Dar da si semne ca ar durea-o burta? La noi asa e, ca ii aud burtica si mi-a dat Sanzyme ca s-ar parea ca nu e reglata inca digestiv, dar inca investighez problema. Dar daca are 4-5 scaune pe zi eu zic sa o duci la dr.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

betty,multumesc! are tot asa 2-3 scaune pe zi,deschise la culoare(galben-verzui); ce analiza i ai facut?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Cristina, eu am fost la dr mea si i-am spus ca face caca cu verde, a avut un scaun verde inchis mai moale si dupa un pliculet de Biotics a inceput sa faca mai legat, dar tot cu urme de verde. Ea mi-a spus ca verdele inseamna digestie incompleta si mi-a dat sa ii fac asa: coprocultura, paraziti si digestie. la digestie i-a iesit amidon nedigerat prezent, dar eu cred ca mai ingite bucatele de biscuite intregi, nu am apucat sa merg cu rezultatul cu pastele si 1 mai, sau poate nu poate digera inca amidonul. Oricum o sa mai repet analizele.Eu zic sa mergi la dr sa spui, sau gandeste-te ce a mancat nou daca ea nu a facut kk asa cu verde pana acuma. Sau poate mananca bucati mai mari si nu le poate digera, habar nu am. Nu stiu daca e de la dinti ca prea multe eu le-am asociat cu iesitul dintilor si nu a fost asa. Va pup si sa va faceti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

betty, cristina, si Ari a mea face de la Pasti ba verde, ba moale, se pare ca ii iese si un dinte dar totusi, o doare si burtica.Eu nu i-am dat decat baby watter si ceai de menta.I-am mai pus in lapte zeama de orez ( leacuri babesti) ca dr. mea nu e pana pe 5.Off, tot timpul mi se intampla ori in weekend ori de sarbatori cand nu-i nimeni.Cum se face coprocultura?

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu cred ca trebuie sa ne panicam f tare pt scaunele lor(daca nu au mai mult de 4 pe zi), ca ei au sistemul digestiv in formare, plus ca acum cum sunt mai mari le mai dam sa guste si din mancarea noastra si poate ceva nu le pica bine. Dar nici sa ii lasam asa nu e bine, mai ales ca e usor sa faci analiza la scaun, se ia un recoltor steril de la laborator si pui un pic de kk din pamapers (teodoral). A mea a facut si pauza mare de mancare, a tot baut lapte si fructe si poate s-a dezobisnuit stomacul cu mancarea. Si ea intotdeauna a avut probleme de digestie, adica si cu laptele s-a obisnuit greu. Si andreeiei ii ies masele, dar totusi cine stie cand ii sparge gingia ca de la 9 luni e tot umflata si baleste ...

Mergi la inceput