**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 14

Graviduta spune:
Da, Kokiy, asa m-am gandit si eu, sa fac un calcul la cat ies cu accesoriile de la service. Le-am cerut oferta de pret, dar pauza. Cred ca o sa trag o fuga pana acolo cand am timp. Am vb cu importatorul Braun, le-am spus ca vreau toate accesoriile, dar ca nu vreau sa cumpar 2 mixere, respectiv M CA V si HC BC, dar tipa de-acolo zicea ca nu pot achizitiona accesoriile separat , fapt contrazis de service
.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)

ELTEKA spune:
Draga Liviana
LA MULTI ANI!
Multa sanatate, fericire si vise implinite!
Mamica lui ELIAS( 31.05.2007)
Elias la 11 luni si 5 dintisori

doxinu spune:
LA MULTI ANI LIVIANAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI PUIUTULUI CARE DE AZI ESTE MAAAARE SI LA MULTE LUNICI SARBATORITEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tincutza, pentru Cezar Florian
Poohy , pentru Manuela
Fetele ce mai dati voi de mancare puiutilor dimineata?Am facut tot felul de combinatii cu fructe si acum sunt in pana de idei.ma gandesc sa incerc cu iaurt simplu ca nu i-am mai dat de mult insa ma gandesc (din nou) ca nu ii prea tine de foame asa gol.Voi ce le mai dati de dimineata?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Alyna24 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI, LIVIANA!SA FII SANATOASA , FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!
LA MULTE LUNICI SARBATORITILOR DE AZI!
Eu ii mai dau dimineata branzica/ topita cu painica, galbenus de ou, gris cu lapte, iaurt cu biscuiti sau fructe.
A luat cineva cereale cu cacao de la Nestle?Scrie pe ele ca se dau de la 1-3 ani.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN

ckristina spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Fetele ce mai dati voi de mancare puiutilor dimineata?Am facut tot felul de combinatii cu fructe si acum sunt in pana de idei.ma gandesc sa incerc cu iaurt simplu ca nu i-am mai dat de mult insa ma gandesc (din nou) ca nu ii prea tine de foame asa gol.Voi ce le mai dati de dimineata?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
DOXINU,ESTE PE MAILUL COMUN O CARTE'RETETE PAPA 0-3ANI'

LA MULTI ANI,LIVIANA!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

lavini spune:
LA MULTI ANI,LIVIANA!sA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE PUIUTII TAI!
Ckristina, cum se mai simte Bia?E mai bine?
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Madi spune:
Cezar Florian
Poohy pentru Manu
Liviana
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Madi spune:
Doxinu eu mai nou ii dau paine cu unt si cascaval, sau iaurt simplu sau cu cereale, sau cereale cu lapte.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Irinusha spune:
Cu intarziere, dar sincer:
La multi ani Dan Stefan!
La multi ani Diana Gabriela!
La multi ani Alexandru Sfefan!
Si ptr. sarbatoritul zilei:
La multi ani Cezar Florian!
Sa cresteti mari si sanatosi! Numai fericire! LIVIANA, la multi ani! fericiti si impliniti alaturi de familia ta! Numai sanatate si bafta!!! Petrecere faina!
Pupici si sanatate plantatie!
Un week-end fain si insorit!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)