**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Noi le-am luat nasilor rama foto digitala la botez. Am luat-o din Auchan, costa 3 bulioane.

Ella, mea culpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

timur,

zi-mi te rog cum e rama asta digitala, ruleaza mai multe poze?
vreau si eu s-o fac cadou sora-mii (e si nasha lui ), ca e inebunita dupa poze prin casa; fara vreun motiv special, doar ca i-ar placea.

faza haioasa cu avocatul era ca e departe de a avea infatisare de actor; sper ca nu te-ai suparat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Va spunem si noi "Cristos a inviat!", ma bucur ca ati avut parte de sarbatori fericite, alaturi de familiile voastre. Si noi am fost in familie, cu oau rosii, friptura de miel cu spanac si un strop de vin.

Nicole creste pe zi ce trece, avem si noi 11 luni, imediat ne pregatim de party!!! Eu sunt un pic suparata pentru ce ieri mi-au schimbat programul si azi trebuie sa merg de la 4 dupa masa, avem 6 zile cursuri asa ca...nu stiu cum va adormi diseara Nicole, ea care face nani cu tzitzi...sper sa fie totul OK

Am si eu citeva intrebari:ati inceput sa le dati laptic cumparat, il indoiti cu apa, cum au reactionat puiutii ??

Vazut poze/filmulete superbe cu puiutii...
LA MULTI ANI celor care au serbat implinirea primului anisor !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ella imi permit eu sa-ti raspund in cunostinta de cauza si defect profesional ...Da aceste rame pot avea doar funtia de a rula poze,dar pot fi mai complexe avand si muzica in timpul rularii sau se pot pune filme (in functie de memorie)....

P.S. - acum am bebe plangacios,dar daca mai ai si alte intrebari iti raspund scurt si la obiect .... daca aveti si alte probleme,doriti info sau intrebari din domeniul electronic sau electrocasnic va ajut cu cea mai mare placere

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Ella, nu, nu m-am suparat! Doamne fereste!

In leg cu rama foto digitala: are un card de memorie (il cumperi tu) pe care pui poze si filmulete care sunt rulate la un interval de timp prestabilit. E prevazuta si cu telecomanda si poate fi conectata la tv (vezi pozele si filmuletele pe ecranul tv-ului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

HRISTOS A INVIAT !
SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI! IAR SARBATOAREA NASTERII DOMNULUI SA VA UMPLE CASA DE IUBIRE,LINISTE SI FERICIRE!
LA MULTI ANI DIN SUFLET PENTRU CAPSUNICILE:

JACOB-ARTHURANA
ANA TEODORA-MADI
MARIO LUCA-ILEANA_MARIUS
VLAD-MONICOSA
DIANA GABRIELA-LILKY
ALEX STEFAN-MICHELLE35
DIANA-CHEBURASHKA

Sper ca sunteti bine ,sanatosi si abia astept sa va vedem
pipici

Mergi la inceput

aaa, am uitat, are si sunet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

didi, sarumina de raspuns, esti o draguta ca de obicei, nu stiu de care celalat david e vorba, ca sint multi pe aici, da daca tu stii si intrebi merci mult! i-am pus colierul si nu trage deloc de el, mai tare tentatia a fost sa traga ptr cel mare.....acuma sa vedem daca are ceva efect terapeutic......chiar rid de mine si ma intreb "unde m-a dus disperarea?" sa cred ca poate lemnul asta de alun il va ajuta! eu, o femeie "cerebrala" avind cunostiintele ce le am......da ce nu face mama ptr puiul ei? si na imi sta bine la git cu chestia aia, si mie si lui noaptea lui il dau jos ca deh.....piticii pe creier auzi, citi ani de casnicie ati facut voi acuma recent? ca uite pe 2 facem si noi ditamai 15 anii de cind ne iubim!

ella, aici sint tare la moda ramele de care spui, pina si ieri tipul ce mi-a venit sa-mi puna aerul nou conditinat, mi-a venit cu un model de la lg, care e clima in forma de rama de poze electronica, si deruleaza poze, are lumini, muzica......bineinteles ca am fost super impresionata, si sotul cind vine acasa ii arat.....se strimba la pret si ma intreaba asa senin, ok da frig face aparatul asta? sint frumoase din ce am vazut eu aici, pe diferite marimi, cu muzica, deruleaza si mici filmulete, desi citeodata devin nostalgica ptr ca eu una acusi face david 1 an si nu am nici o poza facuta pe hirtie(spre rusinea mea) de cind cu astea pe camere digitale.....

angela, la multe lunite ptr printesica cu intirziere! eu nu-i dau lui david inca lapte vaca sa bea, cine stie poate dupa 1 an, desi nu cred, las lapte de al meu, dar in schimb am facut gris cu lapte de vaca bio si i-a placut tare mult.sigur va reusi sa doarma fara tine, asa este adoarme doar la sin cu tine, dar cu ai tai ai sa vezi ca-si va gasi ea o metoda

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANISORI Alexandru Stefan

LA MULTE LUNITE Bogdanel

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele ,super idee cu rama!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput